NK Široki Brijeg

Ugrovacaboy
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Ugrovacaboy » 31 jul 2017, 20:59

Ja vas neke ne mogu shvatiti. **** me pas kod nikad nogomet niste igrali. A sve stručnjaci u p.... materinji. Prijateljska utakmica. Neki igrači prvi put skupa igraju. Ovo im je nakon Čapljine tek druga utakmica. I vi neki donosite odluke ko je dobar ko nije. Pa odgovorno tvrdim da ovi momci da odigraju još par utakmica skupa pregaze sve u 1. Ligi federacije.
6 bivši juniora je igralo plus još jedan u rangu njih i jedan novi igrač dodao prije 7 dana.
Sta bi sad trebalo sve ih potjerati. Daj prestanite jadikovat nakon jednog poraza iz penala... A posebno ovi koji kopačke nisu nikad obukli a seru preko face ko neki kvazi navijači. Furaju se na Sarajlije. Od euforije do depresije u 7 dana. Kad nekog pobjedimo Prvaci, kad izgubim ispadamo. :crazy:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 31 jul 2017, 21:13

Pero **** ga ti... Prvo, Velez ima trenera i ekipu mogu slobodno reci bolju od pojedinih premijerligasa, drugo, pola ekipe nam su cinila djeca koja sve skupa imaju 5 utakmica seniorskog nogometa, trece, vrijeme u Mostaru koje nije uopce za odigravanje utakmica...

U petak pet komada u mrezi zenicana
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 31 jul 2017, 21:26

Android je napisao/la:Pero **** ga ti... Prvo, Velez ima trenera i ekipu mogu slobodno reci bolju od pojedinih premijerligasa, drugo, pola ekipe nam su cinila djeca koja sve skupa imaju 5 utakmica seniorskog nogometa, trece, vrijeme u Mostaru koje nije uopce za odigravanje utakmica...

Ma J**+ me se za rezultat. Zelim samo reci da imamo 14 dobrih igrača. Ostalo popuna kadra. Doduse u jednu ruku mi to nije ni mrsko kada vec guraju mladje momke. Ali za neki veci rezultat ove sezone nedovoljno. Nek' nam se ozlijedi Menalo ili jedan od ove trojice veznjaka propade sezona. Recemo Ivanković i Wagner ove sezone igraju kao rekreativno. Nemogu puno pomoci. Vukoja i Maric su premladi, jednostavno nisu jos za kadar od 24 igraca. Molim Boga da cijelu sezonu sa Bilobrkom bude sve u redu. Doduše, cijeneći prisluškuju sezonu nemoze se ni usporediti. Dva koplja iznad. Samo po meni Wagner, Barisic i Ivankovic out, Vukoja i Maric posudba. To za sljedeću sezonu. A to je 5 igraca, koji se mogu popuniti za iste novce puno kvalitetniji. Ovaj Panenso mislim nema nista veca primanja od Ivankovića a 5 puta bolji.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 31 jul 2017, 21:30

Android je napisao/la:Pero **** ga ti... Prvo, Velez ima trenera i ekipu mogu slobodno reci bolju od pojedinih premijerligasa, drugo, pola ekipe nam su cinila djeca koja sve skupa imaju 5 utakmica seniorskog nogometa, trece, vrijeme u Mostaru koje nije uopce za odigravanje utakmica...

Vrijeme je katastrofalno bilo. I jedni i drugi u onom tempu odigrat do 70te minute :tokralju: vidi se neiskustvo pojedinih mladih igraca Sirokog ali razumljivo. Nisu odigrali puno utakmica zajedno dok je ovo nama 7-8 utakmica u mjesec dana i igraci su nam spremni do jaja. Cestitke Sirokom na fer i korektnoj utakmici bez i jednog ostrog starta. Sa obadvije strane. Prava prijateljska tekma i fina za pogledat . Sretno u nastavku sezone
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 31 jul 2017, 22:16

Polako momci, pa ovo je samo prijateljska... Zato se i igraju da se vide neke stvari. Edia malo sto sam gledao l, cini mi sw dosta okomit i neboji se uc u duel i dribling, prva mu je tekma, nadoce momak.
NK Široki Brijeg

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 31 jul 2017, 22:22

Koji naslov na jabuci, cuj nakon Zrinjskog i Velez ocitao lekciju Sirokobrijezanima.. :facepalm:
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la skripar96 » 31 jul 2017, 22:26

LoveSB96 je napisao/la:Koji naslov na jabuci, cuj nakon Zrinjskog i Velez ocitao lekciju Sirokobrijezanima.. :facepalm:
Je ih krenulo ovih dana[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
EKONNP

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 31 jul 2017, 22:35

Jabuka se sve vise i vise pretvara u krs od portala, ni blizu dobri kao prije, jos kad vidis komentare kad je clanak o NKSB...

