Plus imamo više titula prvaka BiH od njih i Borussije zajedno.AlfredNobel je napisao/la:Vardar nikad neće biti uspješan kao Sarajevo, mi smo igrali s Borussijom.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Plus imamo više titula prvaka BiH od njih i Borussije zajedno.AlfredNobel je napisao/la:Vardar nikad neće biti uspješan kao Sarajevo, mi smo igrali s Borussijom.
Cinjenice.PitarBordo je napisao/la:Plus imamo više titula prvaka BiH od njih i Borussije zajedno.AlfredNobel je napisao/la:Vardar nikad neće biti uspješan kao Sarajevo, mi smo igrali s Borussijom.
Znači ove sezone da se igra ispred nas bi bili Rijeka, Dinamo, Partizan, Vardar, Zvezda, Hajduk, Osjek, Zrinjski, Vojvodina, Lištica..MortemHz je napisao/la:Sreca pa ne dođe do one regionalne lige, ispali bi jbt
Olimpija, Cukaricki...PitarBordo je napisao/la:Znači ove sezone da se igra ispred nas bi bili Rijeka, Dinamo, Partizan, Vardar, Zvezda, Hajduk, Osjek, Zrinjski, Vojvodina, Lištica..MortemHz je napisao/la:Sreca pa ne dođe do one regionalne lige, ispali bi jbt
Ne treba gledati više ni region,a kamoli evropu, ne možemo pratiti Zrinjskog i domaću ligu. Na najnižim smo granama.FrancescoTotti je napisao/la:Olimpija, Cukaricki...PitarBordo je napisao/la:Znači ove sezone da se igra ispred nas bi bili Rijeka, Dinamo, Partizan, Vardar, Zvezda, Hajduk, Osjek, Zrinjski, Vojvodina, Lištica..MortemHz je napisao/la:Sreca pa ne dođe do one regionalne lige, ispali bi jbt
1. Imamo igrača koji je na platnoj listi, ne trenira, a jedan od najplaćenijih u ligi? Ima li to Vardar? Nema.PitarBordo je napisao/la:Plus imamo više titula prvaka BiH od njih i Borussije zajedno.AlfredNobel je napisao/la:Vardar nikad neće biti uspješan kao Sarajevo, mi smo igrali s Borussijom.
samo da ga drug Alfred pristavi.AlfredNobel je napisao/la:1. Imamo igrača koji je na platnoj listi, ne trenira, a jedan od najplaćenijih u ligi? Imaju li to Vardar i Borussija? Nemaju.PitarBordo je napisao/la:Plus imamo više titula prvaka BiH od njih i Borussije zajedno.AlfredNobel je napisao/la:Vardar nikad neće biti uspješan kao Sarajevo, mi smo igrali s Borussijom.
2. Imamo 11 ljudi u marketingu i svi rade punom parom svaki dan? Imaju li to Vardar i Švabe? Nemaju.
3. Imaju li Vardar i Borussija pripadnicu ženskog spola u Upravi, a da se pritom ne eksponira u medijima, a još da je onako seksi? Nemaju log.
4. Imaju li Makedonci i Švabe igrača, odnosno beka koji od 10 centaršuteva po tekmi, 11 fuli? Nemaju log.
5. Jesu li ikad Vardar i Borussija osvojili duplu krunu u BiH kao što je to FKS? Ne.
6. Imaju li Vardar i Borussija skauta koji je u klubu od 1946. godine? Nemaju.
6. A da li se možda u Vardaru ili Borussiji nalazi igrač koji samovoljno napusti grad, kanton, državu kad mu se čefne? Pogodite.. Nemaju.
7. Imaju li neka od ova dva kluba lika kao što je Tarik Trbić, koji 24-7 radi na zvaničnoj fb stranici kako se ne bi kotili dušmani i neprijatelji kluba aaa? Nemaju.
I molim vas, pojedinci kao što su @Pitarbordo, @MortemHz, @FrancescoTotti i još par drugih likoca da ne iznose nebuloze i ne vrše nuždu u cilju da unerede klub. Ako vam žene ne daju, nemojte ovdje iznositi svoje frustracije. Ako ste slijepi pored ovih gore nabrojanih činjenica, onda ste slijepi ili namjerno zatvarate oči ili ste... Hvala i doviđenja gospodo!
Nismo mi navikli na ovakve uspjehe, syebali bi se i šokirali, morala bi hitna raju kućama razvozit nakon utakmice.ajdohordas je napisao/la:Hoćemol ikad dočekat ovu radost kao što su navijači Rijeke večeras ? Hebo majku koliko puta su nas šokirali, iznervirali, osramotili... sad kad dobijemo Viteza na domaćem 1:0 meni drago kao da smo titulu uzeli...
Svaka ljudima čast, tako se to radi, kad imaš dugoročan plan i rješenje...Dvije sezone istrpiš i trenera i pojedine igrače, kasnije pišanje po sirotinji...
AlfredNobel je napisao/la:@pitarbordo Nemam ni broja od nje, ni linka od fba, ni Instagram, ma ništa. Ne može je SIPA naći
Trenutno korisnika/ca: Haksss, iliyaa8, johntravolta123, laznokrilo, OzmoodPinglewood, Varijantas8, zagorski i 51 gost.