Vodi ih kući, obje.AlfredNobel je napisao/la:Pa hajde sad da vas ovako sve pitam.. Šta vi mislite što Sabrina nema fb ili neku drugu društvenu mrežu? Što se ne eksponira? Što je nema u medijima kao što je bilo Kusturice koji je izlijetao iz Argete? Zato što djevojka radi, ne obazire se na uvrede i okolinu, daje sve od sebe. Nije lako, shvatite.skoroalen je napisao/la:Dobro 'ajde, nek ostavi Aneli.AlfredNobel je napisao/la:Nemojte molim vas vrijeđati Sabrinu, eto gospodo ako vas mogu zamoliti. Hvala!![]()
Šalim se, neka nama njih.Nemojte da vas više vidim da pišete ružne komentare o njoj. To je moja ljubav, zajedno s Anelom.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Kako ti znaš da ona radi i "daje sve od sebe?" Zato što nema javni profil na FB? Izvini brate, ali to nema veze sa logikom.AlfredNobel je napisao/la:Šta vi mislite što Sabrina nema fb ili neku drugu društvenu mrežu? Što se ne eksponira? Što je nema u medijima kao što je bilo Kusturice koji je izlijetao iz Argete? Zato što djevojka radi, ne obazire se na uvrede i okolinu, daje sve od sebe. Nije lako, shvatite.
Na kraju krajeva ako je trenutna sitaucija rezultat njenog "davanja svega od sebe" onda očigledno nije za ovaj posao i treba da ide.
Samo Saraj'vo.
Dupla kruna braćo.
- PitarBordo
- Kontakt:
- TobeYarabi
- Kontakt:
Oni ti ga puše Repuše 
puna podrska aneli (nadogradnja noktiju-novi profil) poturi i svih 11 ratnika u marketingu
podrska i repuhu , da nastavi mehmedovim putem
podrska i skautu da nam opet analizira protivnike kao zariju
podrska i valentinu i da i ti kapitalci budu predstavvljeni (ne znam sta se ceka)
podrska i sabrini, da i ona srecu u ljubavi nadje kad ne moze u poslu
podrska i crnkicu da insallah na svoju i radot svih u talu, dobije slobodne papire
podrska i klimačima glavom, voli vas brat
podrska i jokeru, sutra pripremi bradu
odoh spavati, a vi nstavite pljuvati po klubu kojeg volite, pickee
podrska i valentinu i da i ti kapitalci budu predstavvljeni (ne znam sta se ceka)
podrska i crnkicu da insallah na svoju i radot svih u talu, dobije slobodne papire
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Daj ne mogu da vjerujem da nisi skapirao, vidiš da je mrtvi sarkazam. Stavio sam još tralala u spoileru, htio sam da bude mrtvo ozbiljno da se pokrvimo.PitarBordo je napisao/la:Kako ti znaš da ona radi i "daje sve od sebe?" Zato što nema javni profil na FB? Izvini brate, ali to nema veze sa logikom.AlfredNobel je napisao/la:Šta vi mislite što Sabrina nema fb ili neku drugu društvenu mrežu? Što se ne eksponira? Što je nema u medijima kao što je bilo Kusturice koji je izlijetao iz Argete? Zato što djevojka radi, ne obazire se na uvrede i okolinu, daje sve od sebe. Nije lako, shvatite.
Na kraju krajeva ako je trenutna sitaucija rezultat njenog "davanja svega od sebe" onda očigledno nije za ovaj posao i treba da ide.
@skoroalen Ajde sredi mi ih nekako, ja bi isti sekund. Platiću i obeštećenje ako treba.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' pazite ovo, najjači tell danas na ovom režiranom intervjuu:
1. Čala dao ostavku iz "moralnih razloga" jer njegov rad "sputava Sarajevo" a on to ne želi
2. Kaže Senad Čala ga preporučio da preuzme ekipu i nastavi gdje je on stao
Ko koga ovdje je8e u ove sitne sate?
@Alfrede nisam ni vidio spojler, moram prvo ispišati ove Hajnekene.
1. Čala dao ostavku iz "moralnih razloga" jer njegov rad "sputava Sarajevo" a on to ne želi
Samo Saraj'vo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
A gdje je podrška Trbiću? Provaljen si menadžerčiću, napusti forum menadžerčiću.Pantelija je napisao/la:puna podrska aneli (nadogradnja noktiju-novi profil) poturi i svih 11 ratnika u marketingu
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jedno od pitanja mora biti vezano za skauta.
A pitanje je kratko
Kakoooooo i zastoooo?????
Uprave, vlasnici, treneri, sve se mijenja, samo skaut ostaje.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
A pitanje je kratko
Pa burazeru zar ti nije jasno da izjave igraca i trenera neko drugi smislja. Pogledaj samo izjave igraca kad dolaze i kad odlaze iz naseg kluba, jbt copy pastePitarBordo je napisao/la:Al' pazite ovo, najjači tell danas na ovom režiranom intervjuu:
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Sad htio to da napisem. Jbt niko ne zna ni ko je covjek ni sta radi osim da uzme kameru i snima sa tribina pa ga izbace.Evander je napisao/la:Jedno od pitanja mora biti vezano za skauta.
A pitanje je kratko
Znaci nista se ne zna o tom covjeku, a prezivio je sto zohar nebi
Edit
Sjecam se da je skautirao skandinavce, kiprane i poljake a mi prve utakmice zijanili
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Malo samo preurediti pitanja i u sklopu pitanja postaviti pod pitanje, da im se ne ostavi prostor za napamet naucene odgovore.hilmo je napisao/la:Mali doprinos od mene, neke besmislena pitanja sam izostavio, a eto vi nastavite.
1. Konkretno, sta je sa izgradnjom kampa, kad ce tacno poceti i kad tacno zavrsiti radovi i zasto dosadasnji obecani rokovi nisu ispostovani?
2. Situacija sa Crnkićem i Husejnovićem?
3. Kakav je to ugovor sa NIKE-om jer akademci igraju i treniraju u 3-4 godine staroj, HAAD opremi?
4. Obećanja gosp. Valentina: šta je sa najavljenim kapitalcima, najavljen je bio i ostanak Duljevića, najavljen je i novi stručni štab?
5. Komentar od gosp. Ilievskog na sponzora najljućeg rivala? Znamo ko je generalni direktor, zbog toga to pitanje?
6. Koliki je tacan broj zaposlenih u klub i na osnovu kojih kriterija su zaposleni bez ikakvog javnog konkursa?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ovo je i dan danas misterijaEvander je napisao/la:Jedno od pitanja mora biti vezano za skauta.
A pitanje je kratko
Stvarno mislite da će ovi uhljebi uopšte to otvoriti a kamoli da odgovore ?
Dodati:Evander je napisao/la:Malo samo preurediti pitanja i u sklopu pitanja postaviti pod pitanje, da im se ne ostavi prostor za napamet naucene odgovore.hilmo je napisao/la:Mali doprinos od mene, neke besmislena pitanja sam izostavio, a eto vi nastavite.
1. Konkretno, sta je sa izgradnjom kampa, kad ce tacno poceti i kad tacno zavrsiti radovi i zasto dosadasnji obecani rokovi nisu ispostovani?
3. Kakav je to ugovor sa NIKE-om jer akademci igraju i treniraju u 3-4 godine staroj, HAAD opremi?
4. Obećanja gosp. Valentina: šta je sa najavljenim kapitalcima, najavljen je bio i ostanak Duljevića, najavljen je i novi stručni štab?
5. Komentar od gosp. Ilievskog na sponzora najljućeg rivala? Znamo ko je generalni direktor, zbog toga to pitanje?
6. Koliki je tacan broj zaposlenih u klub i na osnovu kojih kriterija su zaposleni bez ikakvog javnog konkursa?
1.koji su radovi zavrseni i sta preostaje da se uradi.
2.koji je njihov status da li su igraci Sarajeva ili ne,
Ukoliko nisu od kada nisu i zasto navijaci nisu upoznati. Ukoliko jesu zasto imaju povlasten status i konkretno za sta primaju platu.
7. Ko je video skaut, koje su njegove reference, koja je njegova odgovornost s obzirom da je skautirao sve protivnike Sarajeva u euro utakmicama i pri tome smo uvjek gubili prve utakmice.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 02 avg 2017, 02:29, ukupno mijenjano 2 puta.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma jasno je to sve... Nego mi razum ne da da prestanem pričati o tome. Je8i ga ja se izvinjavam.ShofaII je napisao/la:Pa burazeru zar ti nije jasno da izjave igraca i trenera neko drugi smislja. Pogledaj samo izjave igraca kad dolaze i kad odlaze iz naseg kluba, jbt copy pastePitarBordo je napisao/la:Al' pazite ovo, najjači tell danas na ovom režiranom intervjuu:
Samo Saraj'vo.
5. pitanje formulisati ovako: kako to da je firma (messer) ciji je direktor gosp. Ilijevski sponzor najveceg rivala fks,a uopste nije sponzor fks? Zar gosp. Ilijevski u ovih 8-9 mjeseci nije mogao uticati da messer bude sponzor i fks?ShofaII je napisao/la:Dodati:Evander je napisao/la:Malo samo preurediti pitanja i u sklopu pitanja postaviti pod pitanje, da im se ne ostavi prostor za napamet naucene odgovore.hilmo je napisao/la:Mali doprinos od mene, neke besmislena pitanja sam izostavio, a eto vi nastavite.
1.koji su radovi zavrseni i sta preostaje da se uradi.
2.koji je njihov status da li su igraci Sarajeva ili ne,
Ukoliko nisu od kada nisu i zasto navijaci nisu upoznati. Ukoliko jesu zasto imaju povlasten status i konkretno za sta primaju platu.
7. Ko je video skaut, koje su njegove reference, koja je njegova odgovornost s obzirom da je skautirao sve protivnike Sarajeva u euro utakmicama i pri tome smo uvjek gubili prve utakmice.
Valentine,gdje su zapeli kapitalci
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 31 gost.