Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Španjolski stoper Borja Lőpez će biti novo pojačanje Hajduka. Borja se priključio momčadi Joana Carrilla na pripremama na Mariborskom Pohorju. Dvadesetrogodišnji obrambeni igrač u Hajduk je došao iz španjolske Barcelone.
- Zadovoljan sam što san došao u Hajduk i što sam okrenuo novu stranicu svoje nogometne karijere. Vjerujem da ću se vrlo brzo prilagoditi momčadi i jedva čekam prve izazove. Sada je na meni da počnem trenirati i da se što prije spremim za početak nove sezone - poručio je novi igrač Bijelih koji je uzeo dres s brojem 3 jer mu je, kako je rekao - sretan.
Lopez je rođen u Gijonu gdje je počeo karijeru kao igrač Sportinga, a bio je španjolski U-18, U-19 i U-20 reprezentativac. Kao 19-godišnjak je potpisao za Monaco, odakle je išao na posudbe u Rayo Vallecano, Deportivo i portugalski klub Arouca. U prošloj sezoni je nosio dres Barcelone B gdje je upisao ukupno 29 nastupa i postigao dva gola. Op op opa
- Zadovoljan sam što san došao u Hajduk i što sam okrenuo novu stranicu svoje nogometne karijere. Vjerujem da ću se vrlo brzo prilagoditi momčadi i jedva čekam prve izazove. Sada je na meni da počnem trenirati i da se što prije spremim za početak nove sezone - poručio je novi igrač Bijelih koji je uzeo dres s brojem 3 jer mu je, kako je rekao - sretan.
Lopez je rođen u Gijonu gdje je počeo karijeru kao igrač Sportinga, a bio je španjolski U-18, U-19 i U-20 reprezentativac. Kao 19-godišnjak je potpisao za Monaco, odakle je išao na posudbe u Rayo Vallecano, Deportivo i portugalski klub Arouca. U prošloj sezoni je nosio dres Barcelone B gdje je upisao ukupno 29 nastupa i postigao dva gola. Op op opa
...
Orjuna je napisao/la:Španjolski stoper Borja Lőpez će biti novo pojačanje Hajduka.

- sarajevo46
- Kontakt:
Ova pjesma je pokidala, od kad' je izašao onaj spot na TorcidaSplit, svaka izvedba bolja i bolja.
straj me kiksa protiv levskog, bit ce zajebano, previše su ljudi uvjereni u prolaz a nismo mogli dobit tezeg protivnika
al ajde, odma cemo vidit koliko smo teški i dokle možemo
al ajde, odma cemo vidit koliko smo teški i dokle možemo
Pošto već dugo ne pratim strani klupski nogomet jer me ne zanima, a vidim po naslovnicama novina da bi Perišić mogao preći za neki milijunski iznos u Manchester, jel netko zna dal bi Hajduk nešto dobio?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Bravodubrava je napisao/la:Pošto već dugo ne pratim strani klupski nogomet jer me ne zanima
Prema wikipediji on je u Hajduk dosao 2000. godine, a otisao 2006. u 7. mjesecu. Rodjen je 02.02. i u Hajduku je napunio:dubrava je napisao/la:vidim po naslovnicama novina da bi Perišić mogao preći za neki milijunski iznos u Manchester, jel netko zna dal bi Hajduk nešto dobio?
12. godina (2001.) - 0,25% ukupne naknade
13. godina (2002.) - 0,25% ukupne naknade
14. godina (2003.) - 0,25% ukupne naknade
15. godina (2004.) - 0,25% ukupne naknade
16. godina (2005.) - 0,50% ukupne naknade
17. godina (2006.) - 0,50% ukupne naknade
Ukupno: 3,00% od ukupne naknade. Spominje se cifra od 45 milijuna eura i to bi znacilo da ce Hajduku pripasti 1.35 milijuna eura. Jako fin iznos.
Bez 50+m ne ide nigdje.45m su vec slali i oko takve cifre se ni neće "sjedat za stol" i razgovarat.Signore je napisao/la:Spominje se cifra od 45 milijuna eura
Ma ja strani nogomet pratim koliko i Dubrava pa sam samo na google ukucao i prvo mi izbacilo 45 milijuna eura. Vidio sam da je od prije 20 dana, al nije ni bitna cifra nego postotak pa kad se posao dogovori lako je izracunat koliko ode Hajduku.SiamoNoi je napisao/la:Bez 50+m ne ide nigdje.45m su vec slali i oko takve cifre se ni neće "sjedat za stol" i razgovarat.Signore je napisao/la:Spominje se cifra od 45 milijuna eura
Nema spavanja.
- CROtorious
- Kontakt:
Prosao Hajduk sa 1:2 golovima Ohandze i Ercega u zadnjih 10 minuta. Cijelu utakmicu dominacija Hajduka, ali i dosta promasenih prilika. Luzern poveo nakon sto je Erceg promasio 1vs1 s golmanom i iz iduceg napada dobili gol (fifa style) i onda ulazi Ohandza u 78-oj minuti i daje gol samo dvije minute kasnije.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
- bavariapivo
- Kontakt:
trebalo je biti 0-3 ili 0-4 po prilikama, ali i 2-1 nije lose
sretno protiv bröndby-a hajduce, mada kako sam procitao sinoc pred praznim tribinama na poljudu...
sretno protiv bröndby-a hajduce, mada kako sam procitao sinoc pred praznim tribinama na poljudu...
http://www.nogomet plus.net/index.php/domaci_nogomet/uefa-usvojila-zalbu-hajduka-utakmica-s-brondbyjem-igra-se-prisutnost-gledatelja/
Ipak pred punim Poljudom

Ipak pred punim Poljudom
Hoce li biti karata na dan utakmice, mogu li se kupiti online ? Bas bih volio otici 
eo ti pa baci oko, a za dan utakmice je pitanje oće li bit karata, vidit cemo kad krene prodaja danas od 5 do ponoći kako će ić, online je prodaja za članove hajduka koliko vidin
http://hajduk.hr/vijest/od-17-sati-poci ... ondby/9075
Vidi hvala ti, nadam se da ce biti u cetvrtak, barem dvije da ostanuPikaci je napisao/la:eo ti pa baci oko, a za dan utakmice je pitanje oće li bit karata, vidit cemo kad krene prodaja danas od 5 do ponoći kako će ić, online je prodaja za članove hajduka koliko vidin
Jel se postuje broj i red sjedala ili je ko u Bosni ko prvi djevojci ?
Na istoku je ko prvi djevojcizenica159 je napisao/la:Jel se postuje broj i red sjedala ili je ko u Bosni ko prvi djevojci ?
...
Za istok imam karte, hvala ti.Orjuna je napisao/la:Na istoku je ko prvi djevojcizenica159 je napisao/la:Jel se postuje broj i red sjedala ili je ko u Bosni ko prvi djevojci ?a na zapadu mozes svasta ocekivat. iako mislim da te nece nitko zajebavat.
Skoro 27000 ulaznica prodano nakon 26 sati... Zakucano ce biti u cetvrtak
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.