AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 avg 2017, 13:29

Ako bude primarna formacija 3-5-2 onda će Suso dobiti novi ugovor samo da bi ga Milan što skuplje prodao.Jer on ne može igrati ništa u toj formaciji, dok bi jedan Keita recimo mogao, jer je odličan i kao second striker.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 01 avg 2017, 13:34

Mislim da ce igrati sa "krilima". Vjerujem da Hakana neće gušiti lijevo.
Hakan u sredini, ofanzivniji, sa dosta slobode, iza Biglia i Kessie. Desno Suso, lijevo Keita? i u vrhu Costa/Auba.

Nije loša opcija sa 3 defanzivca ali mislim da nemaju klupu za to.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 avg 2017, 13:36

pa mislim da može i suso biti SS, ili čak igrati u vezi kao neka vrsta ofanzivnog veznog.

a može se na kraju krajeva igrati 343 sa krilima mada mi je tu minus što bi hakan završio na klupi ili još gore, igrao na krilu :zzz:

sad sve zavisi od toga koga će fasone i mirabeli uspjeti dovesti, ako uzmu napadača bit' će 352, ako propadnu dogovori onda idu na kupovinu krila i na 343.

ali nama bi godilo igranje sa trojicom pozadi samo radi rodrigueza i contija, obojica bi bili za 40% bolji.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 avg 2017, 13:38

Onda će Jack da ispašta, ali to je tako u velikom klubovima, konkurencija i treba da bude nemilosrdna.Ko ne može da se nosi sa tim, znači da ne vjeruje u sebe i svoje mogućnosti.Keita-Costa/Cavani-Suso, to izgleda fenomenalno, a još recimo Silva kao back up. Ali sačekajmo kraj augusta, pa ćemo da vidimo na osnovu pojačanja šta će Montella igrati i postaviti za primarnu formaciju.Ali sve je izvjesnije da Milan nastoji izgraditi dovoljno kvantitativan i kvalitetan tim za sva takmičenja u kojima će nastupati ove sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 avg 2017, 13:46

a nije vala ni da imamo ronalda i messija po krilima pa da su nedodirljivi :zzz:

jbt čuj jack i suso na klupi da završe, majke ti koja katastrofa... :mrgreen:

za susa se na kraju krajeva može dobra para uzeti ako ga odluče prodati, a i ako ostane može biti od koristi jer će ove sezone svi skupiti dobru minutažu, on baš može dobro doći kada ganjaš rezultat i kada ti treba igrač koji će prelomiti utakmicu. slično važi i za bonaventuru, super je imati takve igrače za klupe, pogotovo kad moraš igrati preko pedesetak utakmica u sezoni.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 avg 2017, 13:51

Milan pratim već evo 19a sezona će ovo biti, još tamo od davne 1998-e, i samo sam se za par igrača vezao u tom periodu.To su Sheva, Maldini, Kaka i Thiago Silva.Od ovih trenutnih još uvijek nemam nekog favorita, jer još niti jedan nije pokazao istinsko cuore rossonero.Tako da meni je samo drago vidjeti da se konačno sklapa odličan tim i da ćemo inshallah imati 17-18 dobrih igrača koji mogu iznijeti sezonu na pravi način.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 01 avg 2017, 13:53

Romagnoli13 je napisao/la:Marco Fassone is waiting for the arrival of Neymar at PSG before an assault on Edinson Cavani. - QS

Cavani je još jeftiniji od Costa, a godinu stariji.Cijena nekih 40M, mislim da PSG ne bi pravio velike probleme u slučaju pregovora.Eh, pitanje je da li bi Cavani u Milan, jer svi znamo koliko je uradio u 3 sezone u Napoliju. Lično, ne bih imao ništa protiv njegovog dolaska, 104 komada u 140 utakmica za Napoli govori samo za sebe, također 130+ golova u 200 utakmica za PSG,s tim da je igrao i krilo veći dio vremena dok je Ibra bio tu. Zatim skoro 40 golova za državni tim. U zadnjih 7 sezona čak pet puta je išao preko 30 golova u sezoni, dvaput po 25..Strašna statistika u zadnjih 7 sezona, također skoro 50 golova lani kad je postao prvi napadač ekipe. Učinak u Evropi je fantastičan, 40 golova u 63 utakmice. I tako dalje i tako dalje...
Cavani je prije 3-4 mjeseca potpisao novi ugovor i postao najplaćeniji igrač PSG-a i lige. Da se može dovesti za 40 miliona nakon najbolje sezone u karijeri Juventus bi ga uzeo prošlo ljeto za 20 onda umjesto 90 za Higuaina. Ti baš nasjedaš na svakakve gluposti, još citira Quotidiano Sport. :roll:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 avg 2017, 14:17

