draga braco i sestre danas kopamo milion i po ce ce a..
hocemol HIN halalit?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Beduin je napisao/la:Pocetak izvodjenja radova: januar 2017. godine
Zavrsetak radova: juni 2017. godine
Ne znam sta vi hocete? Poceli su na vrijeme, iskopali rupe, raskrcili halugu, i sve to do Juna mjeseca, kao sto je i predvidjeno. Zavrsili su na vrijeme.
Valjda bi to trebalo da bude jezero a ne fontanaNjonjoVam je napisao/la:Imal gdje veće fontane???tuzlak1987 je napisao/la:
ne vjerujemo ekro, samo citamo sta pise, kaje prva faza od pet...mi crveni kmeri..NjonjoVam je napisao/la:Beduin je napisao/la:Pocetak izvodjenja radova: januar 2017. godine
Zavrsetak radova: juni 2017. godine
Ne znam sta vi hocete? Poceli su na vrijeme, iskopali rupe, raskrcili halugu, i sve to do Juna mjeseca, kao sto je i predvidjeno. Zavrsili su na vrijeme.
crveni kmeri vjeruju da je istočna tribina već gotova![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno trebalo je biti jezero al će garant zbog talova nestati novca pa ce biti samo velika fontana!Penaltiky je napisao/la:Valjda bi to trebalo da bude jezero a ne fontanaNjonjoVam je napisao/la:Imal gdje veće fontane???tuzlak1987 je napisao/la:
Neda Secer da se slikaju sipovi. Kaze idi u S.H. pa slikaj sipove. Nije kaze ovo svacija prcija da slika.staragarda je napisao/la:De ba kome nije mrsko nek ode slikat one ŠIPOVE strasne da se malo smijemo
OplakahProbisvjet je napisao/la:Neda Secer da se slikaju sipovi. Kaze idi u S.H. pa slikaj sipove. Nije kaze ovo svacija prcija da slika.staragarda je napisao/la:De ba kome nije mrsko nek ode slikat one ŠIPOVE strasne da se malo smijemo![]()
![]()
Jaah legenda nego koji drugi. To sto neda slikati sipove jbg. Nije stadion Tusanj svacija prcija.staragarda je napisao/la:OplakahProbisvjet je napisao/la:Neda Secer da se slikaju sipovi. Kaze idi u S.H. pa slikaj sipove. Nije kaze ovo svacija prcija da slika.staragarda je napisao/la:De ba kome nije mrsko nek ode slikat one ŠIPOVE strasne da se malo smijemo![]()
![]()
![]()
.... onaj,ne pitah te ja...koji Secer...jel' Secer legenda il' neki drugi
Dobro je bogme. Sramota da rade po snijegu i hladnoći. Dosta je sto cijelo ljeto na 38 stepeni udarnički rade.Probisvjet je napisao/la:Danas prolazim kraj stadiona i cini mi se da su radovi obustavljeni zbog vremena i snijega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.