Cujem prica raja nesto, haveri mu, "navijaci sarajeva"PitarBordo je napisao/la:Dresden valjda... Mada nisam našao ništa službeno.Sarajlijica1946 je napisao/la:Za koga je to "kapiten" potpisao?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
Sve si čuo onda.Sarajlijica1946 je napisao/la:Cujem prica raja nesto, haveri mu, "navijaci sarajeva"PitarBordo je napisao/la:Dresden valjda... Mada nisam našao ništa službeno.Sarajlijica1946 je napisao/la:Za koga je to "kapiten" potpisao?
Samo Saraj'vo.
Uscuplic vs zidan
Aco gasi ovo
Aco gasi ovo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne mogu ja te price pitar, oni su navijaci sarajeva koliko i valentin. Uostalom, da sam slusao te sve price i prenosio na forum otjerali bi me sa foruma prije majkla. 
- PitarBordo
- Kontakt:
Sve se razumijemo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne mogu ja te price pitar, oni su navijaci sarajeva koliko i valentin. Uostalom, da sam slusao te sve price i prenosio na forum otjerali bi me sa foruma prije majkla.
Samo Saraj'vo.
Steta sto Horde u ovoj izjavi koja je itekako potrebna jer ta Zenicka Tuzlanska mrznja vise prelazi sve granice . Al steta sto u saopstenju se nisu dotakli nasegteret... onaj uprave , koja nam je uzela ko zna kolko godina zivota zajedno potresajuci zivcani sistem , dok bordovi , kur.i palci. Ja ne znam ni koliko uposlenih ima u klubu , al sa obzirom na njihov rad reklo bi se da ljudi doju tamo igrat remija. Al Horde vjerovatno u trenutku pisanja nisu znali da ce ovi opet uradit necuveno. Volio bi da neko sortira poteze ove uprave, svaki i kako se to odrazilo na klub . Volio bi da neko izbroji broj njihovih javnih pojavljivanja sa informacijama iz kluba i pravcu , ne racunam pisana saopstenja i instragam. Volio bi da se prebroji koliko puta su slagali , presutili , pravili se budale i time pravili sve navijace Sarajeva budalama . Volio bi da znam sta oni misle o svom radu. Kamara pitanja dok strelovito idemo ka amaterstvu od obecanja da idemo prema Evropi a nijednog odgovora
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Kako voli Sarajevo tako sto je od njegovog pored Cale i Svrakica rada mi smo igrali uzasan fudbal m al dok je bilo pobjeda moglo se tolerisat onda isti ti ljudi su izbaceni od Zarije , pa nasamarani od Zrinskom , Cala preuzima odg , ovi ne , kako ba to ?! To je njihov rad takodje . I ti sto vole klub sjedaju na stolicu iako zna , on zna da je 90 % navijaca u nevjerici , jer kakve on ima kvalifikacije da vodi Sarajevo , nismo li dovoljno pokusavali sa nasim , od Hurtica sve nasi vojnici , a gdje idemo , dole . Naseg zanima plata i kvalifikacije da je vodio Sarajevo , ne znaci da on mrzi klub , al znaci da stavlja svoju guzicu ispred dobrobiti kluba , a takvih je pun klub. Necjerovatno je da mi nismo ozbiljnog trenera doveli 2 god i bubnu nam zamjenika covjeka koji je dao otkaz I TO ZATO STO JE POBJEDIO CELIK 2 LIGA CENTAR EKIPA.pitarlOOk je napisao/la:Previše serete o Repuhu, to je naš lik i prošao je sve s nama, svakako smo na dnu i nista on nije ni losiji ni bolji od ostalih likova, ali barem znamo da voli Sarajevo i da mu je stalo...
Sto bi ga osuđivali nije ni mrdno jos s mjesta, ja ga volim samo zato što je naš isto ko Husref ili Cala ili Dzeno
Haj ti uutrpaj dres i nijedneBelminM23 je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:?
Trener Reala iz Madrida, nešto slično kao Dženan Uščuplić.
Kakve su to nebuloze i poredjenja?
Valentine! Koliko ste love strpali u privatne dzepove da bi Crnkic dobio ciste papire i otisao iz kluba? A isto tako i Rustemovic prije njega.
