Djeca vam se smiju ČELIČE.MortemHz je napisao/la:
Mahmutoviću pi.čko, bojiš se zeničana, pa nisi smio u Sarajevo (grad) doći.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Djeca vam se smiju ČELIČE.MortemHz je napisao/la:
Boga mi vi otvoreno poceste tjerati qovna iz kluba, svaka cast! Ako neko moze i treba da se bori za interese kluba onda su to Horde.zlo87 je napisao/la:Srušena ta neka tradicija. Ovo se moralo pobijediti, a hvala Bogu uspjeli smo.
Samo polahko.. nego evo opis gostovanja u Zenici danas.FrancescoTotti je napisao/la:Boga mi vi otvoreno poceste tjerati qovna iz kluba, svaka cast! Ako neko moze i treba da se bori za interese kluba onda su to Horde.zlo87 je napisao/la:Srušena ta neka tradicija. Ovo se moralo pobijediti, a hvala Bogu uspjeli smo.
Ne samo horde, i ostale tribine treba da ispoštuju. Ako kad na domaćim tekmama bude skandiranja, svi moramo pritisak vršit.FrancescoTotti je napisao/la:Boga mi vi otvoreno poceste tjerati qovna iz kluba, svaka cast! Ako neko moze i treba da se bori za interese kluba onda su to Horde.zlo87 je napisao/la:Srušena ta neka tradicija. Ovo se moralo pobijediti, a hvala Bogu uspjeli smo.
U ovom trenutku je to nesto najmanje sto mozemo/moramo uciniti. Odnosno to je pocetak,a treba ih i po imenima poceti prozivati i parole podizati na tekmama.skoroalen je napisao/la:Ne samo horde, i ostale tribine treba da ispoštuju. Ako kad na domaćim tekmama bude skandiranja, svi moramo pritisak vršit.FrancescoTotti je napisao/la:Boga mi vi otvoreno poceste tjerati qovna iz kluba, svaka cast! Ako neko moze i treba da se bori za interese kluba onda su to Horde.zlo87 je napisao/la:Srušena ta neka tradicija. Ovo se moralo pobijediti, a hvala Bogu uspjeli smo.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Mame li im černobilske one ozračene nabijem, koja je to stoka, mada me ne čudi sekunde jer sam najgore psovke i generalno mržnju prema FKS osjetio najviše upravo na onome njihovom raspalom stadionu! Želim tim otvorenim dušmanima kluba a pogotovu grada Sarajeva da u rekordnome roku ispadnu iz lige i to što je niže moguće, Amin!zlo87 je napisao/la:Samo polahko.. nego evo opis gostovanja u Zenici danas.FrancescoTotti je napisao/la:Boga mi vi otvoreno poceste tjerati qovna iz kluba, svaka cast! Ako neko moze i treba da se bori za interese kluba onda su to Horde.zlo87 je napisao/la:Srušena ta neka tradicija. Ovo se moralo pobijediti, a hvala Bogu uspjeli smo.
DEŠAVANJA U ZENICI 30.7.2017.
17:45 krećemo sa naplatnih kućica sa autima i kombijima. Pred ulazak u Zenicu zaustavlja nas policija i pretresa, potom puštaju dio po dio kolone od po 3/4 auta/kombija (smišljeno i iscenirano unaprijed).
Dio vozila šalju normalnim putem koji vodi do gostujuće tribine, pri tome izlazi iz lokalnog kafića par Robijaša te jedan od njih baca kamen gdje staklo puca na jednom vozilu. Petnaestak Hordi istrčava iz vozila i rastjeruje grupu Robijaša u kafić gdje dvojica padaju i dobijaju poštene batine, pobjeda Hordi 1/1. Specijalci dolaze i hapse Hordaše i bacaju ih na asfalt. Brutalnost policije MUP-a ZDK se ogleda u tome po izbijenom zubu jednom od Hordaša. Konačno, "miševi" izlaze iz rupa sa standardnim provokacijama tipa "**** sarajevske i slično". Jedan od Robijaša je kulturno prišao i skinuo šal zavezanom Hordašu. Policija, ovaj put "kulturno" govori da se udalji od mjesta incidenta koji su zamislite oni sami prouzrokovali. Tri do četiri auta Hordi Zla šalju putem koji vodi tačno ispred južne tribine. Jednom autu je razlupano staklo dok su ostali neprimjetno prošli. Na tribini standardna represija i nadrkanost pripadnika MUP-a. Ništa se više nije dešavalo, nikakva tuča ispred juga ili slično.
Heba ko redar jedino , kantonalci ga ustopaju uzimaju mu lopte ko s poslom . pa molim vas ponovite im ovim koji ne znaju ko je juce igrao za celik , odakle su dosli i plus ni priprema nisu imali tupavihRichmanBiH je napisao/la:Ja bi krstu postavio iza napadaca, Kuzma i heba krila u napadu benkara izmjena hadzic, saric rahmanovic sredina.
Samo iduci trener ko bude nadam se da ce samarat rahmanovica i sarica za svaki put kad budu drzali loptu 7-8 koraka viska. Inace sinoc jadno i kilavo nedaj Boze nikome.
Hahahahahahaha , Ingo je opasan igrac , mojneescobarpablo je napisao/la:Hahahahahahahaahahahha, ogladnio Raonffa ?paulus je napisao/la:E **** ti odem dat keru da jede i fulam malog go , kakav je bio
paulus je napisao/la:Heba ko redar jedino , kantonalci ga ustopaju uzimaju mu lopte ko s poslom . pa molim vas ponovite im ovim koji ne znaju ko je juce igrao za celik , odakle su dosli i plus ni priprema nisu imali tupavihRichmanBiH je napisao/la:Ja bi krstu postavio iza napadaca, Kuzma i heba krila u napadu benkara izmjena hadzic, saric rahmanovic sredina.
Samo iduci trener ko bude nadam se da ce samarat rahmanovica i sarica za svaki put kad budu drzali loptu 7-8 koraka viska. Inace sinoc jadno i kilavo nedaj Boze nikome.
Bio je pod ugovorom nedavno tako da mislim da ne moze doci do sljedeceg prelaznog roka a strumfovi ga mogu kontaktirati ali on nece i ne moze tamo otici.fks74 je napisao/la:Treba probati pricati sa Benkom, otpisan u Olimpiji. Strah me da ga ne kontaktiraju strumfovi.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 37 gostiju.