FK Drina Zvornik

drinin vuk
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la drinin vuk » 23 avg 2010, 00:17

gollum je napisao/la:Pa, nije bas bila tako uzarena atmosfera, kako je @drinin vuk najavljivao. Nije provokacija, nego sam gledao pregled, ona nova tribina skoro potpuno prazna.
Iz prekida vas dotukli.
Pa dobro bilo je negdje izmedju 1500-1800 ljudi na stadionu,od toga oko 150-200 Vukova.Bilo je dobro navijanje,na kraju i prozivanje uprave i igraca,sve u svemu navijanje je bilo super kakva je igra bila,a prekidi definitivno su nas kostali poraza,a i fizicka sprema,nzm za ostale ekipe gdje se spremaju,Drina je to uglavnom radila u okolnim mjestima,al mi je nevjerovatno da djeluje toliko losija u odnosu i na Borac,Rudar,Olimpik.Msm cak da je i to prevagnulo i da je to i najveci problem,osim naravno nedovoljnog zalaganja.
& $ - & " - & - &
ФСРС

saUber1996
Kontakt:

Post Postao/la saUber1996 » 23 avg 2010, 00:34

drinin vuk je napisao/la:
gollum je napisao/la:Pa, nije bas bila tako uzarena atmosfera, kako je @drinin vuk najavljivao. Nije provokacija, nego sam gledao pregled, ona nova tribina skoro potpuno prazna.
Iz prekida vas dotukli.
Pa dobro bilo je negdje izmedju 1500-1800 ljudi na stadionu,od toga oko 150-200 Vukova.Bilo je dobro navijanje,na kraju i prozivanje uprave i igraca,sve u svemu navijanje je bilo super kakva je igra bila,a prekidi definitivno su nas kostali poraza,a i fizicka sprema,nzm za ostale ekipe gdje se spremaju,Drina je to uglavnom radila u okolnim mjestima,al mi je nevjerovatno da djeluje toliko losija u odnosu i na Borac,Rudar,Olimpik.Msm cak da je i to prevagnulo i da je to i najveci problem,osim naravno nedovoljnog zalaganja.
drina je glavni kandidat za selidbu u niži rang :mrgreen:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 23 avg 2010, 00:38

saUber1996 je napisao/la:
Iz prekida vas dotukli.
drina je glavni kandidat za selidbu u niži rang :mrgreen:
Jbg koliko vi pojedini to zarko zelite,cak sta vise vise navijate da Drina ispadne,nego da vas klub osvoji,to samo pokazuje komplexe.
Jebla vas,jebla vas ona,jebla vas ona ,jebla vas ona Drina zvornicka.... :D :D :D
& $ - & " - & - &
ФСРС

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 23 avg 2010, 11:21

Iz prekida vas dotukli.
opet se malo prebacio na ijekavicu

NektarPivo
Kontakt:

Post Postao/la NektarPivo » 24 avg 2010, 00:52

Nesto se u Prijedoru prica da ce novi trener Drine biti Darko Nestorovic(bivsi trener Rudara). Je li to istina?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 avg 2010, 01:29

NektarPivo je napisao/la:Nesto se u Prijedoru prica da ce novi trener Drine biti Darko Nestorovic(bivsi trener Rudara). Je li to istina?
Ko god dobije otkaz Nestorovic kandidat za trenera,ali mislim da je on rekao da nema nameru da se vrati u PL BIH.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 24 avg 2010, 09:26

Da govori se o smjeni trenera u Drini,jer su ostvareni loši rezultati,a i skandiranje navijača "Mile odlazi" je jasan znak ko je glavni krivac.Spominje se da bi Darko Nestorović mogao preuzet ekipu,a to što je on navodno rekao da ne bi više vodio ekipu u PL je možda i tačno,al ipak kad je Drina u pitanju pravila su da se krše,odnosno principi,jer je on već radio u Drini i praktično Drina je njegova ljubav tako da vjerujem da će on doći i podići ekipu na noge,a on koliko mi je poznato ima i staža u PL.
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 24 avg 2010, 20:40

Ne treba zaboraviti da Nestorović ima i rodbinske veze sa Zvornikom kao i da mu je to bio novi grad kada je posle rata napustio rodni Kakanj...

VRATI NAM SE DARKO!!!
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 25 avg 2010, 10:44

Hoće li Vukovi dolaziti u Gradačac u subotu i koliko će vas doći, manja grupa ili svih 80 000 :D kolko bude u Zvorniku

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 avg 2010, 10:48

seven je napisao/la:Hoće li Vukovi dolaziti u Gradačac u subotu i koliko će vas doći, manja grupa ili svih 80 000 :D kolko bude u Zvorniku

Nas 80000 ide samo u velike gradove Torino,Barcelona,Madrid,Manchester... :D :D :D
& $ - & " - & - &
ФСРС

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 25 avg 2010, 10:57

seven je napisao/la:Hoće li Vukovi dolaziti u Gradačac u subotu i koliko će vas doći, manja grupa ili svih 80 000 :D kolko bude u Zvorniku

Nas 80000 ide samo u velike gradove Torino,Barcelona,Madrid,Manchester... :D :D :D
i kolk'o ste puta bili u tim gradovima :mrgreen:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 avg 2010, 11:01

seven je napisao/la:

i kolk'o ste puta bili u tim gradovima :mrgreen:
Više puta nego u Gradačcu,u Gradačcu nikad nismo bili..... :D :D :D

p.s.Koliki je taj Gradačac,koliko je to daleko od Zvornika?
& $ - & " - & - &
ФСРС

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 avg 2010, 12:18

drinin vuk je napisao/la: p.s.Koliki je taj Gradačac,koliko je to daleko od Zvornika?
http://www.wolframalpha.com/input/?i=gradacac+zvornik

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 25 avg 2010, 20:36

elSaik je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la: p.s.Koliki je taj Gradačac,koliko je to daleko od Zvornika?
ovo je zračna linija,76 km zračne linije. Put koji ide na relaciji Zvornik- Kalesija-Tuzla-Šićki Brod-Srebrenik-Gradačac
dug je 106 km i može se preći u realnom vremenu o d 1:45-2:00 sata.put je dobar kako ja znam

ZVIJEZDAGRADACAC
Kontakt:

Post Postao/la ZVIJEZDAGRADACAC » 25 avg 2010, 23:15

r_emir je napisao/la:
elSaik je napisao/la:
ovo je zračna linija,76 km zračne linije. Put koji ide na relaciji Zvornik- Kalesija-Tuzla-Šićki Brod-Srebrenik-Gradačac
dug je 106 km i može se preći u realnom vremenu o d 1:45-2:00 sata.put je dobar kako ja znam
hoceteli dolaziti da bodrite svoj voljeni klub i otprilike kolko vas dolazi..??hvala unapijed

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 avg 2010, 23:20

Na to pitanje ti ne mogu odgovoriti iz više razloga,nemam dozvolu to je jedan.A iskreno mislim da ćemo ići u Gradačac,koliki broj to ne znam,a ukoliko ne dodjemo to će bit isklučivo zato što su nas razočarali igrači do sada.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 26 avg 2010, 17:41

tema je FK Drina i molio bih da se držite toga
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 27 avg 2010, 21:29

Dobro nam došli u subotu vukovi imat ćete fino gosto primstvo, nadam se da ćete i vi nas na godinu dočekati ko ljudi, kao što ćemo mi vas sutra, i odmah da vam kažem imat ćete i dobro suđenje neće vam niko oteti, jer to mi u Gradačcu neradimo, sretno vam sutra al mislim realno ispod 3 gola ako primite svaka vam čast

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 27 avg 2010, 21:41

ciro_ciro je napisao/la:Dobro nam došli u subotu vukovi imat ćete fino gosto primstvo, nadam se da ćete i vi nas na godinu dočekati ko ljudi, kao što ćemo mi vas sutra, i odmah da vam kažem imat ćete i dobro suđenje neće vam niko oteti, jer to mi u Gradačcu neradimo, sretno vam sutra al mislim realno ispod 3 gola ako primite svaka vam čast

Vukovi organizovano neće dolazit u Gradačac,to su zvanični podaci koje imam.Nadam se mada čisto sumnjam kada je sudjenje u pitanju.Na kraju krajeva,igrači Drine će sutra pokazat imaju li ono nešto u sebi,mogu li do boda ili sva tri.Mile ukoliko ne osvoji bod,napušta klupu.U svakom slučaju,dat će Bog da sutra Drina uzme makar bod.A što se tiče gostoprimstva,do sad ko god je došao,kući je živ i zdrav otišao,što bi vi bili izuzetak,naravno ukoliko dodjete u sportskom i fer duhu....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 27 avg 2010, 23:24

ciro_ciro je napisao/la:Dobro nam došli u subotu vukovi imat ćete fino gosto primstvo, nadam se da ćete i vi nas na godinu dočekati ko ljudi, kao što ćemo mi vas sutra, i odmah da vam kažem imat ćete i dobro suđenje neće vam niko oteti, jer to mi u Gradačcu neradimo, sretno vam sutra al mislim realno ispod 3 gola ako primite svaka vam čast

Vukovi organizovano neće dolazit u Gradačac,to su zvanični podaci koje imam.Nadam se mada čisto sumnjam kada je sudjenje u pitanju.Na kraju krajeva,igrači Drine će sutra pokazat imaju li ono nešto u sebi,mogu li do boda ili sva tri.Mile ukoliko ne osvoji bod,napušta klupu.U svakom slučaju,dat će Bog da sutra Drina uzme makar bod.A što se tiče gostoprimstva,do sad ko god je došao,kući je živ i zdrav otišao,što bi vi bili izuzetak,naravno ukoliko dodjete u sportskom i fer duhu....
Znamo da necete doci,sto se tice sudenja,nemate iskustva u PL,neka vam kazu drugi za sudenje u Gradaccu,mi idemo na vecinu gostovanja kod vas 100%,niste daleko i docicemo u fer sportskom duhu po 3 boda,zelimo vam za par godina povratak u PL.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.