IlCapitano je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Marco Fassone is waiting for the arrival of Neymar at PSG before an assault on Edinson Cavani. - QS

Cavani je još jeftiniji od Costa, a godinu stariji.Cijena nekih 40M, mislim da PSG ne bi pravio velike probleme u slučaju pregovora.Eh, pitanje je da li bi Cavani u Milan, jer svi znamo koliko je uradio u 3 sezone u Napoliju. Lično, ne bih imao ništa protiv njegovog dolaska, 104 komada u 140 utakmica za Napoli govori samo za sebe, također 130+ golova u 200 utakmica za PSG,s tim da je igrao i krilo veći dio vremena dok je Ibra bio tu. Zatim skoro 40 golova za državni tim. U zadnjih 7 sezona čak pet puta je išao preko 30 golova u sezoni, dvaput po 25..Strašna statistika u zadnjih 7 sezona, također skoro 50 golova lani kad je postao prvi napadač ekipe. Učinak u Evropi je fantastičan, 40 golova u 63 utakmice. I tako dalje i tako dalje...
Cavani je prije 3-4 mjeseca potpisao novi ugovor i postao najplaćeniji igrač PSG-a i lige. Da se može dovesti za 40 miliona nakon najbolje sezone u karijeri Juventus bi ga uzeo prošlo ljeto za 20 onda umjesto 90 za Higuaina. Ti baš nasjedaš na svakakve gluposti, još citira Quotidiano Sport. :roll:
Cifru od 40M sam spomenuo zbog situacije oko Neymara.Jer ako PSG uistinu bude prisiljen prodati igrace u odredjenoj vrijednosti onda ce neki od njih ici ispod cijene.Ali to je sve jos samo puko nagađanje.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 01 avg 2017, 14:20

U tom slučaju frca neko od sporednih igrača tipa Matuidi, Aurier, Lucas Moura itd. Zašto bi prodavali najboljeg igrača i jedinog napadača duplo ispod realne cijene?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 avg 2017, 14:27

u pravu je kapiten, šta jest jest :zzz:

nema neymarov dolazak ništa s njim, mi samo možemo zaganjati neko njihovo krilo poput draxlera, mada sumnjam da će i on ići.

ništa, ostaje samo namoliti aubu ili costu :mrgreen: ako ništa ne upali, ima brat keita.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 avg 2017, 14:51

Ma dobro, sve su to nagadjanja pa je I Rom lupio neku cijenu u smislu da bi ga se moglo kupiti I jeftinije nego vrijedi, ukoliko PSG odluci prodati ga. U biti on je trenutno u domenu SF-a da dodje kod nas, to svi znamo. U tom slucaju daj Mouru nam I da mi srce bude na mjestu. :)
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 01 avg 2017, 23:45

Hajde Costa dodji nam i ti, auu kakva perverzija od ekipe ce da bude :beba: :bow:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 02 avg 2017, 09:42

London Evening Standard: Atletico Madrid are dropping out of the race for Diego Costa as they find his evaluation (believed to be in the region of €50m) to be too expensive, pushing the striker towards Milan.

Ne znam koliko je izvor pouzdan, ali ako je istina ne vidim više ni jednu prepreku da dodje kod nas osim volje igraca.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 avg 2017, 10:40

Costa može samo u Atletico ili kod nas.Jer jednostavno sve ekipe koje ga sebi mogu priuštiti već su pronašle napadača.Mislim da je Milan u ovom trenutku najrealnije opcija, jer Atletico već više od mjesec dana ništa nije konkretno uradio po pitanju tog transfera. Vjerovatno je i samom igraču dosadilo čekati kao i agentu, koji je svakako na strani Milana. Sezona počinje vrlo brzo i Costa želi da do tad ima klub i da zna gdje će igrati.U narednih par dana će se sigurno i to riješiti. Apsolutno sam za ovaj transfer jer smatram da je Costa najbolje moguće riješenje za ovaj Milan u izgradnji. Jer svi znamo da će trebati vremena prije nego Milan proigrao kao tim, a u tom slučaju je dobro imati jednog napadača koji sam sebi može kreirati šansu za gol.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 avg 2017, 10:48

IlCapitano je napisao/la:U tom slučaju frca neko od sporednih igrača tipa Matuidi, Aurier, Lucas Moura itd. Zašto bi prodavali najboljeg igrača i jedinog napadača duplo ispod realne cijene?
Ako je istina da UEFA zahtjeva da zarade 110M nakon kupovine Neymara, onda je to najlakše skupiti ako prodaju Di Mariu ili Cavanija u paketu sa dvojicom od tog tria što si naveo. Naravno da je cifra od 40M napisana tek onako, ali sigurno da će biti bliže toj cifri nego nekih 70-80M koje is ti spomenuo. Budimo realni ko će dati više od 20M za problematičnog Auriera ili više od te iste cifre ta Matudia koji će biti free agent narednog ljeta? A ni Lucas ne vrijedi 50-60M već puno manje. PSG će morati da se riješi igrača vrlo brzo i da zaradi 110M, a to neće sigurno zaraditi ako ne prodaju Cavanija ili Di Mariu.Jer recimo Verrattia sigurno neće prodavati. Slažem se ja da u ovo vrijeme ludih cijena Cavani vrijedi 70ak M, ali to PSG neće nikad dobiti zbog situacije kod njih a i ostalim klubovima koji već imaju napadače.Tako da nisu u situaciji da biraju. Međutim sve je to još stvar nagađanja, i ne vrijedi o tome polemisati još uvijek.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 avg 2017, 11:24

Bacca, Sosa i Paletta nisu pozvani za trening na San Siru koji je održan sinoć.To je jasan pokazatelj da Montella više ne računa na njih. Izgleda da je Montella samo naizgled šutljiv tip i ne priča puno, ali da itekako ima autoritet u svlačionici.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 02 avg 2017, 12:16

Ja mislim da je Costa 95% nas igrac. Jer nema fakat nekog izbora i top klubovi ne traze napadaca. On ako vec nece u Kinu i ako znamo situaciju sa Atleticom,najrealnije je da kod nas zavrsi.
Ne volim ga jer je prgav,a radi se stvarno o strasnom napadacu.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 avg 2017, 12:19

Kad su ovoliko para potrosili ovog ljeta, i jos ce potrositi, pretpostavljam da bi doveli i neku trenercinu da je Montela kita od trenera i covjek bez autoriteta. Znaju ljudi sta rade pa im se mora vjerovati, a svakako da treba vremena da se uigraju svi ti silni igraci.

Pored Ramosa, Costa mi je jedan od najomrazenijih igraca ikada, ali njegovo fudbalsko znanje i borba za svaku loptu i dule je neupitno, mislim da nema navijaca Milana koji ga ne bi volio gledati kod nas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 02 avg 2017, 12:40

Romagnoli13 je napisao/la:Ako je istina da UEFA zahtjeva da zarade 110M nakon kupovine Neymara, onda je to najlakše skupiti ako prodaju Di Mariu ili Cavanija u paketu sa dvojicom od tog tria što si naveo. Naravno da je cifra od 40M napisana tek onako, ali sigurno da će biti bliže toj cifri nego nekih 70-80M koje is ti spomenuo. Budimo realni ko će dati više od 20M za problematičnog Auriera ili više od te iste cifre ta Matudia koji će biti free agent narednog ljeta? A ni Lucas ne vrijedi 50-60M već puno manje. PSG će morati da se riješi igrača vrlo brzo i da zaradi 110M, a to neće sigurno zaraditi ako ne prodaju Cavanija ili Di Mariu.Jer recimo Verrattia sigurno neće prodavati. Slažem se ja da u ovo vrijeme ludih cijena Cavani vrijedi 70ak M, ali to PSG neće nikad dobiti zbog situacije kod njih a i ostalim klubovima koji već imaju napadače.Tako da nisu u situaciji da biraju. Međutim sve je to još stvar nagađanja, i ne vrijedi o tome polemisati još uvijek.
Lucas vrijedi 50m bez problema.
embrace the chaos

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 avg 2017, 12:41

ne može čak ni u kinu jer im je zatvoren merkato :mrgreen:

jedini problem je što je frajer zapeo za atletico i što ga bukvalno moraš moliti da potpiše pravi ugovor na bar 2 godine, a ne posudbu što mi se u startu ne sviđa, yebem ti igrača kojem moraš klečati na koljenima da ga privoliš da dođe u milan, pa ne tjera ga niko u crotone yebemu mater. :problem:

a ne bih volio da se recimo dođe u situaciju da milan potroši bruku para na njega da bi on onda za godinu dana kmečao kako hoće nazad u atletico, gdje bi bio prinuđen prodati ga ispod cijene jer držati njega nezadovoljnog u timu je ravno katastrofi, kao tempirana bomba koja bi ih sve raznijela.

ali da se isposluje bar dvogodišnji ugovor i da bude maksimalno posvećen klubu, eh tu ne treba ni govoriti kakvo bi pojačanje dobili :bow:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []