FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
@Aco de nam molim te potvrdi ili demantuj ovo za Kajkuta
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- MocMahale444
Bolje i Kajkut nego niko pa da igramo bez napadaca. Mislim moze Stevo neke tekme igrati ali nece moci sam cijelu sezonu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Eto valjam ovima u Bayernu, a Želji ne valjam yebo ih Ćenan
Zadnja izmjena: braco, dana/u 31 jul 2017, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
[emoji38] [emoji38]
Cenan na aparatima.
Cenan na aparatima.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 31 jul 2017, 17:21, ukupno mijenjano 2 puta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Kad dovedemo Kajkuta, onda zaista ne vidim ko ima bolje napadače u ligi 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Acika bil mogo doci do Kajkuta nekako da nam provjeris jel fkt istina da treba do srijede da baci potpis il je patka ? i hvalaaleksandar_veliki je napisao/la:Ima modaGMAZ1921 je napisao/la:Ne treba mod.,svakako konobar diriguje ovaj PDF,isto ti ga dođe.
Jednu produljenu molim![]()
. Osjetis li?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ova mi je najbolja do sad:
Amar objasnio Edisu kako da nas pobijedi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Raonffa je napisao/la:Kad dovedemo Kajkuta, onda zaista ne vidim ko ima bolje napadače u ligi
-
samoposmatram
- Kontakt:
Cujem opet seljakluk u nasim redovima. Ovog puta Beganovic i roditelji, neka sranja pravili. Zasto mi neznamo sacuvati obraz kad izgubimo u manjim sredinama?
- Neandertalac
- Kontakt:
Nije on džaba bio na sjeveru. Još sam čuo krivo im što se istok napravioirfo je napisao/la:Ova mi je najbolja do sad:
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
E jest teško naći taktiku protiv nas, ja laik znam da je to visok presing
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Prema transfermarktu nas kapiten je Kjosevski, a ne Zeba.[emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Pa eto, nije normalno da Amar gleda utakmicu i to sa Edisom kojeg zna "sto" godina, naosvajali se trofeja i trofeja zajedno. "Suflirao" mu. Dokle ide paranoja, shvatam običnu raju jer kada im "ubaciš bubu" oni će sami početi konstruisati u svojim glavama teorije zavjere. To rade ovi "provjereni", malo malo neki od njih "pusti u eter" nešto ali interesantno nikada ime i precizne informacije nego samo "bubu", često praćeno namigivanjem da bi raja bolje shvatila. Oni prije, kako se prije radilo, raduju se kada Željo izgubi, i još mnogo stvari su produkt tih "provjerenih" a pošto nisu rekli imena onda možemo sve i svakoga trpati u isti koš.Rokoko87 je napisao/la:E jest teško naći taktiku protiv nas, ja laik znam da je to visok presing
"Nova" "stara" žrtva je najtrofejniji trener za kojega u upravi, ljudima bliskim upravi, poltronima i dupelizcima kruže takve bljuvotine da je meni a vjerujem i velikoj većini za nepovjerovati kako nisko ljudi mogu pasti, kako se prijateljstvo zaboravlja, uspjesi, kako se zaboravlja sve dobro i hrače jedna od najsvjetlijih tačaka naše istorije.
Za mene dosta da znam sa kim imam posla i kako da se postavim.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 31 jul 2017, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Napisao sam ranije o edisu i njegovom skautiranju igre naseg tima.
Mi nemamo igre nego je sve freestyle, ako šta proleti dobro je ako ne, e jbga nije bio naš dan.
@Zenzo sta ti imas licno protiv Amara?
Mi nemamo igre nego je sve freestyle, ako šta proleti dobro je ako ne, e jbga nije bio naš dan.
@Zenzo sta ti imas licno protiv Amara?
Kajkut nije jos zavrsen, bar ne do momenta mog pisanja.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Šta kažeš na ovu,irfo je napisao/la:Ova mi je najbolja do sad:
Hasan Salihamidžić: "I know all the structures in the club. I have the DNA of FC Bayern and will give gas," said the Bosnian.
https://fcbayern.com/de/news/2017/07/sa ... -fc-bayern
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Neandertalac
- Kontakt:
Braco@ kvarnjak prepisujeVirtu4l je napisao/la:Šta kažeš na ovu,irfo je napisao/la:Ova mi je najbolja do sad:
Hasan Salihamidžić: "I know all the structures in the club. I have the DNA of FC Bayern and will give gas," said the Bosnian.
https://fcbayern.com/de/news/2017/07/sa ... -fc-bayern
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ko se zajebaje SA nama,kad se vratim SA godisnjeg treba ovo sve otjerat Osima cu na ramena stavit Lutvu pod misku i ulazim na Grbavicu .Ne zajebajite se vise dosta vise.Vidite li da su ovdje licni interesi a ne Zeljo,tribina je bila da zamazu oci tj ja i vi ste je napravili a ne oni.Vracajmo Osima dok nije kasno ima SA padobranom da sleti na centar.
Trenutno korisnika/ca: Allosio, Balorda, GBBP87, Google [Bot], Paromlinac i 45 gostiju.