Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 jul 2017, 22:35

flash84 je napisao/la:
Bolan nemoj da krenem redom utakmice nabrajat na Kosevu gdje su vam igraci zapinjali kao ludi protiv nas. Pa trehnuo vas je Travnik, Jajce i mnogi drugi timovi a mi s puno jacim sastavom nismo uspjeli jer vam ihraci jedu travu protiv nas. Uostalom proslava golova vasih igraca pred Robijom govori o necemu? Ja se ne sjecam da su nasi igraci protiv vas radili takve stvari. Doduse ako vam igraci uvijek proslavljaju golove pred protivnickim navijacima onda povlacim sve sto sam gore rekao.

Nemojte vi o posjeti molim vas ;)
haahahahahhahahhah pa hajde molim te eto nabrajaj mi utakmice gdje smo mi 'zapinjali' protiv vas? sto spinujes ba, mi se uvijek borimo za titulu i protiv svake ekipe treba da zapinjemo, dok vi evo deset godina taborite u donjoj polovici tabele bez ikakvih ambicija. Jel ti mozes da rasudis neke stvari?

A o posjeti i necu sa tobom sigurno. Kod nas je mala posjeta kad je na kosevu 4 hiljade a vas je toliko bilo danas i to ce vam mozda bit i najposjecenija utakmica u ovoj regularnoj sezoni. Sa celikovim navijacima da pricam o posjeti....
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 jul 2017, 22:38

Haha čuj ga spočitava što je FKS išlo na pobjedu na Koševu protiv njegove ekipe. Daj ljudi jeste li realni? :lol:
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2017, 22:39

avenija je napisao/la:Smijem po zivot da je veceras vise bilo ljudi nego kod Borca prvo kolo, iako opet nisam zadovoljan posjetom i + nikada manji broj Hordi zla.
Oko 5-6 hiljada.
6.000 - zvanicni podatak.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 jul 2017, 22:41

Hajde zeljini da nekog prozivaju za posjetu ali vi stvarno ne ide , 3-4 hiljade vam prosjek u sezonama kada izborite Evropu dok nas danas kantonalne igrace dodje gledati 6000.
I to sve kada ste imali mozda i najlosije posljeratno izdanje na Bilinom Polju.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 30 jul 2017, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 30 jul 2017, 22:42

FrancescoTotti je napisao/la:
flash84 je napisao/la:
Bolan nemoj da krenem redom utakmice nabrajat na Kosevu gdje su vam igraci zapinjali kao ludi protiv nas. Pa trehnuo vas je Travnik, Jajce i mnogi drugi timovi a mi s puno jacim sastavom nismo uspjeli jer vam ihraci jedu travu protiv nas. Uostalom proslava golova vasih igraca pred Robijom govori o necemu? Ja se ne sjecam da su nasi igraci protiv vas radili takve stvari. Doduse ako vam igraci uvijek proslavljaju golove pred protivnickim navijacima onda povlacim sve sto sam gore rekao.

haahahahahhahahhah pa hajde molim te eto nabrajaj mi utakmice gdje smo mi 'zapinjali' protiv vas? sto spinujes ba, mi se uvijek borimo za titulu i protiv svake ekipe treba da zapinjemo, dok vi evo deset godina taborite u donjoj polovici tabele bez ikakvih ambicija. Jel ti mozes da rasudis neke stvari?

A o posjeti i necu sa tobom sigurno. Kod nas je mala posjeta kad je na kosevu 4 hiljade a vas je toliko bilo danas i to ce vam mozda bit i najposjecenija utakmica u ovoj regularnoj sezoni. Sa celikovim navijacima da pricam o posjeti....
Stavi sliku punog Koševa protiv bilo koje ekipe iz PL a da to nije Željo :P Stavit ces al u klincu :urnebes: :urnebes: Da vidimo te vase posjete :D
::::SAMO ČELIK::::

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 30 jul 2017, 22:43

96BadBoy je napisao/la:Borac-Mladost ce biti odlicna utakmica u 3.kolu.
Ma vala tesko.. zna se kako borac igra vec godinama, decenijama.. uzasno ruzno, na jedan go.. ono za rak ociju kad odgledas njihove tekme.. nadam se da se varam, al sudeci po prva dva kola, to je to

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 jul 2017, 22:45

zamorano je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
flash84 je napisao/la:

Stavi sliku punog Koševa protiv bilo koje ekipe iz PL a da to nije Željo :P Stavit ces al u klincu :urnebes: :urnebes: Da vidimo te vase posjete :D
sarajevo-sloboda prije dvije godine, 22.000 gledalaca.
ne sramotite se bolan...

bluearmy
Kontakt:

Post Postao/la bluearmy » 30 jul 2017, 22:48

boomerang5 je napisao/la:
96BadBoy je napisao/la:Borac-Mladost ce biti odlicna utakmica u 3.kolu.
Ma vala tesko.. zna se kako borac igra vec godinama, decenijama.. uzasno ruzno, na jedan go.. ono za rak ociju kad odgledas njihove tekme.. nadam se da se varam, al sudeci po prva dva kola, to je to
Apsolutno netačno. Na pregledima ne možeš vidjeti ali u prvom kolu Borac je promašio 4 mrtve šanse preko Galešića, Veselinovića, Karića i Danilovića i opet su pobjedili 2 razlike. Danas takodje propuštene 2 dobre šanse u drugom poluvremenu da se pobijedi ubjedljivo. Da se igra na jedan go, to sigurno ne ma da je evidentan problem sa realizacijom stvorenih šansi.
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan

I gdje god da igras ...

