AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Prvi dan prodaje godišnjih ulaznica je prošao odlično, prodali su 6000 za samo par sati.To je već cifra od oko 20k sa onim ulaznicama koje su obnovljene.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Probable XI vs Craiova: G.Donnarumma; Abate/Conti, Zapata, Musacchio, R.Rodriguez; Kessie, Locatelli, Bonaventura;Suso, Silva, Niang/Borini

Opet Niang pa dokle vise ubleha ima kredit
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- muha milanez
- Kontakt:
Montela odlucio da mu pruzi sansu da se dokaze, ako dobro odigra mozda cak postoji mogucnost da ostane u klubu.maldini3 je napisao/la:Opet Niang pa dokle vise ubleha ima kredit
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- nextterrain
- Kontakt:
Ma kao back up igrač je vrlo dobar, jest da mu je glava problem, ali je onako brz i neugodan, pa možda može i poslužiti jer ne vidim koga imaju dovesti za back-up opciju.
Nema opcije u kojoj je on dobar. Pa samo se sjetite prvog djela prosle sezone fujjjj
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
AferimZenga je napisao/la:Samo nek ne dovode ove polovne ex-yu igracice iz Fiorentine, ja presretan. Ako ce vec komsije dolaziti neka dodju Modric ili Kovacic, a ne ovaj sljam iz Viole.... pa jedva se kutarises Bertolaccija sad ces opet dovoditi panja? Dzaba i da dodju gratis, opet sam protiv njih. Vec imamo viska igraca u veznoj, radije gledati Maurija i Locatellija nego ovog Badelja, zlo mi od njega... isto tako radije Cutrone > Kalinic, da mu ne gledamo mazlumsku facu
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- nextterrain
- Kontakt:
Nekako razmišljam da možda krenu i po Cavanija ako Neymar ode u PSG 
Drago mi je da Silva počinje. Bilo bi dobro da zabije jedan, radi samopouzdanja.
Locatelli ispred Montoliva. Nadam se da če tako biti i u toku sezone.
Najlogičnije bi bilo da Locatelli bude direktna zamjena za Bigliu. Argentinac bi trebao imati još 2-3 dobre sezone u nogama, za to vrijeme bi se Locatelli trebao afirmisati i preuzeti tu poziciju bez problema.
Costa/Auba u vrhu napada. Renato S. ili neko sl. u veznom redu i vjerovatno će trebati neko za tu lijevu stranu.
Spominje se ponovo Keita? 3 pojačanja na tim pozicijama i spremni su za novu sezonu.
Očekujem da Suso ima još bolju sezonu. Prošle god. je morao sam sebi stvoriti prostor, i sve što je radio bilo je na njegovu individualnu kvalitetu. Ove sezone bi mu trebalo biti dosta lakše i samim tim broj asist/golova bi trebao biti veći.
Locatelli ispred Montoliva. Nadam se da če tako biti i u toku sezone.
Najlogičnije bi bilo da Locatelli bude direktna zamjena za Bigliu. Argentinac bi trebao imati još 2-3 dobre sezone u nogama, za to vrijeme bi se Locatelli trebao afirmisati i preuzeti tu poziciju bez problema.
Costa/Auba u vrhu napada. Renato S. ili neko sl. u veznom redu i vjerovatno će trebati neko za tu lijevu stranu.
Spominje se ponovo Keita? 3 pojačanja na tim pozicijama i spremni su za novu sezonu.
Očekujem da Suso ima još bolju sezonu. Prošle god. je morao sam sebi stvoriti prostor, i sve što je radio bilo je na njegovu individualnu kvalitetu. Ove sezone bi mu trebalo biti dosta lakše i samim tim broj asist/golova bi trebao biti veći.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Costa-Keita i jedan vezni.To bi bio strašan završetak merkata.Costu i Keitu bi praktički dobili za cijenu Aubameyanga, s tim da bi Keitu platili sigurno na dvije ili tri rate, a Fassone nudi dvaput više nego Juventus.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Šta je sa Romagnolijem, nije odigrao nijedan pripremni meč koliko me sjećanje služi, do kad je povrijeđen?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trebao bi biti spreman za početak Serie A. Znači nekih 15-20 dana.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Trebat će mu vremena da se vrati u formu, yebiga, nema nijedne utakmice u nogama od završetka prošle sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Romagnoli ipak neće morati na operaciju i bit' će spreman za početak Serie A. Evo prodali su i Elya i inkasirali 3M.Znači do sad su zaradili 20ak M od prodaje panjeva, Lapadula(2+11m), Kuco(6M), Ely(3M), Sciglio(12M)..A tek trebaju prodati Nianga, Baccu, Sosu, Palettu i Zapatu.Tu očekujem blizu 50M.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Marco Fassone is waiting for the arrival of Neymar at PSG before an assault on Edinson Cavani. - QS
Cavani je još jeftiniji od Costa, a godinu stariji.Cijena nekih 40M, mislim da PSG ne bi pravio velike probleme u slučaju pregovora.Eh, pitanje je da li bi Cavani u Milan, jer svi znamo koliko je uradio u 3 sezone u Napoliju. Lično, ne bih imao ništa protiv njegovog dolaska, 104 komada u 140 utakmica za Napoli govori samo za sebe, također 130+ golova u 200 utakmica za PSG,s tim da je igrao i krilo veći dio vremena dok je Ibra bio tu. Zatim skoro 40 golova za državni tim. U zadnjih 7 sezona čak pet puta je išao preko 30 golova u sezoni, dvaput po 25..Strašna statistika u zadnjih 7 sezona, također skoro 50 golova lani kad je postao prvi napadač ekipe. Učinak u Evropi je fantastičan, 40 golova u 63 utakmice. I tako dalje i tako dalje...
