PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
kaje stroj na forumu 

živele nemačke mašineSariel je napisao/la:Bez starcA nema udarca a bez njemacke postene masine....

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sa sigurnošću tvrdimo da policija sve navijače i navijačke skupine djeli isključivo na one koji poštuju javni red i mir i prave dobru navijačku atmosferu, a takvih je mnogo više, i manje grupe i pojedince koji pokušavaju da ulice i trgove naših gradova pretvore u poligone za navijačke obračune i nanošenje materijalne štete društvu, građanima i sportskoj infrastrukturi.
Evo i policija ih smatra malom grupom
Evo i policija ih smatra malom grupom

koje selje belje.. da bog sacuva
ma ja sam mislio na policiju...
sve oni isto gledaju...
pa kad spengase ove red dragone kako se vec zovu iz mdk...kod nas

sve oni isto gledaju...
pa kad spengase ove red dragone kako se vec zovu iz mdk...kod nas

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Debili zakamenjali, ono klasično robijaški, ko ide u Ze zna kako oni kukavički dočekuju kamenjem. Kad su im momci stali na crtu, pobjegli su a drotovi hladno ove postrojili i isprebijali.
I naravno, kao i blizancima iz Tuzle, kreće im priča da Sarajlije razbijaju kafiće, terorišu djecu, nane, dede, mejtove itd.
I naravno, kao i blizancima iz Tuzle, kreće im priča da Sarajlije razbijaju kafiće, terorišu djecu, nane, dede, mejtove itd.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Umjesto da se pise da SPJ Zenica spasila zivote 3 navijaca od kojih je jedan vodja HZ iza juga premlativsi domace navijace vi jos napadate policiju.shzna je napisao/la:Debili zakamenjali, ono klasično robijaški, ko ide u Ze zna kako oni kukavički dočekuju kamenjem. Kad su im momci stali na crtu, pobjegli su a drotovi hladno ove postrojili i isprebijali.
Mitomanija.
Mozda im treba i stetu sada policija nadoknaditi za auto?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Marsal
- Kontakt:
Štaš bojimo se vas Sarajlija, vi ste svi preci Tvrtka, visoki preko 2.10 i nosite mač od 100 kila u jednoj ruci 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
a jel fakat vodja bio iza juga??
- Marsal
- Kontakt:
Jest, zaluto par minuta prije utakmice, zbog policije koja je odmah krenula marisat naše navijače izvuko živu glavu, i ovako se sad zahvaljuju tim istim policajcima. Sramota brate.Sariel je napisao/la:a jel fakat vodja bio iza juga??
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
uu najvolim ove tastatura konore mekregore
evo psovanja,obeco sam zeni da vise necu sovat...
gudbaj carli .imate mahanje
gudbaj carli .imate mahanje
-
- Kontakt:
Ozraceni o navijanju...nafuraju se na povratak vol. 699437 kad im gostuju timovi iz Sa...
Ovaj debilcic sto pominje Siroki, da Bog da ti Seki Adilovic senlucio gradom, klubom i tribinom narednih 100 godina!!!
Ovaj debilcic sto pominje Siroki, da Bog da ti Seki Adilovic senlucio gradom, klubom i tribinom narednih 100 godina!!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Fuj koliko moraš biti pogan pa pominjati.široki gdje smo napadnuti, gdje smo gadzani od flaša, kamenja do pištolja i automatskog oružja, i slina radioaktivna dodje i to pominje, pa nisu oni džaba Markale psovali i dizali tri prsta, taman to je.taj mitomanski mentalitet koji služi jedino za sprdanje u navijačem svijetu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
nemoj ba tako zestoku kletvubelosevic28 je napisao/la:Ozraceni o navijanju...nafuraju se na povratak vol. 699437 kad im gostuju timovi iz Sa...

- PitarBordo
- Kontakt:
Pa to je ista navijačka sredina u kojoj se ne tako davno na utakmici sa FK Sarajevom moglo čuti "Verane, javi se." Stvarno znam mnogo zeničana i odlični ljudi, ali to su ljudi koji su izašli iz Zenice barem jednom godišnje, ovi što s tamo kao u rezervatu, to je nevjerojatno kakve ljudske nehigijene postoje.
Samo Saraj'vo.
Vi našli da pričate o navijačima i navijačkom kodeksu sa grupom Povratnici 1988

-
- Kontakt: