PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

emir123
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la emir123 » 31 jul 2017, 16:47

Sariel je napisao/la:
emir123 je napisao/la:ZENICKA POLICIJA SE IZVINILA HORDASIMA: " Zaboravili smo da se u vecini slucajeva radilo o momcima porijeklom iz Rogatice, Foce, Gorazda, i Zepe " :rol: :rol: :rol: :rol:
Cccc sad vidim kakanj.pa sta ti koji krac pricas protiv gorazda haj ovih ostalih.al gorazde je za vas kanton bolan.
jbg ne mozemo svi u METROPOLI živjeti!
Al zato redovno gdje god dođete i glumite likove dobijete po pi..i :rol:
Doduše nikad niste vi krivi
I sve je super
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 31 jul 2017, 16:49

emir123 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
emir123 je napisao/la:ZENICKA POLICIJA SE IZVINILA HORDASIMA: " Zaboravili smo da se u vecini slucajeva radilo o momcima porijeklom iz Rogatice, Foce, Gorazda, i Zepe " :rol: :rol: :rol: :rol:
Cccc sad vidim kakanj.pa sta ti koji krac pricas protiv gorazda haj ovih ostalih.al gorazde je za vas kanton bolan.
jbg ne mozemo svi u METROPOLI živjeti!
Al zato redovno gdje god dođete i glumite likove dobijete po pi..i :rol:
Doduše nikad niste vi krivi
:shock: :yawn: :urnebes:
Bole me muda :urnebes: :rol:

Ostav to emireeeee ne grickaj vise otegnuse se :rol:
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 31 jul 2017, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 31 jul 2017, 16:50

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: eto Sariel je iz Sarajeva neka si mu se nagovorio :rol:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 31 jul 2017, 16:51

Led te j2bo...idi sadi cement radi nesto

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 jul 2017, 16:52

tale07 je napisao/la:
E onda su najebali :lol:
Znam da i obicna policija ima onu neku opremu mimo one prasinarske, al ne cini odijelo covjeka pa to mozes skontati kad ih vidis uzivo :D
Obični policajci često budu u interventnoj i u ovoj jedinici za javni red i mir. Par kolega sa mog faksa je završilo u policiji u ovih zadnjih par konkursa i tokom sedmice su u normalnoj uniformi, ali kad su ovako neki događaji visokog rizika ili gdje se zahtjeva prisustvo većeg broja policije dobiju ovu crnu uniformu i eventualno oklop. Npr. kad smo mi dočekali fudbalere iz Širokog bili su bez oklopa, ali na utakmicama uvijek budu oklopljeni.

Specijalci su samo ovi u maskirnim uniformama i oni na teren tj. na ulicu ne mogu izlaziti bez dozvole Komesara, izuzetak su samo situacije kada je nečiji život ugrožen ( kao npr spašavanje onog momka što je pao sa stijene kada je izašao alpinistički tim Specijalne jedinice) ili npr kada se neko utopi pa ronioci traže tijelo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 16:54

Al' ga Sariel izmaltretira. :urnebes:
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 17:02

Vjerovatno su i ti ''gradovi'' veci od tvog.. :lol: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 17:06

BadrHari je napisao/la:
:urnebes:
i na temi sarajva vedre i oblace likovi iz olova, krajine, visokog, zavidovica, zivinica :lol:
kako im nije isfur doci na tribinu i pjevat o gradu sarajvu, grupi s kojom nemaju veze.. a kad skontas i ne idu na utakmice.

nisam ni ja odavno vise u tom ultra fazonu, to su vecinom tinejdzerske lozione, ali ovo sto horde rade je smijesno.
svaku navijacku grupu cine 90 % belajsuzi gradski i momci s kratkim fitiljem, dodaj na to drogu i alkohol sto se koristi i imas nalet adrenalina za gostovanje. nema kmecanja kad dobijes od policije mare, koliko god oni djubrad bili, poso im je da te udaraju, zasticeni su zakonom.
znas sta te ceka, nisi neka cvjećka, nit koristan dio drustva, budi spreman na degenek ko što naše oduče od života kad gostuju u gradu iz metropole, mostaru, bl i slicno
Ima i vise, slabo si ti to pohvatao.. :urnebes: mislim meni je drago sto imamo navijace iz cijele drzave ali eto nekad je smijesno sto se tice nekih stvari koje kazu :D

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 31 jul 2017, 17:09

MA pitar sijuks lukavac je najaci.realno.nema dalje..

