Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Evolve
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Evolve » 01 avg 2017, 16:23

ljutinar je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
brig je napisao/la:
Satnica nije upitna. Igra se u 19:30. Odes na sluzbenu web ili facebook stranicu kluba i vidis kad se igra
Pa vidio sam to, kontam od saveza je relevantna u pm :crazy:
Ti kao da živiš u mogadishuu pa ne možeš provjeriti izravno, tražiš na savezu, na forumima :bih:
Sta tebe zaboli neka stvar druze, reko sam da sam vidio na nasem webu, ali su znali grijesiti sa satnicom, pa reko oticu vidjet na stranicu saveza.

A na pocetku sezone bili su stavili u 20:30 sa prijenosom na mojatv cini mi se.
NK Široki Brijeg

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 avg 2017, 17:09

Ne razumijem šta je problem staviti utakmicu navečer u 21h, barem kada je početak sezone i kada su velike vrućine, klub ima reflektore, zaista ne vidim razlog zašto bi se igralo po danu kada može po mraku :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 01 avg 2017, 17:33

MUP se dosta pita zato su termini nakaradni.
- Zeljeznicar -

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 avg 2017, 17:38

TV prijenos, nista vise.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 avg 2017, 17:40

Beduin je napisao/la:Mozda bi bilo fer da u slucajevima poput ovog gdje su Manijaci lomili stolice, te pare da Savez preusmjeri domacinu kako bi snairao stetu. Ali jok, to je odmah minus iz njihove "kase".
Eno ima jos od istocne nekih stolica, neka se posluze :kafa:

Savez i mup su vrlo slicni krkanski lopovi. Savezu je samo bitna repka ko J**+ klubove.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 avg 2017, 17:53

Ma smiješan im je "argument" taj TV prenos, hajde da je to na BHT-u prenos, pa eto i da čovjek razumije pošto ipak taj program ima neku svoju šemu. Al' kakve veze ima termin utakmice sa prenosom na Mojoj TV, kanalu koji je specijalno napravljen baš za prenose Premijer lige BiH i na kojem nema nikakvog drugog sadržaja osim tih par utakmica u jednom kolu, i to pogotovo razlika u nekih sat, sat i po vremena, koja njima ne znači ništa, a igračima i publici znači puno zbog strašnih temperatura ovih dana.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 avg 2017, 18:17

Raonffa je napisao/la:Ma smiješan im je "argument" taj TV prenos, hajde da je to na BHT-u prenos, pa eto i da čovjek razumije pošto ipak taj program ima neku svoju šemu. Al' kakve veze ima termin utakmice sa prenosom na Mojoj TV, kanalu koji je specijalno napravljen baš za prenose Premijer lige BiH i na kojem nema nikakvog drugog sadržaja osim tih par utakmica u jednom kolu, i to pogotovo razlika u nekih sat, sat i po vremena, koja njima ne znači ništa, a igračima i publici znači puno zbog strašnih temperatura ovih dana.
Ne mogu u isto vrijeme staviti jer se mora emitovati utakmica jedna iza druge tako da ce ti vazda jedna biti u losem terminu, ove ostale su koliko toliko ok kad dođes na stadion.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 avg 2017, 18:27

MortemHz je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ma smiješan im je "argument" taj TV prenos, hajde da je to na BHT-u prenos, pa eto i da čovjek razumije pošto ipak taj program ima neku svoju šemu. Al' kakve veze ima termin utakmice sa prenosom na Mojoj TV, kanalu koji je specijalno napravljen baš za prenose Premijer lige BiH i na kojem nema nikakvog drugog sadržaja osim tih par utakmica u jednom kolu, i to pogotovo razlika u nekih sat, sat i po vremena, koja njima ne znači ništa, a igračima i publici znači puno zbog strašnih temperatura ovih dana.
Ne mogu u isto vrijeme staviti jer se mora emitovati utakmica jedna iza druge tako da ce ti vazda jedna biti u losem terminu, ove ostale su koliko toliko ok kad dođes na stadion.
U redu vikendom, evo recimo Široki i Čelik igraju jedinu utakmicu u petak, i može se staviti bukvalno svaki termin, bez ikakvih prepreka.

A i može se brate dragi napraviti malo i reforma ovih termina, stavi da se igra petkom, subotom, nedjeljom i nekad ponedjeljkom.

Jedna večernja petak i ponedjeljak, jedna večernja subota i nedjelja (21h), i ove druge dvije u subotu i nedjelju može staviti u 19h komotno, eventualno 18:30h.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 avg 2017, 18:42

Neko pregled drugog kola da zalijepi link?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 avg 2017, 19:13

Cuj, manijaci lomili stolice. Ne mogu da vjerujem, ma nece to oni. :rol:

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 01 avg 2017, 20:56

Prenos utakmice Borac - Mladost DK bice na Elta HD televiziji!
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Addict » 02 avg 2017, 00:02

Beduin je napisao/la:Mozda bi bilo fer da u slucajevima poput ovog gdje su Manijaci lomili stolice, te pare da Savez preusmjeri domacinu kako bi snairao stetu. Ali jok, to je odmah minus iz njihove "kase".
Molim Boga da Mladost fino ispostavi fakturu za stolice isto kao što je Željo Sarajevu. Nema veze što je 10, fino plati pa ostani frajer i klub iz metropole.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la MortemHz » 02 avg 2017, 00:11

Addict je napisao/la:
Molim Boga da Mladost fino ispostavi fakturu za stolice isto kao što je Željo Sarajevu. Nema veze što je 10, fino plati pa ostani frajer i klub iz metropole.
Oni su grad iz metropole

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 02 avg 2017, 01:06

ZaNjuBoriSe je napisao/la:Prenos utakmice Borac - Mladost DK bice na Elta HD televiziji!
Kako kada se niko nije javio na javni poziv?