Cavani je još jeftiniji od Costa, a godinu stariji.Cijena nekih 40M, mislim da PSG ne bi pravio velike probleme u slučaju pregovora.Eh, pitanje je da li bi Cavani u Milan, jer svi znamo koliko je uradio u 3 sezone u Napoliju. Lično, ne bih imao ništa protiv njegovog dolaska, 104 komada u 140 utakmica za Napoli govori samo za sebe, također 130+ golova u 200 utakmica za PSG,s tim da je igrao i krilo veći dio vremena dok je Ibra bio tu. Zatim skoro 40 golova za državni tim. U zadnjih 7 sezona čak pet puta je išao preko 30 golova u sezoni, dvaput po 25..Strašna statistika u zadnjih 7 sezona, također skoro 50 golova lani kad je postao prvi napadač ekipe. Učinak u Evropi je fantastičan, 40 golova u 63 utakmice. I tako dalje i tako dalje...
-
gambler1899
- Kontakt:
OFFICIAL: Rodrigo Ely has signed a 4-year deal with Alaves, joining them from Milan for an undisclosed fee.
Cavani,Costa ili Auba ko god da dodje ne može biti promasaj sad je samo stvar ko koga vise preferira i ko je jeftiniji.Meni licno Costa je prvi izbor a kao sto reko ko god bi dosao od njih ne bi se bunio
Cavani,Costa ili Auba ko god da dodje ne može biti promasaj sad je samo stvar ko koga vise preferira i ko je jeftiniji.Meni licno Costa je prvi izbor a kao sto reko ko god bi dosao od njih ne bi se bunio
Dobro si, valjda nas ne bude koštao bodovaSonVolt je napisao/la:Skrpit cemo se nekako s Bonnuciem
Ovo za Cavanija, na stranu da li bi on želio u Milan ili ne, ne znam koliko je realno da ga PSG pusti. Jer to što će doći Neymar nema nikakve veze sa Cavanijem, on im i dalje ostaje jedina prava opcija na poziciji napadača, Neymar je krilo i sumnjam da će njegov dolazak imati neku uticaj na odlazak Cavanija, naprotiv.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ely je ipak 3M+ 30% od eventualne sljedeće prodaje. Costa ili Cavani meni svejedno, oba igrača su brutalni napadači.Borbeni, veliki radijus kretanja, znaju sami sebi kreirati priliku.A razlika u godinam je minimalna.Doduše znao je Cavani zapucati neke opasne prilike zadnjih sezona u PSG-u ali čovjek je jednostavno mašina, pa nije mu niko poklonio preko 230 golova u zadnjih 7 sezona.gambler1899 je napisao/la:OFFICIAL: Rodrigo Ely has signed a 4-year deal with Alaves, joining them from Milan for an undisclosed fee.
e sad su već počela nagađanja i izmišljanja imena svaki dan, najbolje je prespavati čitav avgust i ne zahmetiti se oko merkata 
uglavnom costa/auba/cavani bi bili super opcija, samo nemoj ibrahimovića i kalinića
a možda se bude moglo ići na mouru, di mariu ili draxlera
doduše sad sve zavisi od formacije koju će milan igrati jer montela već počinje isprobavati formaciju sa trojicom stopera, u tom slučaju je bespotrebno uzimati krila.
uglavnom costa/auba/cavani bi bili super opcija, samo nemoj ibrahimovića i kalinića
a možda se bude moglo ići na mouru, di mariu ili draxlera
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.