FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Valjalo bi da Mujagic potpise.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Izgleda da ce Mujagic potpisati ugovor za nekoliko dana. Eto napadaca, a nije Kajkut.[emoji3]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Kakvi spineri.
Još jednom, najskuplja ekipa od tih što su osvajali titule a nisu dobro donijeli već suprotno oko 65.000 mjesečno.
Prošle godine i sezonu prije oko 100.000.
Vidiš, ne utiče gradnja na ekipu, laž!
Eh sada, ako neko izađe sa jasnim ciljevima i kaže ok, idemo sa pomlađivanjem, jugom, mladima onda je to druga priča.
Samo tajming grozan. Ove sezone titula pravi razliku.
Još jednom, najskuplja ekipa od tih što su osvajali titule a nisu dobro donijeli već suprotno oko 65.000 mjesečno.
Prošle godine i sezonu prije oko 100.000.
Vidiš, ne utiče gradnja na ekipu, laž!
Eh sada, ako neko izađe sa jasnim ciljevima i kaže ok, idemo sa pomlađivanjem, jugom, mladima onda je to druga priča.
Samo tajming grozan. Ove sezone titula pravi razliku.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Zar nije ovaj Mujagić odbio produžiti ugovor zimus? Ako je to Aldin Mujagić, onaj momak iz našeg omladinskog pogona.
Doduše sad je vjerovatno shvatio da će biti vrlo vjerovatno prva opcija na poziciji napadača, pa je zato odlučio da bi ipak mogao potpisati ugovor. A nije loš igrač, mogao bi biti on taj 'novi' Bajić ili Hadžiahmetović, što se tiče finansijskog dijela naravno.
Doduše sad je vjerovatno shvatio da će biti vrlo vjerovatno prva opcija na poziciji napadača, pa je zato odlučio da bi ipak mogao potpisati ugovor. A nije loš igrač, mogao bi biti on taj 'novi' Bajić ili Hadžiahmetović, što se tiče finansijskog dijela naravno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja cirkusa majko draga...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nemoj tako plitko gledati. Amarove titule nam i danas donose novce. Da nije bilo tih titula ne bi bilo danas trajanja ruku zbog Bajicevog transfera. Sve je povezana samo sto bivsa Uprava nije do kraja znala iskoristiti sve sto su dobili titulama.Konzerva je napisao/la:Ako je cilj infrastrukturom ustabiliti klub pa da svake sezone bez ekonomskih problema i kupovati barem jedno kvalitetno pojacanje ili ganjati sad titulu a poslije raspad sistema, jer titule iz amarovog perioda nisu ustabilile klub onda sam ja za da se upregnu sve snage da se infrastruktura odradi kako treba pa da imamo ekonomski stabilan klub gdje ce prihodi biti na zadovoljavajucem nivou.
A problem je ako se ni titula ni infrastruktura ne odrade ove godine, ako vec nemoze titula nek barem jug i evropa i ja cu biti zadovoljan.
Bolje receno nisu znali da postoji porez a i pored ne placanja poreza nisu posteni bili, krali kako su stigli.
WilderCC je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Evropa - 880.000 KM
Ulaznice - 200.000 KM
Lendrić - 600.000 KM
Bajić - 450.000 KM
Ukupno: 2.130.000 KM
To bi bilo to što se tiče ovog ljeta. Ponovo smo zaradili najviše para od svih bh klubova, čak mislim da nam niko nije ni blizu. Aktuelni prvak je uzeo duplo manje para, ali to nije razlog da nam već nakon dva kola bježi tri boda. Isto tako to nije razlog da nas Mladost koja je imala prihod 0 KM razbije k'o beba zvečku.
Gurnite pare u ekipu, hoćemo titulu.
To je jako slabo razmisljanje. Osvojili bi titulu i sta naredne sezone, opet isti problemi oko para. Pare se trebaju gurnuti u infrastrukturu, zavrsitit poslovne na Istoku, izgraditi Jug, otvoriti i tamo nesto poslovnih, pokrenuti biznis izdavanja ili otvaranja vlastitog klupskog lokala i time dobiti stabilan izvor finansiranja za sve naredne sezone. Tako cemo svake godine imati novca dovoljno da kupimo makar jedno kvalitetno pojacanje. Svake godine!
