Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
NoName
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la NoName » 24 avg 2010, 14:24

Da nam nije admina sunčanica zdrmala?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 avg 2010, 14:43

Ma tu je on, vreba iza ćoškova :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 24 avg 2010, 14:46

Analiticaru sad si ga pretjerao,prema ljepsem spolu treba biti kavaljer a ne pokazivati ruznu stranu
minus od mene,lejla je i meni rekla neke ruzne stvari al' ja nisam uzvratio!
Ipak imam granicu.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 avg 2010, 15:08

Analiticni je napisao/la:Ima dug jezik...Sto je trazila da kazem to sam i rekao.....
Zato što kaže svoje mišljenje?

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 24 avg 2010, 16:52

Hairlija je napisao/la:Analiticaru sad si ga pretjerao,prema ljepsem spolu treba biti kavaljer a ne pokazivati ruznu stranu
Ipak imam granicu.
Rekla tebi i analiticaru da ste wannabe Paja and Ciki. I pitala te zasto glumis zrtvu na ovom forumu. Stvarno sorry sto sam te uvrijedila. ;)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 24 avg 2010, 16:54

lejla je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:Analiticaru sad si ga pretjerao,prema ljepsem spolu treba biti kavaljer a ne pokazivati ruznu stranu
Ipak imam granicu.
Rekla tebi i analiticaru da ste wannabe Paja and Ciki. I pitala te zasto glumis zrtvu na ovom forumu. Stvarno sorry sto sam te uvrijedila. ;)
Vjeruj mi pogresno si me razumjela,nije mi cilj glumiti zrtvu niti koga kopirati,cak ni neznam ko vam je taj Cikcanga jer nisam bio tad na forumu ;)
Ja i dalje stojim da su navijaci Sarajeva u podredjenom polozaju na ovome forumu.
Imas svoje misljenje,to postujem al' nemoras uvjek biti u pravu ;)
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 25 avg 2010, 21:34

Dokle vise....Sranja na forumu.Izbacili ste analiticara brisete teme koje su apsolutno na mjestu a na njima nije bilo provokacija....DOSTA

[youtube][/youtube]
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 avg 2010, 21:38

vama trinaestogodišnjacima nikad neće biti udobno na ovom forumu.
definitivno, pogrešan izbor lokacije.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 25 avg 2010, 21:40

admin je napisao/la:vama trinaestogodišnjacima nikad neće biti udobno na ovom forumu.
Zapitaj se zasto.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 avg 2010, 22:18

Zato što trinaestogodišnjaci na internet trebaju ići samo uz prisustvo roditelja ili staratelja, što uključuje i ovaj forum. Puno se ovdje psuje, moglo bi negativno uticati na Vaš dalji emotivni razvoj. :)

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 25 avg 2010, 22:25

Uostalom ko je ovdje trinaestogodisnjak?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 avg 2010, 16:21

admin je napisao/la:vama trinaestogodišnjacima nikad neće biti udobno na ovom forumu.
Ja imam 14 godina i baš mi je super :P 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 26 avg 2010, 17:41

Zasto je moj post izbrisan na temi plbih 5 kolo,samo sam dao sugestiju moderatoru jer covjek povecava "nejednakost" na forumu. Nek pise na temi svoj zelje plavim slovima a ako je vec moderator i na ostalim temama treba da postupa hladne glave onda nek pise OVAKVIM FONTOM

Gdje je ta jednakost :? obojila se u plavu
imao je i od ranije minusa od mene
bistrike bistrike tvoje je da djelujes profesionalno a ne navijacki! ZAr ne :?
Ispravi me ako grijesim i povuci cu sve sto sam rekao!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2010, 17:57

Opet ugroženi :roll: Ti da si pravi navijač FKS, ponašao bi se onako kako grupa odluči.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 26 avg 2010, 17:59

Virtu4l je napisao/la:Opet ugroženi :roll: Ti da si pravi navijač FKS, ponašao bi se onako kako grupa odluči.
Pitao sam moderatore ili admine,a koliko znam u svom postu nigdje nisam trazio misljenje od ostalih tako da KAPAK!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 avg 2010, 18:07

bistrike, bistrike, ne znam koji je post u pitanju, ali sugestije moderatorima se daju ovdje, ne na temama o premijer ligi. možda je zato post obrisan.

pošto sam ti pošteno odgovorio, volio bih da i ti meni pošteno odgovoriš na slijedeće pitanje:

primjetio sam da si poprilično počeo da zavodiš red na ovom forumu, određuješ neka pravila, svako malo nešto uslovljavaš, opraštaš se, daješ sugestije, poklapaš ostale, daješ minuse, isl. koliko ti godina imaš?

