Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nogomet nam je u teskom rasulu bas sam jucer citao na temi Jedinstvo Bihac moze se rec da je pitanje dana kad ce se ugasit klub no ja se nadam da nece i da ce se oni vratit u Premijer Ligu..
.
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Ne znam cemu lazi hordi zla juce sam se bas zadesio kad su neki klinci sa nekim kabriolet autom namjerno prosli kraj juzne tribine u dresovima Sarajeva jos mangupi ustali i pjevaju hebem te zenico.
Logicno dobise maru od navijaca pa i specijalaca i onda neka saopstenja kako neko njih toboze mrzi samo sto su iz glavnog grada.
Logicno dobise maru od navijaca pa i specijalaca i onda neka saopstenja kako neko njih toboze mrzi samo sto su iz glavnog grada.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja govorim za grad, to je općina sto ti pises.avenija je napisao/la:Mortem,
Samo mala ispravka Zenica je najveci grad nakon Sarajeva i Banja Luke,imali su razliku u 300 ljudi po popisu iz 2013 ali Zenica svake godine ima 300-400 veci natalitet od Tuzle.
Ti se bavis ovom statistikom to bi trebao znati.![]()
Tuzla 110.979 stanovnika, Zenica 110.663,
U Tuzli je rođeno 975 beba, a umrlo je 1.124 osoba.
U Zenici je bilo više rođenih nego umrlih – 1.225 naspram 1.152
za 2015 godinu, svake godine je slicno
Tuzla ima oko 80K a Zenica 73K. Nemoj ti sumnjati u moju statistiku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
sve ce poci na bolje kad se sloboda ugasi
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Rhamanovic nakon sto je dao gol dok je trcao prema klupi, okrenuo se prema navijacima koji su bili na zapadu, i rekao otprilike
pi.cke, je.bem vam mamu usta.
Evo moze se ovdje vidjeti 46 minuta.
Meni fkt nije jasno sta njemu mora bit u glavi pa da ovo uradi, ti si ba profesionalac, zivis od toga... Razumijem kad se pokoskaju igraci pa svasta nesto kazu al ovo...
Evo moze se ovdje vidjeti 46 minuta.
Meni fkt nije jasno sta njemu mora bit u glavi pa da ovo uradi, ti si ba profesionalac, zivis od toga... Razumijem kad se pokoskaju igraci pa svasta nesto kazu al ovo...
-
boomerang5
- Kontakt:
čuj ovog debilke 
Dobro opstina Zenica je veca.MortemHz je napisao/la:Ja govorim za grad, to je općina sto ti pises.avenija je napisao/la:Mortem,
Samo mala ispravka Zenica je najveci grad nakon Sarajeva i Banja Luke,imali su razliku u 300 ljudi po popisu iz 2013 ali Zenica svake godine ima 300-400 veci natalitet od Tuzle.
za 2015 godinu, svake godine je slicno![]()
Tuzla ima oko 80K a Zenica 73K. Nemoj ti sumnjati u moju statistiku.Malo ljudi zna takve stvari ali uglavnom da ti skratim koliko mogu, općina je veci dio grada i tu dodas oko 30K ljudi sto se tice gradova poput Zenice i Tuzle jer je sire podrucje. Recimo 90% tuzlaka misli da je Simin Han u gradu ali nije i slicne stvari. To ti vazi za svaki grad u Bosni osim Sarajeva jer se Sarajevo dijeli na 4 općine sto je recimo smijesno jer smo povezani sa Ilidžom a i Vogošća je tu odmah ali to su vise politicke stvari koje su nastale poslije rata. Vjerovatno te i ne zanima to toliko sada jer ja mogu citavu knjigu o tome napisati ali npr. Sarajevo se sastojalo iz 10 općina prije rata a sada imamo samo 4. Ilidža je bila dio grada prije rata a sada vise nije iako smo povezani 100% infrastrukturno, do Vogošće imas par kilometara od grada i realno jeste dalje ali recimo nas trolejbus je isto tako isao prije rata do tamo a sada vise ne ide pa onda ti postoji Istočno Sarajevo koje isto ne spada pod grad Sarajevo ali smo isto tako povezani 100% sto se tice infrastrukture i tu je odmah kao i Ilidža. Eto nadam se da si skontao.
Je li u tu brojku grada uracunato Bilimiste,Radakovo, Lukovo Polje, Raspotocje i Klopce?
Celika gleda cijela opstina, ti sada Marsala naseg nisi ubrojao u Zenicane
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 31 jul 2017, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Marsal svakako ima svoj boracavenija je napisao/la:Je li u tu brojku uracunato Bilimiste,Radakovo, Lukovo Polje, Raspotocje i Klopce?MortemHz je napisao/la:Ja govorim za grad, to je općina sto ti pises.avenija je napisao/la:Mortem,
za 2015 godinu, svake godine je slicno![]()
Tuzla ima oko 80K a Zenica 73K. Nemoj ti sumnjati u moju statistiku.Malo ljudi zna takve stvari ali uglavnom da ti skratim koliko mogu, općina je veci dio grada i tu dodas oko 30K ljudi sto se tice gradova poput Zenice i Tuzle jer je sire podrucje. Recimo 90% tuzlaka misli da je Simin Han u gradu ali nije i slicne stvari. To ti vazi za svaki grad u Bosni osim Sarajeva jer se Sarajevo dijeli na 4 općine sto je recimo smijesno jer smo povezani sa Ilidžom a i Vogošća je tu odmah ali to su vise politicke stvari koje su nastale poslije rata. Vjerovatno te i ne zanima to toliko sada jer ja mogu citavu knjigu o tome napisati ali npr. Sarajevo se sastojalo iz 10 općina prije rata a sada imamo samo 4. Ilidža je bila dio grada prije rata a sada vise nije iako smo povezani 100% infrastrukturno, do Vogošće imas par kilometara od grada i realno jeste dalje ali recimo nas trolejbus je isto tako isao prije rata do tamo a sada vise ne ide pa onda ti postoji Istočno Sarajevo koje isto ne spada pod grad Sarajevo ali smo isto tako povezani 100% sto se tice infrastrukture i tu je odmah kao i Ilidža. Eto nadam se da si skontao.
Celika gleda cijela opstina, ti sada Marsala naseg nisi ubrojao u Zenicane
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije do mene sto Marsal zivi u nekoj vukojebini braco.

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 31 jul 2017, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
boomerang5
- Kontakt:
popis nije mjerodavan. tuzla ima oko 150k, ali je tih 40k popisano po podrinju i semberiji zbog vec znanih razloga...nemojmo u politiku
i za zenicu ista stvar, po popisu 110 000, a stvarno stanje 90 000boomerang5 je napisao/la:popis nije mjerodavan. tuzla ima oko 150k, ali je tih 40k popisano po podrinju i semberiji zbog vec znanih razloga...nemojmo u politiku
10 000 u njemackoj
10 000 u ostatku BiH
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
@skripar 96Evander je napisao/la:Dobijas avatar sutraskripar96 je napisao/la:Ako Sarajevo pobjedi ti biras meni avatar,ako bude 1X ja tebi. Mislim da je to fer s obzirom na situaciju u Celiku trenutno[emoji1]Evander je napisao/la:Puno je pola godine. Neka bude mjesec dana.
Daj uslove?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
I da,avatar ne smije bit nesto neukusno [emoji2]
Na mjesec dana
Nadam se da ces ga dostojanstveno i ponosno nositi mjesec dana
Haj necu te puno. Evo nosi ponosno ovaj grb narednih mjesec dana

Aaaaa pa niko ko konjic onda..
Bogaaam
Bogaaam
Klik klak je kod vas.Rigoletto je napisao/la:sve ce poci na bolje kad se sloboda ugasi
Kako me nema? Kako mislis?u zadnje vrijeme il je neki prefix suka????Rigoletto je napisao/la:Pa sto te nema?
Ja ga ne znam iz Sarajeva da je bio u Ze, a da nije batina popio.kinder_jaje je napisao/la:Ne znam cemu lazi hordi zla juce sam se bas zadesio kad su neki klinci sa nekim kabriolet autom namjerno prosli kraj juzne tribine u dresovima Sarajeva jos mangupi ustali i pjevaju hebem te zenico.
Nema godine da im se koje auto "ne zagubi" iza Sjevera, kod stanice, iza zapada (ili na zapadu) i bude rusvaj. Tacno vecina pitara sto znam jednom su dosli u Ze i nisu vise smjeli.
Manijaci su malo oprezniji, ali i njima se koje auto izgubi ili eventualno utjehu traze u policijskoj stanici
Sve u svemu, nepotrebno qrcenje po Ze bude i dobiju svoje.
Tamo prije 10-15 god je mrznja bila nevidjena, sad im se samo smijemo i tu i tamo ova mladja raja kojeg rijesi. Jer to su klubovi iz metropole, pa im igraci iz metropole bacaju stolice, udaraju redare, raspravljaju s publikom (ovim putem se i rahmanovicu i adilovicu sjetim familije), a onog malog mi je zao.
Koliki te kompleksi moraju lupati da gol protiv polu-amaterske ekipe proslavljas pred njihovim navijacima? Prvi ti je djecace, idi pred sjever, s trenerom proslavi. Ali vjerovatno mu oni nisu zanimljivi (svakako ni na priblizno dobrom stadionu i strastvenijom publikom nece igrati zadugo) pa zato i dodje do juga, pa istoka. Aferim momcino.
Zadnja izmjena: sve5, dana/u 31 jul 2017, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
U zadnje vrijeme? Nisam te viđo, sve kontam banali teSariel je napisao/la:Kako me nema? Kako mislis?u zadnje vrijeme il je neki prefix suka????Rigoletto je napisao/la:Pa sto te nema?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Godisnji...more vino riba.sunce.ko bi se ovde zajebavo i trosio vrijemeRigoletto je napisao/la:U zadnje vrijeme? Nisam te viđo, sve kontam banali teSariel je napisao/la:Kako me nema? Kako mislis?u zadnje vrijeme il je neki prefix suka????Rigoletto je napisao/la:Pa sto te nema?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.