HRHB

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 31 jul 2017, 22:38

Android je napisao/la:Jabuka se sve vise i vise pretvara u krs od portala, ni blizu dobri kao prije, jos kad vidis komentare kad je clanak o NKSB...
Boze sacuvaj,ja se stvarno pitam jel stvarno ima onoliko nepismenih,nekulturnih i glupih ljudi u mom gradu...
EKONNP

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 31 jul 2017, 22:43

skripar96 je napisao/la:
Android je napisao/la:Jabuka se sve vise i vise pretvara u krs od portala, ni blizu dobri kao prije, jos kad vidis komentare kad je clanak o NKSB...
Boze sacuvaj,ja se stvarno pitam jel stvarno ima onoliko nepismenih,nekulturnih i glupih ljudi u mom gradu...
Aje pitar otpepaj sa nase teme.....admine STA cekas?
:D :D
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 31 jul 2017, 22:59

Ne znam za vas, al bez obzira na ove dvi utakmice ja sam optimističan, bit ce to dobro!
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 31 jul 2017, 23:01

Podjeba.vaju me na vlastitoj temi....do cega je doslo

Ma ako nisi optimistican ne znam kako mozes pratit ovu korida ligu...
EKONNP

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 31 jul 2017, 23:08

Danasnje novinarstvo :crazy:
Nitko se ne potpisuje iza svog clanka...sve vam je jasno :facepalm:

I ja mislim da ce sezona biti dobra

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 31 jul 2017, 23:14

skripar96 je napisao/la:Podjeba.vaju me na vlastitoj temi....do cega je doslo

Kako necemo, sta ti se desilo pa si mislio da onakva ekipa Celika moze uraditi nesto Sarajevu, tesko bi izvukli pozitivan rezultat i sa najboljih 11 Lige MZ :lol: :tralala:

Ja vjerujem da cemo se do kraja boriti za sami vrh. Zrinjski jest prvi favorit, ali nisu toliko jaci od nas. Nas problem moze biti malo kraca klupa, ali ima jos do kraja prijelaznog roka, moguce da ce se jos netko dovesti, tko zna...

I jesmo li mi ikada igrali prvenstvenu utakmicu petkom? :)

HRHB

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 31 jul 2017, 23:18

Android je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:Podjeba.vaju me na vlastitoj temi....do cega je doslo

Kako necemo, sta ti se desilo pa si mislio da onakva ekipa Celika moze uraditi nesto Sarajevu, tesko bi izvukli pozitivan rezultat i sa najboljih 11 Lige MZ [emoji38] :tralala:

Ja vjerujem da cemo se do kraja boriti za sami vrh. Zrinjski jest prvi favorit, ali nisu toliko jaci od nas. Nas problem moze biti malo kraca klupa, ali ima jos do kraja prijelaznog roka, moguce da ce se jos netko dovesti, tko zna...

I jesmo li mi ikada igrali prvenstvenu utakmicu petkom? :)
Kako nismo,pa jesmo li pred finale kupa igrali s Vitezom u petak. Jos free ulaz bio. A za okladu....jbg,i najbolji grijese[emoji23]
EKONNP

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 31 jul 2017, 23:19

A da da, zaboravio sam na Vitez skroz...

Ides na ignore ne smanjis li pisanje :lol:

HRHB

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 01 avg 2017, 00:55

Neznam kakvo je napadanje momaka,solidno odigrana utakmica di Sabljic moze komotno da vidi tko mu treba,a tko ne..samo da je sto vise ovakvih utakmica,da i rezerve budu u nekom natjecateljskom ritmu..slazem se s vecinom da za ozbiljnije rotacije je od ovih 11 danas Loncar,Corluka,Baša(koji ce biti pojacanje samo dok malo osjeti ekipu),Juric,oporavljeni Baraban,te Waga kojeg ste vecina odjednom pokopali nakon jedne utakmice,da se razumijemo Waga nije primio 3 lopte od ulaska u igru,nista mu nisu pripremili ni Grubisic(koji je razocarenje) ni Stipe Loncar,pustite Wagu protiv Celika utrpat ce bar jedan,prosao je kvalitetno pripreme ja vjerujem da jos ima u njemu municije,ko ga god malo bolje zna,zna o cemu pricam,covjek zivi za Siroki. Velez dobra ekipica s pravim trenerom i imat ce sta da kazu u federalnoj ligi, a mi se okrecemo onom vaznom i utakmici s Celikom gdje se nadam pravoj realizaciji i pumpanju samopouzdanja, puno smo bolja ekipa. Nadam se 9 bodova u sljedece 3 tekme sto je realno.
Samo jedno ime

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 01 avg 2017, 16:40

Sljedece utakmice Celik i GOSK MORAJU se dobit bez ikakvih kalkulacija, jednostavno moraju se RAZBIT !!
Utakmice protiv objektivno slabijih protivnika nebi smjele dolazit u pitanje ako ista mislimo napravit, u protivnom bit ce patnja ko i prosle sezone. U svaku utakmicu uci 200 % i nema zime ;)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 01 avg 2017, 17:59

york je napisao/la:Sljedece utakmice Celik i GOSK MORAJU se dobit bez ikakvih kalkulacija, jednostavno moraju se RAZBIT !!
Utakmice protiv objektivno slabijih protivnika nebi smjele dolazit u pitanje ako ista mislimo napravit, u protivnom bit ce patnja ko i prosle sezone. U svaku utakmicu uci 200 % i nema zime ;)
+ Mladost kuci, 9 bodova je imperativ

HRHB

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 01 avg 2017, 20:49

Makedonija cijela plavo-bijela
Svaka cast ovim ljudima iz Makedonije :clap:
Igraj Široki ti si najbolji!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []