Celik nije neko mjerilo, ali pobjeda je pobjeda. Ako nista, da se podigne malo samopouzdanje.
Bravo Nedime.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da bi prvo obezbjediti Ligu za Prvaka ovu domaću.FrancescoTotti je napisao/la:Ovu sezonu ce koliko toliko 'spasit' sa tim izborenim kvalifikacijama za el Rahmanovic i Velkoski...
Mada ne znam ni koji qurac idemo u te kvalifikacije, dzaba se sramotimo samo.
Smeta li "fameliji" ta recenicaPitarBordo je napisao/la:MortemHz je napisao/la:''Klub radi svoje, ja sam rođen u ovom klubu i svakako bih bio budala ako ne bih pristao da vodim ovaj klub. Ja ostvarujem svoj dječački san da budem na klupi Sarajeva, a dokle će to trajati vidjećemo. Klub će naći najbolje rješenje i za nas, ali i za ekipu i za naše navijače''. Priliku za igru je dobio i mladi Nedim Hadžić koji se odužio pogotkom pred kraj susreta. ''Posebno mi je drago zbog Nedima Hadžića, radi se o talentu pred kojim je svijetla budućnost. Mora nastaviti da radi, golovi će doći. I prije smo računali na njega, ali pripreme nije odradio već dvije godine sa ekipom. Sada je to učinio i mislim da će u budućnosti imati značajnu ulogu u FK Sarajevo'', završio je Repuh.
Ova dvojica ako ostanu onda klub stvarno treba ukinuti profi ugovore i dodat "A" ispred "FK" da se zna da smo amaterski klub u startu.
Zato sam to i podebljao, djete prije dva mjeseca "prešlo" u prvi tim.FrancescoTotti je napisao/la:Staa kaze 2 godine nije uradio pripreme![]()
De nek neko pita tog repuha jel on svjestan da je Hadzic tad imao 16 godina i igrao za akademiju?
Jesil računao u tome i izboren penal protiv ZrinjeRahma je napisao/la:Ahmetović je žrtva taktike Cale/Repuha i on nema šta tražiti u ovakvom Sarajevu, možemo samo kriviti Repuha zbog toga što je Merso počeo od prve. Od svih mi se najviše svidjela igra Kadušića, te Novakovića koji je odigrao, mislim, bez greške. Inače Amar je ušao majstorski u sezonu... 2 utakmice - gol i 2 asistencije. Valjda će ovo biti bolje, jer Čelik nije mjerilo.
Da, to se inače računa kao asistencijaajdohordas je napisao/la:Jesil računao u tome i izboren penal protiv ZrinjeRahma je napisao/la:Ahmetović je žrtva taktike Cale/Repuha i on nema šta tražiti u ovakvom Sarajevu, možemo samo kriviti Repuha zbog toga što je Merso počeo od prve. Od svih mi se najviše svidjela igra Kadušića, te Novakovića koji je odigrao, mislim, bez greške. Inače Amar je ušao majstorski u sezonu... 2 utakmice - gol i 2 asistencije. Valjda će ovo biti bolje, jer Čelik nije mjerilo.
Beba mala, ne mora on biti profesionalacPitarBordo je napisao/la:Zato sam to i podebljao, djete prije dva mjeseca "prešlo" u prvi tim.FrancescoTotti je napisao/la:Staa kaze 2 godine nije uradio pripreme![]()
De nek neko pita tog repuha jel on svjestan da je Hadzic tad imao 16 godina i igrao za akademiju?
Samo ti nemoj komentarisatiDenchiNL je napisao/la:Smeta li "fameliji" ta recenicaPitarBordo je napisao/la:MortemHz je napisao/la:''Klub radi svoje, ja sam rođen u ovom klubu i svakako bih bio budala ako ne bih pristao da vodim ovaj klub. Ja ostvarujem svoj dječački san da budem na klupi Sarajeva, a dokle će to trajati vidjećemo. Klub će naći najbolje rješenje i za nas, ali i za ekipu i za naše navijače''. Priliku za igru je dobio i mladi Nedim Hadžić koji se odužio pogotkom pred kraj susreta. ''Posebno mi je drago zbog Nedima Hadžića, radi se o talentu pred kojim je svijetla budućnost. Mora nastaviti da radi, golovi će doći. I prije smo računali na njega, ali pripreme nije odradio već dvije godine sa ekipom. Sada je to učinio i mislim da će u budućnosti imati značajnu ulogu u FK Sarajevo'', završio je Repuh.
Ova dvojica ako ostanu onda klub stvarno treba ukinuti profi ugovore i dodat "A" ispred "FK" da se zna da smo amaterski klub u startu.kuknjava
Jok ti komentarisi "komsija"Primorac je napisao/la:Samo ti nemoj komentarisatiDenchiNL je napisao/la:Smeta li "fameliji" ta recenicaPitarBordo je napisao/la:
Ova dvojica ako ostanu onda klub stvarno treba ukinuti profi ugovore i dodat "A" ispred "FK" da se zna da smo amaterski klub u startu.kuknjava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.