FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma na kraju krajeva koja ce krac ova analiza u novinama.
Ovo on treba sa svojim pulenima analizirat...
Al nesti ne ide..
Ovo on treba sa svojim pulenima analizirat...
Al nesti ne ide..
Saro zašto iznosiš laži na moje ime?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jebte tacno se osjecam ko da sam iznio dvije kugle sladoleda iz hlada i stavio na tvoje ime...wobly92 je napisao/la:Saro zašto iznosiš laži na moje ime?
Kakve lazi?
Ovde sarkazam caruje...
Sto bi reko gej losa ako su to samo bile lazii..

Mislim da je za nocas i previse...
Sariel je napisao/la: Kakve lazi?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jebte sta cojk radi u minuti...
Kad si to prije uspio i slikat i isjec i postavit???
Vovli se zakebava al se nije zajebavat s njim...
Kad si to prije uspio i slikat i isjec i postavit???
Vovli se zakebava al se nije zajebavat s njim...
Nikad gori trener nas nije trenirao.Siguran sam da niko nije osvojio 8 bodova u 12 tekmi na klupi Slobode...wobly92 je napisao/la:
Koji lihvar,uhljup i **** od čovjeka!!
Vidi mu debilske face

DRŽAVA TUZLA!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Detaljnu Analizu utakmice objavljivati na zvanicnoj stranici.... cestitam....je li iko cuo za slican primjer....koja je svrha toga....da se obicnom navijacu kaze...STA....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- RollingPaper
- Kontakt:
Upravni odbor podjeljen po pitanju ostanka Jagodica. Ukoliko ne uzme 4 boda sa ove dvije gostujuće, najvjerovatnije da leti.
-
- Kontakt:
Nije ono analiza,ono je hronologija desavanja na tekmi.Analiza bi rekla gdje je trener pogrijesio,izmjene,plan Bili C,a toga nema.Ono je mazanje očiju onima bez mozga al nisu kontali da ima puno navijača kojim ne mogu prodavat jaja pod bubrege!!!staragarda je napisao/la:Detaljnu Analizu utakmice objavljivati na zvanicnoj stranici.... cestitam....je li iko cuo za slican primjer....koja je svrha toga....da se obicnom navijacu kaze...STA....
DRŽAVA TUZLA!!
Tacno tako, nagledala se raja u Tuzli fudbala, odlicnih igraca koje su vodili pravi treneri...ne zna covjek da li bi se smijao ili plakao sta ljudi rade od Slobode...NjonjoVam je napisao/la:Nije ono analiza,ono je hronologija desavanja na tekmi.Analiza bi rekla gdje je trener pogrijesio,izmjene,plan Bili C,a toga nema.Ono je mazanje očiju onima bez mozga al nisu kontali da ima puno navijača kojim ne mogu prodavat jaja pod bubrege!!!staragarda je napisao/la:Detaljnu Analizu utakmice objavljivati na zvanicnoj stranici.... cestitam....je li iko cuo za slican primjer....koja je svrha toga....da se obicnom navijacu kaze...STA....
🔴⚫️
Vlado ce preokrenut situaciju!
Treba pokusati dovesti Nebojsu Milosevica sto ga je Krstajic doveo u Radnik ako je covjek slobodan.....odlican trener. To se sigurno moze odraditi preko Krstajica.
🔴⚫️
Kritikuju ga poslije dva kola.Chinaglia je napisao/la:Vlado ce preokrenut situaciju!

Vlado uz tebe smo, izdrži i nastavi gdje si stao
kakva mu je statistika otkako je dosao?
koliko nas je zvanicnih utakmica vodio s klupe?
jerl to to 12??
koliko nas je zvanicnih utakmica vodio s klupe?
jerl to to 12??
uostalom, ne znam zasto bi UO trebao smijenit Vladu, ekipa shodno svom kvalitetu pripada u borbu za opstanak, tako da je smijesno smjenjivat covjeka poslije dva kola... Sloboda ce izborit opstanak u Premijer Ligi
znaci zadnje 4 takmicarske izgubili uz go razliku 1:9 ito dvije kod kuce
kaje daj mu jos malo vremena dok se uigraju

kaje daj mu jos malo vremena dok se uigraju

- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada se vec daje otkaz Jagodicu onda neka ide u upravni odbor, sve je to jedna ekipa koja je zajedno usla u ovaj projekt. Oni su dovodili igrace koji ne znaju.