Pozz pičići, kaže Said daste sirotinja ida ga nezanimate
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Sta ba nasi ljudi?Sarajlijica1946 je napisao/la:I opet ce se kola slomiti na nasim ljudima, Senadu i Ziji, prije toga Janjosu, oni koji su stvarni krivci ostaju i donose odluke goru od gore.

Nece volontirati, ako uzimas platu za neki posao ne znaci da si uhljeb.Evander je napisao/la:Sta ba nasi ljudi?Sarajlijica1946 je napisao/la:I opet ce se kola slomiti na nasim ljudima, Senadu i Ziji, prije toga Janjosu, oni koji su stvarni krivci ostaju i donose odluke goru od gore.
Uhljebi koji su tu dosli da klepe koju platu i to je to.
Kad je dolazila ublehabodi123 je napisao/la:Cuj Ilievski, jel ovo nas neko zajebava?
Pa pljuvao ga je vec onaj jedan sto Duljevic nije produzio ugovor sa nama, kaze nagovorio ga Safet da to ne uradi da bi ga dzaba sebi u klub doveo. Ma nejse, takav smo narod svi sve znamo i kritikujemo. I ja sam nezadovoljan potezima Uprave, ali nazalost pravno apsolutno nista ne mozemo uciniti sem skandiranja na tekmi i pisanja po forumu. Ovako nam je kako je, imali smo bas peh sa ovim investitorom vlasnikom kako god i nismo se usrecili kao Rijeka, Vardar recimo.BelminM23 je napisao/la:Ako Safet Sušić ikada preuzme ovaj klub, prestati ću navijati i gledati klub za vrijeme njegovog mandata. Neću zbog toga što će go.vna poslije serije loših rezultata da psuju najvećoj legendi kluba i jugoslovenskog fudbala.
Nezahvalan je to posao trenera, kad tad moraš otići, a u 95% slučajeva kada ideš, ideš zbog toga što si loš.
Koristi: https://app.prntscr.com/en/index.htmlZagor je napisao/la:Ako neko nesto provali, javite.
Edit: de recite jos neku stranicu preko koje mogu uploadovati slike , ova nesto nece mi sad
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Pitar6785, trunks1946 i 46 gostiju.