FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
BosnianKingdom je napisao/la:Ocekujem Saida u rosteru protiv Goska.

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Svaki igrac ima menadzera.TobeYarabi je napisao/la:Dok god ih menadzeri budu dovodili klub ce biti u qurcu.dynamodresden1 je napisao/la:hahah kad otjera sve menadjere ko ce nam dovoditi igrace on i sabrina jel hahaTobeYarabi je napisao/la:Crnkic je dobar momak i igrac i veliki profesionalac. Nije on kriv sto ima ugovor takav kakav ima i sto ima menadzera koji gleda samo licni interes, ostalo ga nista ne zanima. Hotic ga moze odvesti na probu ako se pojavi klub koji je zainteresovan i spreman platiti odstetu.
Valentin pokusava da odyebe sve menadzere i da ponisti takve ugovore koji su u najmanju ruku cudni,ali nije to bas tako jednostavno. Nazalost crnkic se tu najmanje pita
Druga je stvar sto mi imamo nesposobnjakovice koji ne znaju naci i dovesti prave igrace, ali menadzere treba otjerati sto dalje od kluba.
Ne kontma uopste sta znaci to "otjerali menadzere".
To znaci da vise necemo dovoditi igrace?
Mi smo menadzere otjerali samim tim sto prebijene nemamo. Niko sa kokuzom nece da ima posla. Kokuzluk je prelazna bolest.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Spermin ljudsko smeće Crnkić.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
samo bih se nadovezao na ovo veliki profesionalac.pisam mu se na karijeru cuga lik po down townu redovnoEvander je napisao/la:Svaki igrac ima menadzera.TobeYarabi je napisao/la:Dok god ih menadzeri budu dovodili klub ce biti u qurcu.dynamodresden1 je napisao/la: hahah kad otjera sve menadjere ko ce nam dovoditi igrace on i sabrina jel haha
Druga je stvar sto mi imamo nesposobnjakovice koji ne znaju naci i dovesti prave igrace, ali menadzere treba otjerati sto dalje od kluba.
Ne kontma uopste sta znaci to "otjerali menadzere".
To znaci da vise necemo dovoditi igrace?
Mi smo menadzere otjerali samim tim sto prebijene nemamo. Niko sa kokuzom nece da ima posla. Kokuzluk je prelazna bolest.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
-
- Kontakt:
Vardar u Kopenhagenu ima rezultat koji ga vodi u plej of Lige prvaka, odnosno sigurno u grupu Evropske lige

- FrancescoTotti
- Kontakt:
sta je tu za fejspalma ?Historicar je napisao/la:Vardar u Kopenhagenu ima rezultat koji ga vodi u plej of Lige prvaka, odnosno sigurno u grupu Evropske lige![]()
![]()

btw, jest da je nevezano za fks al ispratimo i vidimo kako se to radi kad ne mozemo vec svoj klub tu gledati...
http://tuttosportweb.eu/ch12.html
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 02 avg 2017, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Crnkic lijevo,Said na desetku , Rahmanovic i Radovac na DM,Krle desno,Hadzic u spic. Totalno novo Sarajevo pod Senadom Repuhom,izraziti favorit za duplu 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Crnkic lijevo,Said na desetku , Rahmanovic i Radovac na DM,Krle desno,Hadzic u spic. Totalno novo Sarajevo pod Senadom Repuhom,izraziti favorit za duplu

-
- Kontakt:
Zasluzeno ce biti ako uspiji jer ljudi rade, u Rijeci se radi, u Osijeku isto ali zato Bosnjo pljacka i hoce lovu na brzaka. Sami sebi najveci dusmani.Historicar je napisao/la:Vardar u Kopenhagenu ima rezultat koji ga vodi u plej of Lige prvaka, odnosno sigurno u grupu Evropske lige![]()
![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
joj centarsuteva kod ljudi..place mi se kad usporedim ovo sa nasim jadom.
-
- Kontakt:
Svi ulaze u te grupne faze, napreduju, ulažu, prave višemilionske transfere......A naši vrli stručnjaci sa diplomama iz Jablanice i sportski radnici sjede i od 1996 mlate jednu te istu priču, kako smo mi veliki izvor talenata, kako samo treba ispravno raditi sa mladima, kako nemamo sreče u Evropi

- FrancescoTotti
- Kontakt:
steta velika... 4-1.FrancescoTotti je napisao/la:sta je tu za fejspalma ?Historicar je napisao/la:Vardar u Kopenhagenu ima rezultat koji ga vodi u plej of Lige prvaka, odnosno sigurno u grupu Evropske lige![]()
![]()
btw, jest da je nevezano za fks al ispratimo i vidimo kako se to radi kad ne mozemo vec svoj klub tu gledati...
Našim klubovima treba zabraniti nastupe na euro scenama. Jednostavno smo nejač i sramota.
- PitarBordo
- Kontakt:
Sada idu u playoff Evropa Lige?FrancescoTotti je napisao/la:steta velika... 4-1.FrancescoTotti je napisao/la:sta je tu za fejspalma ?Historicar je napisao/la:Vardar u Kopenhagenu ima rezultat koji ga vodi u plej of Lige prvaka, odnosno sigurno u grupu Evropske lige![]()
![]()
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Jel se to Sajkača vraća da nas ponovo popiša?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
DaPitarBordo je napisao/la: Sada idu u playoff Evropa Lige?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Steta, pali su na kraju ali i ovo je odlican uspjeh, play-off EL znaci mnogo a i dalje imas sansu da prođes u grupe.FrancescoTotti je napisao/la:DaPitarBordo je napisao/la: Sada idu u playoff Evropa Lige?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
U 75 minuti imali igraca vise, rezultat za prolaz i prime onaj tipican 'balkan kiks' gol i onda padnu totalno.MortemHz je napisao/la:Steta, pali su na kraju ali i ovo je odlican uspjeh, play-off EL znaci mnogo a i dalje imas sansu da prođes u grupe.FrancescoTotti je napisao/la:DaPitarBordo je napisao/la: Sada idu u playoff Evropa Lige?
Al igra kod ljudi... ne shvatam kako je moguce da smo mi onoliki jad. ne mi samo vec nasa liga opcenito. Pa ljudi moji jesmo mi to zaustavljeni u vremenu.
Nasi igraci doslovno trcat, dodavat, centrirat ne znaju. AL DOSLOVNO... nama treba placat sto gledamo ovo njesra od fudbala!!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vardar nikad neće biti uspješan kao Sarajevo, mi smo igrali s Borussijom.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Haksss, Vrhbosnian i 71 gost.