Titula donosi oko milion eura od evrope iduce sezone pa ti razmisli jel se isplati uloziti u ekipu
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ove godine samo titula me interesuje!
Meni je smjesno sto vracaju malog Mujagica nije imao dodirne tacke sa fudbalom gotovo godinu.
- Zeljeznicar -
Pa zar nije igrao za juniore prošle sezone, bar prvu polusezonu dok nije odbio potpisati ugovor?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: FK Željezničar
Odigrao je citavu sezonu za juniore.Raonffa je napisao/la:Pa zar nije igrao za juniore prošle sezone, bar prvu polusezonu dok nije odbio potpisati ugovor?
Re: RE: Re: FK Željezničar
Zar na zimu nije bio odstranjen i iz prve ekipe juniora?LjoZee je napisao/la:Odigrao je citavu sezonu za juniore.Raonffa je napisao/la:Pa zar nije igrao za juniore prošle sezone, bar prvu polusezonu dok nije odbio potpisati ugovor?

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Mislim da nije. Igrao je protiv Krupe kad su osigurali titulu i dao gol.arelinho je napisao/la:Zar na zimu nije bio odstranjen i iz prve ekipe juniora?LjoZee je napisao/la:Odigrao je citavu sezonu za juniore.Raonffa je napisao/la:Pa zar nije igrao za juniore prošle sezone, bar prvu polusezonu dok nije odbio potpisati ugovor?
https://fkzeljeznicar.ba/omladinska-pre ... bih/26461/
Mislim da je upravu @LjoZee, jer imam i ja negdje u glavi da je Mujagić igrao za juniore prošle sezone, sigurno prvu polusezonu, a evo izgleda i drugu.
Oj Bože, Nikolić, Abid, Dženis, Zajmović 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Davno pisao. Da smo bili pametni kao što nismo on bi već sada imao zapaženu minutažu i desetak golova. Nije dobio šansu kao uostalom i ostali.Neandertalac je napisao/la:
Stokić, Đermanović, Pozder, Nikolić
1560 minuta
47 utakmica u timu
41 na terenu
3 gola
Gol na svakih 520 min.
Ajdin Mujagić
82 minute
13 tekmi u timu
9 na terenu
2 gola
Gol svako 41 minutu.
Imao povredu nedavno, ne znam u kakvoj je fizičkoj spremi. Jesu ga to vratili?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Al ga i ti pretjerujes, daj malo odvadi. Najbolje da smo sa juniorima igrali, budi bar malo realan. Niko od tih sto nabrajas nije mogao igrati prije Lendrica jer nebi dali ni pola golova sto smo dali niti bi imali bodova koliko smo imali.Neandertalac je napisao/la:Davno pisao. Da smo bili pametni kao što nismo on bi već sada imao zapaženu minutažu i desetak golova. Nije dobio šansu kao uostalom i ostali.Neandertalac je napisao/la:
Stokić, Đermanović, Pozder, Nikolić
1560 minuta
47 utakmica u timu
41 na terenu
3 gola
Gol na svakih 520 min.
Ajdin Mujagić
82 minute
13 tekmi u timu
9 na terenu
2 gola
Gol svako 41 minutu.
Imao povredu nedavno, ne znam u kakvoj je fizičkoj spremi. Jesu ga to vratili?
I zar je tebi bitna statistika?
Za malog Mujagica treneri mlađih kategorija prenjeli Slavku da se uopste nije zalagao na treninzima, da je totalno nezainteresovan sto ima i u onom intevju i ovaj ga naravno izostavio.
Bog te, svi pametniji od trenera i osoblja kluba, nisu bili pametni da mu daju sansu, dao bi desetak golova.
A niko da kaze da je Mujagic odyebao klub to ste zaboravili ?
Hajde malo o Dadi ....
Bog te, svi pametniji od trenera i osoblja kluba, nisu bili pametni da mu daju sansu, dao bi desetak golova.

Hajde malo o Dadi ....
- Zeljeznicar -
Vidjeli smo da bas i nije tesko biti pametniji od njih.Zenzo je napisao/la:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 36 gostiju.