Za nju bori se i pobjeđuje...

Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 jul 2017, 22:50

Eno onaj ludjak opet spominje " kaudija " :rol: :rol: hafizovic pod drogama :urnebes: ova liga je nezamjenjiva
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 30 jul 2017, 22:51

PitarBordo je napisao/la:Haha čuj ga spočitava što je FKS išlo na pobjedu na Koševu protiv njegove ekipe. Daj ljudi jeste li realni? :lol:
Pa to je vasa logika. U cemu je problem?

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 30 jul 2017, 22:51

MortemHz je napisao/la:
avenija je napisao/la:Smijem po zivot da je veceras vise bilo ljudi nego kod Borca prvo kolo, iako opet nisam zadovoljan posjetom i + nikada manji broj Horves
znaci haman 3 x vise nego zrinjski siroki ipak je celik-sarajevo nesto veci derbyu ovoj ligi bez obzira na sve ostalo

i hordamai robiji :tokralju: :tokralju:
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 jul 2017, 22:52

flash84 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Haha čuj ga spočitava što je FKS išlo na pobjedu na Koševu protiv njegove ekipe. Daj ljudi jeste li realni? :lol:
Kakva logika, nemam pojma u kakvoj si priči, ali kakvo je spočitavanje nekome ko igra uvijek na pobjedu to što kod kuće "zapinje?" :lol:
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 jul 2017, 22:54

PitarBordo je napisao/la:
flash84 je napisao/la:
Kakva logika, nemam pojma u kakvoj si priči, ali kakvo je spočitavanje nekome ko igra uvijek na pobjedu to što kod kuće "zapinje?" :lol:
Dok se u isto vrijeme nas klub bori za titulu i prijeko su mu potrebni bodovi.... Tacno se nekad pitam imaju li pojedinci imalo pameti

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 30 jul 2017, 22:56

tareizo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
avenija je napisao/la:Smijem po zivot da je veceras vise bilo ljudi nego kod Borca prvo kolo, iako opet nisam zadovoljan posjetom i + nikada manji broj Horves
znaci haman 3 x vise nego zrinjski siroki ipak je celik-sarajevo nesto veci derbyu ovoj ligi bez obzira na sve ostalo

i hordamai robiji :tokralju: :tokralju:
4 500 x 3 = 6 000 ?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 30 jul 2017, 22:58

flash84 je napisao/la:
Eto mi igramo uvijek na Bilinom na poraz a samo protiv vas zapinjemo? Jel malo jasnije? I kao sto sam bec napisao koliko god nam igraci bili krkani vasi su u duelima s nasim timom ispali duplo veci. Prica se o nekom lozenju i brijanju a vasi bacaju drkicu kad daju gol nebitnom Celiku.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 jul 2017, 22:59

flash84 je napisao/la:
flash84 je napisao/la:
Eto mi igramo uvijek na Bilinom na poraz a samo protiv vas zapinjemo? Jel malo jasnije? I kao sto sam bec napisao koliko god nam igraci bili krkani vasi su u duelima s nasim timom ispali duplo veci. Prica se o nekom lozenju i brijanju a vasi bacaju drkicu kad daju gol nebitnom Celiku.
Neka uđe u zapisnik da si ti rekao da su igrači Čelika krakni, te da je Čelik nebitan.

Haj zdravo sad. :salut:
Samo Saraj'vo.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 30 jul 2017, 23:02

i hordamai robiji :tokralju: :tokralju:[/quote]
4 500 x 3 = 6 000 ?[/quote]
zar bilo 4500 onda po onim slobodnim mjestma bb prima 45000 gledalaca
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 jul 2017, 23:03

tareizo je napisao/la: zar bilo 4500 onda po onim slobodnim mjestma bb prima 45000 gledalaca
I to si ti sve od oka zakljucio gledajuci preko tv-a?

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 30 jul 2017, 23:30

I aj vi recite da nije gust pratit i komentirat ovu koridu od lige. Majstori se svadjaju jel veca posjeta na Kosevu protiv Celika il Bilinom protiv Sarajva. Jebote led reko bi co'ek bude po 40-50 tisuca na svakoj utakmici barem. A ono obe utakmice skupa 7900 ljudi hahaha.
Reko bi jedna je jedina al kontam zamjerit ce mi ovi moji vamo[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji123] [emoji123]
EKONNP

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 jul 2017, 23:32

skripar96 je napisao/la:I aj vi recite da nije gust pratit i komentirat ovu koridu od lige. Majstori se svadjaju jel veca posjeta na Kosevu protiv Celika il Bilinom protiv Sarajva. Jebote led reko bi co'ek bude po 40-50 tisuca na svakoj utakmici barem. A ono obe utakmice skupa 7900 ljudi hahaha.
Reko bi jedna je jedina al kontam zamjerit ce mi ovi moji vamo[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji123] [emoji123]
:lol: :bih:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.