Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
eto yebem ti trenere i forsiranje poluigrača iz Hrv i Srb... Zrinja dadne šansu Ćavaru mali protiv Maribora bude medju boljim na terenu i jednim pasom riješi utakmicu protiv Sarajeva, Sarajevo dadne šansu Hadžiću mali drugi put udje sa klupe i postigne pogodak...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ako se po jutru dan poznaje Zrinjski prvak, Gosk i Celik druga liga.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Evolution87
- Kontakt:
joj moketa hahahahahhahhahahhahahahha
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Onaj Arezina kad hoce je najbolji igrac lige
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nista to ne znači ovo je BiH PL, sjeti se Čelika prosle sezone.PERO1234 je napisao/la:Ako se po jutru dan poznaje Zrinjski prvak, Gosk i Celik druga liga.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- tuzlak1987
- Kontakt:
I protiv vas je igrao do 2:0irfo je napisao/la:Onaj Arezina kad hoce je najbolji igrac lige
- MocMahale444
Meni je zao sto se Celik nalazi u ovakoj sit ali ovaj tim ispada 99%.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Drago mi je sto je Hadzic zabio 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo je realno zasluzio da ga neko nasuta, zabije prvi gol i onda provocira jug i istok. Dobro ga je Ivetic udario sakom u fazonu ebem ti mater balavuVucevich je napisao/la:Drago mi je sto je Hadzic zabio
eto drug sta ti ja rekohavenija je napisao/la:pogledaj malo bolje tabelutareizo je napisao/la:tacno tako prvo mjesto zrinjski zadnje (nazalost ) moj celik ,al stas taka vremena ,bice bolje valjda pa cemo i mi (Celik) biti kandidati bar za lzp.Rigoletto je napisao/la:pogledam prvo mjesto, pogledam zadnje mjesto, sve je opet kako treba
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Pa vidio od starijeg suigraca. Inace sam mislio da je ovaj ciganluk svojstven samo igracima Zelje ali evo kone ih kopiraju. Sutra se prica o kompleksima a svrsava se na pobjedu protiv amatera.tuzlak1987 je napisao/la:Samo je realno zasluzio da ga neko nasuta, zabije prvi gol i onda provocira jug i istok. Dobro ga je Ivetic udario sakom u fazonu ebem ti mater balavuVucevich je napisao/la:Drago mi je sto je Hadzic zabio
Pah, slazem se, ali ipak prerano je jos uvijek za takve prognoze.PERO1234 je napisao/la:Ako se po jutru dan poznaje Zrinjski prvak, Gosk i Celik druga liga.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ostati ce Celik u ligi, bolji su nego sto se ocekivalo. I cekaju Kouadia i Mahmutovica..U biti losi su oni ali GOSK i Vitez to nisu namirisali i pojacali se tako da prije proljeca nece imati prednost. A onda ce Celik dovesti vjerovatno neke igrace i odraditi to za 10. mjesto. 
dobro čelik ovo hendla
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pa vi imate kompleks nize vrijednosti sto dokazuje evo i ovaj tvoj komentar.flash84 je napisao/la:Pa vidio od starijeg suigraca. Inace sam mislio da je ovaj ciganluk svojstven samo igracima Zelje ali evo kone ih kopiraju. Sutra se prica o kompleksima a svrsava se na pobjedu protiv amatera.tuzlak1987 je napisao/la:Samo je realno zasluzio da ga neko nasuta, zabije prvi gol i onda provocira jug i istok. Dobro ga je Ivetic udario sakom u fazonu ebem ti mater balavuVucevich je napisao/la:Drago mi je sto je Hadzic zabio
svaki put stadion napunite koliko toliko protiv sarajevskih klubova, uvijek vasi igraci (kao i danas) ginu najvise protiv sarajevskih klubova.
kada uzmete bod, to slavite kao da ste osvojili ligu u najmanju ruku.
i ti onda ovo slavlje jednog osamnaestogodisnjaka koji je upravo zabio svoj prvi gol u karijeri u seniorima nazivas kompleksom...
De vi dodjite sebi. Umjesto da korektno navijate vi ste veceras svom klubu nabili kaznu od 10k sigurno. Dresova nemate kako bog zapovjeda al bitno je prozivat sarajlije na forumu.
sretno, da izborite opstanak opet i vidimo se na kosevu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sarajevo je dobilo tek kad je Čelik fizički pao što je normalno za ekipu koja gotovo nije prošla pripreme. Čelik je čak bio bolji nego što sam očekivao. Mislim da će se Čelik dizati polako, neće se oni tek tako predati.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kompleksi, a vise od pola utakmice pjevaju Kosevo vam je.bemo.flash84 je napisao/la:Pa vidio od starijeg suigraca. Inace sam mislio da je ovaj ciganluk svojstven samo igracima Zelje ali evo kone ih kopiraju. Sutra se prica o kompleksima a svrsava se na pobjedu protiv amatera.tuzlak1987 je napisao/la:Samo je realno zasluzio da ga neko nasuta, zabije prvi gol i onda provocira jug i istok. Dobro ga je Ivetic udario sakom u fazonu ebem ti mater balavuVucevich je napisao/la:Drago mi je sto je Hadzic zabio
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
GradKamena1
- Kontakt:
Gledo sam od 55.minute,ako je ovo neko mjerilo Celika onda su u kurcu zescem,mada fale tu 4 igraca,vjerovatno ce to napadacki bolje izgledat.
Hvala Celiku,popusio sam avatar.. .
Ko ce od baleka nosat grb Sarajva mjesec dana
Ko ce od baleka nosat grb Sarajva mjesec dana
EKONNP
Borac-Mladost ce biti odlicna utakmica u 3.kolu.
Igraj Široki ti si najbolji!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.