FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma Hotić je zlatan bio kao i svi koji su bili u klubu tih godina. Pravi horor nastaje kada se vratio onaj što voli na godišnji da ode, mračno doba trofeja, titula, kupova, duplih kruna, dominacije, sezona bez poraza u ligi i kupu, promocije mladih, prodaje istih itd. Kako nas je taj zavalio, ne ponovilo se...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ode jedan ofarbani u B tim. Trebao bi i kapiten i celavi malo na "hladjenje". [emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kyrieirving
- Kontakt:
Da,igrace u prvoj.Zenzo je napisao/la:Vraca li se Nikolic protiv Viteza ?
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
-
samoposmatram
- Kontakt:
Najjaci su mi bili Osimu brkovi, kad ga je zamjenio. Jest se sprdo sa njim. A prije toga koja komedija od glavnog sponzora Liqui Moly. Prvi put kad je otjeran Osim, poce prica o stvaranju velikog Zelje i onda onaj poraz na Grbavici od 1-7 ili 1-5 nemogu se tacno sijetiti rezultata. Bilo je stvarno svacega.anonimni je napisao/la: Helem, DH fkt spada u red najvećih ubleha u Želji u zadnjih desetak godina, iako je konkurencija velika, al' gledaj Šeha, Coca, Sablja, Bekrić, Bučan kladioničar, Bešlija se vratio, Pelak i opet ništa... Stana jedini i danas tu
-
zastavnik22
- Kontakt:
Bolje da Benku zaganjaju nego Kajkuta.Eno ga slobodan isto godina imaju a bolji je 5 puta od Kajkuta.
Podsjeti me molim te na taj poraz, ja ga se ne sjećam, a googlao sam i nije ga bilo te sezone, jedino što smo mi Zrinjskog tamo uzeli 5:1samoposmatram je napisao/la:Najjaci su mi bili Osimu brkovi, kad ga je zamjenio. Jest se sprdo sa njim. A prije toga koja komedija od glavnog sponzora Liqui Moly. Prvi put kad je otjeran Osim, poce prica o stvaranju velikog Zelje i onda onaj poraz na Grbavici od 1-7 ili 1-5 nemogu se tacno sijetiti rezultata. Bilo je stvarno svacega.anonimni je napisao/la: Helem, DH fkt spada u red najvećih ubleha u Želji u zadnjih desetak godina, iako je konkurencija velika, al' gledaj Šeha, Coca, Sablja, Bekrić, Bučan kladioničar, Bešlija se vratio, Pelak i opet ništa... Stana jedini i danas tu
Liqui Moly tad ulazio na naše tržište, došli očito u nevakat, pa 5 zvjezdica na dresu koje su označavale broj titula, navodno gladan Dialiba i makazice na derbiju... Svega je tih godina bilo, samo što se ovi Željovci od 2015. ne sjećaju, a i kako bi
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sretan rodjendan Refiku Sabanadzovicu. [emoji4]
Joj Jahica, definicija seljacine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ognjen Djelmic razmislja o raskidu ugovora sa Debracenom eto ga u Zelju

TI si naš Thiago Saneleeeeeeeeeeeeeeee
[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
- Jaozinho22
- Kontakt:
Joj Thiaga Silve a doveo ga bosanski Josip Bartomeu.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Hoce li uprava opet vratit ugljesu u prvi sastav ko sto je ucinila kod slavka?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
30.08. klub ce u Jelahu obaviti trodnevne mini pripreme, kontrolni mec sa Fk Borcem... Vidimo se dragi moji Manijaci, ovo je za mene kao da sam otisao na more 
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Hoce.irfo je napisao/la:Hoce li uprava opet vratit ugljesu u prvi sastav ko sto je ucinila kod slavka?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ja jucer spominjem Djelmica , a evo danas Sinan pise da je dobio papire od Debrecena. Ne znam u kakvoj je formi , ali po meni za njega ima mjesta kod nas , osim toga nije covjek ni star...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.