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 26 avg 2010, 18:11

admin je napisao/la:bistrike, bistrike, ne znam koji je post u pitanju, ali sugestije moderatorima se daju ovdje, ne na temama o premijer ligi. možda je zato post obrisan.

pošto sam ti pošteno odgovorio, volio bih da i ti meni pošteno odgovoriš na slijedeće pitanje:

primjetio sam da si poprilično počeo da zavodiš red na ovom forumu, određuješ neka pravila, svako malo nešto uslovljavaš, opraštaš se, daješ sugestije, poklapaš ostale, daješ minuse, isl. koliko ti godina imaš?
Godine su najmanje bitne,kada vam neko uputi kritiku vi odmah odgovarate kako nemozete da trpite tinejdjere i sl.
Nikog ne vrijdjam uputim kritiku ondje gdje mislim da se desio propust.
Jesam li u krivu :?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 avg 2010, 18:27

nisi mi odgovorio, nadam se da ćeš to ispraviti, a ja ću tebi pojasniti moj stav.

nije red da na mjestu gdje ima odraslih osoba, osnovci postavljaju pravila. niko ne očekuje da shvatiš razloge pojedinih akcija moderatora. biće ti jasnije za nekoliko godina.

stvari i dešavanja na forumu gledaš kroz prizmu osnovne škole i teško mi je da ti po 1000 put objašnjavam da ozbiljne ljude koji vede forum ne interesuju vaše dječije furke i zanimacije i da ono što ti smatraš bitnim u život i forumu za vlasnike foruma je potpuno marginalno.

ali ni u školi, ni pred kućom ni kod kuće u društvu starijih ne postavljaš ti pravila, pa nemoj to ni ovdje raditi misleći da neko neće skontati da si dobro mlad samo zato što te ne vidi. iz tvojih postova sve je savršeno jasno, zato nemoj stvarati buku, slušaj šta pričaju stariji i ponekad se uključi kad zaista imaš šta da kažeš.

u protivnom, mogao bi biti poslan na spavanje prije vremena.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 26 avg 2010, 18:29

admin je napisao/la:nisi mi odgovorio, nadam se da ćeš to ispraviti, a ja ću tebi pojasniti moj stav.

nije red da na mjestu gdje ima odraslih osoba, osnovci postavljaju pravila. niko ne očekuje da shvatiš razloge pojedinih akcija moderatora. biće ti jasnije za nekoliko godina.

stvari i dešavanja na forumu gledaš kroz prizmu osnovne škole i teško mi je da ti po 1000 put objašnjavam da ozbiljne ljude koji vede forum ne interesuju vaše dječije furke i zanimacije i da ono što ti smatraš bitnim u život i forumu za vlasnike foruma je potpuno marginalno.

ali ni u školi, ni pred kućom ni kod kuće u društvu starijih ne postavljaš ti pravila, pa nemoj to ni ovdje raditi misleći da neko neće skontati da si dobro mlad samo zato što te ne vidi. iz tvojih postova sve je savršeno jasno, zato nemoj stvarati buku, slušaj šta pričaju stariji i ponekad se uključi kad zaista imaš šta da kažeš.

u protivnom, mogao bi biti poslan na spavanje prije vremena.
Nisam osnovac a sto se mene tice mogu i na spavanje.
Procitaj jos jednom pravila pa ces vidjeti da sam upravu,ili mi mozda daj pravila ponasanja moderatora!
Bio bih ti jako zahvalan

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 26 avg 2010, 18:40

tebi smeta što je bistrik pisao plavom bojom fonta na temi 5. kolo PLBiH.
ispravi me ako griješim. ako sam upravu, a mislim da jesam, to je djećije ponašanje da ne može biti gore. mislim na tvoju žalbu.
ja kad želim nešto da naglasim pišem crvenim fontom kao ovaj. možda bi se moglo reći i da je bordo. hoće li to neko možda pomisliti da potajno navijam za Velež ili ne dao Bog za Sarajevo.
daj se skontaj prije nego se žališ.
Zadnja izmjena: Pasha, dana/u 26 avg 2010, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.