Pa sad je jasna ona pateticna i izmisljena prica da im je neko dolazio na vrata,vec tada ste pripremali teren za ovakav rasplet.
Fujjj kakvi ste vi samo zamaskirani lopovi jos raja nije ni 10% svjesna toga!!!
Pa sad je jasna ona pateticna i izmisljena prica da im je neko dolazio na vrata,vec tada ste pripremali teren za ovakav rasplet.
Kad se sjetim recimo utakmice protiv Borusije u Sarajevu i kontam , nosimo se sa Bundesligasem , Evropa nije daleko , naki rokovi za izgradnju kampa , obecanja razna i niko nema odgovor iz kluba kako smo dosli gdje smo dosli . Najgore mi je sto se ja nerviram dok se osjeti kurcobolja ljudi koji vode klub , nista , ljudi nas jevu i samo ponavljaju fraze u saopstenjima.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Izvite na upadu, čestitke na saopštenju i podrška po pitanju konačnog rješavanja problema kompleksa i sramnog ponašanja represivne vlasti tj.murje ZE-DO kantona.
A.C.A.B.!
A.C.A.B.!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Nije ovdje rjec o Repuhu on ce na kraju ispast opet kolateralna steta, svi znamo da je on pitar i da voli Sarajevo al nacin na koji je dosao i cijela ova situacija oko kluba su problem. Repuh ce kao i Cala dobit nogu za par mjeseci i sta onda, hoce li opet doci kurtic ili Dzeno, nemamo cilja ni plana nikakvog. Administracija nam ko da smo u najmanju ruku neka fabrika a 11 ljudi smislja najavu za utakmicu i na kraju se odluce da naprave dogadaj na fb i to je to.pitarlOOk je napisao/la:Previše serete o Repuhu, to je naš lik i prošao je sve s nama, svakako smo na dnu i nista on nije ni losiji ni bolji od ostalih likova, ali barem znamo da voli Sarajevo i da mu je stalo...
Sto bi ga osuđivali nije ni mrdno jos s mjesta, ja ga volim samo zato što je naš isto ko Husref ili Cala ili Dzeno
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ja bi voli da neko dokaze da ima papire , al kako ih nije stid ne saopstit nista uopste nakon roka i evo jos 8 9 dana proslo. Ne mozes ih nafatat da pitas nes , samo saopstenja . On i kolacman su razlog dovoljan da se trazi smjena jer je to van pameti , al ko ce jos nabrajati sva sranja koja su uspjeli napravitzagorski je napisao/la:Valentine! Koliko ste love strpali u privatne dzepove da bi Crnkic dobio ciste papire i otisao iz kluba? A isto tako i Rustemovic prije njega.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Uscuplic, Hurtic, pa Repuh... do kad pitam se
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo se vi zajebavajte a kad novi projekt Bordo Arene izađe sutra.. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jest mi više na vrh glave priča "nije ništa lošiji od ostalih, ali naš je".. Boli me briga čiji je ako nije kompetentan i stručan da obnaša svoju funkciju, da mi je ćaća. Nek dođe mrtvi željovac, ali da zna svoj posao, da je dobar trener i profesionalac. Ko na svijetu još gleda da li je trener neka legenda kluba ili nešto tako, bitno je da je dobar trener i profesionalac, pa nek je iz najljućeg rivala.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nek je sa srecom Repuhu, mada nije on kriv, ne pamtim kad je losije Sarajevo bilo.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
Ne interesuje njih nista samo kad ce plata , da mi je neko reko prije dvije godine da ce Hebibovic bit nezamjenjiv clan 1 postave a da ce Repuh BEZ IKAKVIH KVALIFIKACIJA vodit klub, ne znam , rekao bi nemoguce .Mi imamo sad Ivetica koji pokriva DM Halfa i Beka,nevjerovatno !
- muhamedhulk
- Kontakt:
Repuh za razliku od Dzene ima licencu. Koliki je kapacitet, to cemo vidjeti. Uglavnom neka je njima sretno, trebace im definitivno!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Šta fali potrpati?Evander je napisao/la:Haj ti uutrpaj dres i nijedneBelminM23 je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:?
Trener Reala iz Madrida, nešto slično kao Dženan Uščuplić.
Kakve su to nebuloze i poredjenja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.