Hajd oko petice?Sarajlijica1946 je napisao/la:Mortem
Haj na dinju, ja sad sa nekim turcinom i on to meni objasni kako se bira kvalitet, bit ce bolja od lubenice.
To je jos jedno polje u kojem sa strucnjka poslije fudbala,oblasti marketinga i preseravanja.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Amy se maltretira sa mojim zezancijama, a frajer hladno napise izmjene za utakmicu protiv Celika na javnom forumu, dva, tri sata prije tekme.joker90 je napisao/la:Opet priča oko lubenice, sad ste najebali..
Zadnja izmjena: Sarajlijica1946, dana/u 02 avg 2017, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Još uvijek nije poznato hoće li se ovaj fudbaler vratiti u redove Sarajeva ili će ipak pokušati pronaći angažman u nekom drugom timu.

Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Crnkic trebina ili 150k-200k eura na racun.
Kadusicu produziti..sta glume sa ne produzivanjem s igracem mlade repke?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- dynamodresden1
mozda i hotic ima planove sa njim hahah mozda i on pokusa u kaiserslauternmuhamedhulk je napisao/la:Crnkic trebina ili 150k-200k eura na racun.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne moze on u K'lautern..dynamodresden1 je napisao/la:mozda i hotic ima planove sa njim hahah mozda i on pokusa u kaiserslauternmuhamedhulk je napisao/la:Crnkic trebina ili 150k-200k eura na racun.
Zlatan Bajramovic: bosanska liga je u rangu trece amaterske lige u Njemackoj.
Mi kao Klub smo malo iznad ove trece, blize drugoj, tamo u borbi za opstanak. Ovo je samo realnost. I po igri i po financijama.
K'lautern je ipak iznad nas..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Kod Anđušića jedino što valja jeste to što je naše dijete, ništa više. Svaku priliku do sada je uprskao i haman ništa nije pokazao.skoroalen je napisao/la:Imamo Anđušića koji jest za krila, ima tehniku, dobar centaršut i jači je fizički od Hebiba. Plus je produkt akademije. A taj momak grije klupu i uskače na mjesto desetke gdje se iz aviona vidi da se ne snalazi kako treba.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hebib je bar sposoban uci u protivnicki sesnaesterac za razliku od njega, nije on za krila.joker90 je napisao/la:I Kadušić ima nešto malo ugovora koliko znam, a igra lagano svaku, još mu menadžer isti papak ko Nerminu. Dušan otkako je produžio i Husaru otpilio, pade qrcu za uši. Po čemu je Hebib bolji na krilu od njega?
Amer Dupovac!
Ma kakav Andjušić, osim par finti što zna prodati ostalo nije vrijedno spomena, kakva god qrcina bio Hebib mi od njega boljeg nemamo, eventualno Mićo ali i on je bara bara plafon, izgubljen totalno za sada
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Momak je dva puta igrao svoje mjesto i tu je pokazao da ima dosta materijala da bude vrlo dobro krilo, a gdje si ga ti još gledao da bi dao ovako mišljenje ja ne znam.Rahma je napisao/la: Kod Anđušića jedino što valja jeste to što je naše dijete, ništa više. Svaku priliku do sada je uprskao i haman ništa nije pokazao.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Chlan je napisao/la:Momak je dva puta igrao svoje mjesto i tu je pokazao da ima dosta materijala da bude vrlo dobro krilo, a gdje si ga ti još gledao da bi dao ovako mišljenje ja ne znam.Rahma je napisao/la: Kod Anđušića jedino što valja jeste to što je naše dijete, ništa više. Svaku priliku do sada je uprskao i haman ništa nije pokazao.
2:15
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Treba ih unajmiti da nam vrate Crnkica.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Crnkic je dobar momak i igrac i veliki profesionalac. Nije on kriv sto ima ugovor takav kakav ima i sto ima menadzera koji gleda samo licni interes, ostalo ga nista ne zanima. Hotic ga moze odvesti na probu ako se pojavi klub koji je zainteresovan i spreman platiti odstetu.
Valentin pokusava da odyebe sve menadzere i da ponisti takve ugovore koji su u najmanju ruku cudni,ali nije to bas tako jednostavno. Nazalost crnkic se tu najmanje pita
Valentin pokusava da odyebe sve menadzere i da ponisti takve ugovore koji su u najmanju ruku cudni,ali nije to bas tako jednostavno. Nazalost crnkic se tu najmanje pita
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A Hujic rekao da je on samoinicijativno napustio klub i da se vrati u petak.Crnkić je nakon meča sa Zrinjskim, navodno uz dozvolu čelnika kluba, napustio FK Sarajevo i pokušao se izboriti za angažman u njemačkom Kaiserslauternu.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/crnkic-n ... rnu/246838
KO LAZE ??
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
nukleusmember
- Kontakt:
imao je anđušić prejak prodor zadmji put protiv skretičara kada je nanizao 4 igrača,ja sam ga prvi poserav'o ali bi možda i moglo biti nešto od njega
VVVBK
VVVBK
- dynamodresden1
hahah kad otjera sve menadjere ko ce nam dovoditi igrace on i sabrina jel hahaTobeYarabi je napisao/la:Crnkic je dobar momak i igrac i veliki profesionalac. Nije on kriv sto ima ugovor takav kakav ima i sto ima menadzera koji gleda samo licni interes, ostalo ga nista ne zanima. Hotic ga moze odvesti na probu ako se pojavi klub koji je zainteresovan i spreman platiti odstetu.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Dok god ih menadzeri budu dovodili klub ce biti u qurcu.dynamodresden1 je napisao/la:hahah kad otjera sve menadjere ko ce nam dovoditi igrace on i sabrina jel hahaTobeYarabi je napisao/la:Crnkic je dobar momak i igrac i veliki profesionalac. Nije on kriv sto ima ugovor takav kakav ima i sto ima menadzera koji gleda samo licni interes, ostalo ga nista ne zanima. Hotic ga moze odvesti na probu ako se pojavi klub koji je zainteresovan i spreman platiti odstetu.
Druga je stvar sto mi imamo nesposobnjakovice koji ne znaju naci i dovesti prave igrace, ali menadzere treba otjerati sto dalje od kluba.
- dynamodresden1
zato imamo faruka od visokog hahaTobeYarabi je napisao/la:Dok god ih menadzeri budu dovodili klub ce biti u qurcu.dynamodresden1 je napisao/la:hahah kad otjera sve menadjere ko ce nam dovoditi igrace on i sabrina jel hahaTobeYarabi je napisao/la:Crnkic je dobar momak i igrac i veliki profesionalac. Nije on kriv sto ima ugovor takav kakav ima i sto ima menadzera koji gleda samo licni interes, ostalo ga nista ne zanima. Hotic ga moze odvesti na probu ako se pojavi klub koji je zainteresovan i spreman platiti odstetu.
Druga je stvar sto mi imamo nesposobnjakovice koji ne znaju naci i dovesti prave igrace, ali menadzere treba otjerati sto dalje od kluba.
Ko se ovo vracaaaaaaaaaaa????? [emoji41]
- Sarajlijica1946
- Kontakt:

Ekipa koja ce najvjerovatnije izaci na megdan u nedjelju Divovima!
Idi vise i ti tiny pic u sto picki materina!
Trenutno korisnika/ca: boki86, DirkNowitzki, Rule_hz, Sazg, trunks1946 i 79 gostiju.