Vidio sam sada i na stranici da ima prijenos, ali čudno.

Hajde barem smo se toga riješili, dodatna utakmica u programu, ako moja tv ne smanji sa svojima, 3+1 od telecoma je mjera + ovo.

Čudno je bilo, izašao je neki poluraspored, pa poslije su sve domaće utakmice Borca sklonili sa BHT i mojatv, jer jedino je Elta i bila zainteresovana za njihove utakmice.

Haman da je moja tv odradila dobro utakmicu Čelik- Sarajevo, poslije sam vratio snimak da pogledam na BHT, pa fino je, nije razvučena slika bila.

Sada bih potpisao da gledam stream Arenu, umjesto ovoga. :lol:

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 02 avg 2017, 02:30

Tko je u prijenosu u 3.kolu na bhtu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 avg 2017, 03:25

KingJamesMVP je napisao/la:Tko je u prijenosu u 3.kolu na bhtu

Krupa - Sloboda ja mislim.
Samo Saraj'vo.

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 02 avg 2017, 16:13

BelminM23 je napisao/la:
ZaNjuBoriSe je napisao/la:Prenos utakmice Borac - Mladost DK bice na Elta HD televiziji!
Čudno je bilo, izašao je neki poluraspored, pa poslije su sve domaće utakmice Borca sklonili sa BHT i mojatv, jer jedino je Elta i bila zainteresovana za njihove utakmice.
I Elta i Arena su u igri. Pa Arena nam je u sponzorskom pulu. Al nista jos nije nacisto oko prenosa nasih utakmica.

Drago mi je sto nas je ta smijesna platforma izuzela iz svojih prenosa...to je pozitivna naznaka.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 02 avg 2017, 16:21

ZaNjuBoriSe je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:
I Elta i Arena su u igri. Pa Arena nam je u sponzorskom pulu. Al nista jos nije nacisto oko prenosa nasih utakmica.

Drago mi je sto nas je ta smijesna platforma izuzela iz svojih prenosa...to je pozitivna naznaka.
Dobro, Arena je u igri za sve bitno, ali ovi prodaše i ime i TV prava lige.

Sigurno da je u interesu i njima opet prodati pojedinačno utakmice, kada već niko se nije javio na javni poziv. Ovako od kola do kola, neka prodaju ove Borčeve, a hoće sigurno, doći će malo na svoje.

Realno, te utakmice jedino i vrijede nešto od ostalih, jer većina RS-a će pogledati Borac.

https://www.bhtelecom.ba/javni_poziv_pr ... c3977.html Tu su utakmice, ima još poneka onako solidna koja bi se mogla utaliti, ali ne mora se sve prenositi. :lol:

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 02 avg 2017, 16:33

Realno, uz sarajevske klubove Borac je najgledaniji u ligi, ne samo na tribinama vec i na tvu. Cijela RS ga prati i mislim da su to ekipe ciji prenosi MORAJU ici u svakom kolu...ovdje jos zrinjski, siroki i sloboda upadaju. Ovi ostali mahom "lokalni " derbiji nek idu na nekim lokalnim televizijama ako postoji zainteresovanost za njih.

Svaki sponzor koji plati za reklamu ocekuje da ga vide na tvu...jbo mojatv. To dodje kao stream koji su nasi radili za gostovanje sad u Gabeli. Ozbiljna liga mora biti propraacena ozbiljnim medijima, a arena je bila sansa koju je savez upropastio.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 02 avg 2017, 16:51

ZaNjuBoriSe je napisao/la:Realno, uz sarajevske klubove Borac je najgledaniji u ligi, ne samo na tribinama vec i na tvu. Cijela RS ga prati i mislim da su to ekipe ciji prenosi MORAJU ici u svakom kolu...ovdje jos zrinjski, siroki i sloboda upadaju. Ovi ostali mahom "lokalni " derbiji nek idu na nekim lokalnim televizijama ako postoji zainteresovanost za njih.

Svaki sponzor koji plati za reklamu ocekuje da ga vide na tvu...jbo mojatv. To dodje kao stream koji su nasi radili za gostovanje sad u Gabeli. Ozbiljna liga mora biti propraacena ozbiljnim medijima, a arena je bila sansa koju je savez upropastio.
Imas li mozda informaciju koliko je kostao stream iz Gabele, ako nije tajna...
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []