OK,hvala. Ma i konto sam da bi moglo bit to al opet rekoh da neću šta sjebat'Naravno, stavi opciju "NE" za zimsko vrijeme i bice ti ok.

OK,hvala. Ma i konto sam da bi moglo bit to al opet rekoh da neću šta sjebat'Naravno, stavi opciju "NE" za zimsko vrijeme i bice ti ok.
Sve je uredu hvala jos jednom!admin je napisao/la:vjerovatno si povećao sčlova na forumu. u gornjem desnom uglu se to mijenja. evo i crteža:
ako nije to javi.
Koje ba zute prozorcice ?BubY je napisao/la:E ljudi pošto sam se tek prijavio, htio sam znati kako ću odgovoriti nekome,znate one žute prozorčiće i sl...? Please, trebam pomoć?
ok hvalaadmin je napisao/la:svi registrovani članovi mogu otvoriti temu.
odeš na podforum na kojem želiš otvoriti temu (npr. Reprezentacija BiH). odmah ispod naslova podforuma imaš dugme "NOVA TEMA". klikneš na njega i otvaraš temu.
prije toga, dobro pregledaš da slična tema već ne postoji i pokušaš osmisliti temu koja će donijeti kvalitetne diskusije.
Hvala puno. I ja sam nedavno postavio ovo pitanje ali mi niko nije odgovorio.admin je napisao/la:svi registrovani članovi mogu otvoriti temu.
odeš na podforum na kojem želiš otvoriti temu (npr. Reprezentacija BiH). odmah ispod naslova podforuma imaš dugme "NOVA TEMA". klikneš na njega i otvaraš temu.
prije toga, dobro pregledaš da slična tema već ne postoji i pokušaš osmisliti temu koja će donijeti kvalitetne diskusije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.