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 31 jul 2017, 17:10

Sariel je napisao/la:MA pitar sijuks lukavac je najaci.realno.nema dalje..
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 31 jul 2017, 17:11

Marsal je napisao/la:
tale07 je napisao/la:
Znam da i obicna policija ima onu neku opremu mimo one prasinarske, al ne cini odijelo covjeka pa to mozes skontati kad ih vidis uzivo :D
Obični policajci često budu u interventnoj i u ovoj jedinici za javni red i mir. Par kolega sa mog faksa je završilo u policiji u ovih zadnjih par konkursa i tokom sedmice su u normalnoj uniformi, ali kad su ovako neki događaji visokog rizika ili gdje se zahtjeva prisustvo većeg broja policije dobiju ovu crnu uniformu i eventualno oklop. Npr. kad smo mi dočekali fudbalere iz Širokog bili su bez oklopa, ali na utakmicama uvijek budu oklopljeni.

Specijalci su samo ovi u maskirnim uniformama i oni na teren tj. na ulicu ne mogu izlaziti bez dozvole Komesara, izuzetak su samo situacije kada je nečiji život ugrožen ( kao npr spašavanje onog momka što je pao sa stijene kada je izašao alpinistički tim Specijalne jedinice) ili npr kada se neko utopi pa ronioci traže tijelo.
:thumbup:
a znam ovo za sepcijalnu, da su u nadleznosti komesara

Nego za ovu izjavu hordi, ovi iz robijasa da su pametni(a nisu) iducu tekmu protiv sarajeva bi docekali horde na bulevaru i bacali im cvijece, eh tek bi onda to bio cirkus :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 31 jul 2017, 17:11

Nije loš ni onaj NK Mramor, inače Slobodaš :lol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 31 jul 2017, 17:13

@tale

Daj Boze da Celik dozivi to sto pricas slijedece sezone. :kafa:

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 31 jul 2017, 17:14

Sarajlijica1946 je napisao/la:@tale

Daj Boze da Celik dozivi to sto pricas slijedece sezone. :kafa:
Hahaha doduse ima i toj mjesta :lol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 31 jul 2017, 17:16

Rokoko87 je napisao/la:
Nije loš ni onaj NK Mramor, inače Slobodaš :lol:
Mramor je mjesna zajednica grada tuzle.lokalniklub je Rasadnik talenata kroz svoju istoriju kao i onih poslatin iz slobode na kaljenje :salut:
Mramor je Tuzla ...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 17:23

tale07 je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
tale07 je napisao/la:

:thumbup:
a znam ovo za sepcijalnu, da su u nadleznosti komesara

Nego za ovu izjavu hordi, ovi iz robijasa da su pametni(a nisu) iducu tekmu protiv sarajeva bi docekali horde na bulevaru i bacali im cvijece, eh tek bi onda to bio cirkus :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:urnebes:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 31 jul 2017, 17:47

Kone ko kone kurave zesce, prvo su se fakali s fukarama sad se taslace s smogovcima. Sve zbog mrznje prema Zelji.
Plus jos je Sariel na njihovoj strani.

Sta vise imate protiv nas mi izgubimo tekmu nakon 6 min igre, neke osvete bivsih igraca i trenera nas ubise. Mora se dodati da vise nemamo najspremnije igrace u ligi i igraci kolo vode dok sargija svira.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 31 jul 2017, 17:49

Sretnem juce jednog strumfa, pitam ga sta ono vas mladost ubi kao kuduz bademu, kaze ovo prva da zeljo igra po suncu. :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 17:56

Sarajlijica1946 je napisao/la:Sretnem juce jednog strumfa, pitam ga sta ono vas mladost ubi kao kuduz bademu, kaze ovo prva da zeljo igra po suncu. :urnebes:
slika

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 31 jul 2017, 18:04

MocMahale444 je napisao/la:Kone ko kone kurave zesce, prvo su se fakali s fukarama sad se taslace s smogovcima. Sve zbog mrznje prema Zelji.
Plus jos je Sariel na njihovoj strani.

Sta vise imate protiv nas mi izgubimo tekmu nakon 6 min igre, neke osvete bivsih igraca i trenera nas ubise. Mora se dodati da vise nemamo najspremnije igrace u ligi i igraci kolo vode dok sargija svira.
Nemoj tako nema smisla.
Ja sam, a vas dvesta trista hiljada ovisno jesul opcine il gradovi u pitanju :rol:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Bing [Bot], Burberry46, Giuseppe1, newton_heath_lyr, ristagrad, xinxee i 49 gostiju.