FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 02 avg 2017, 23:19

Evander je napisao/la:Rijeka nije nista trpila. Oni su od prosjecnosti u HNL dosli odmah iza Dinama. Njihov napredak je bio ocit svake godine. Titulu nisu uzeli 4 godune jer su imali realno jaceg protivnika. Njihova liga nije bas buranija kao nasa.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
De nemoj pričat džaba, pratim ljude od kako su dobili vlasnika... znali su kiksat i znali su ih šamarat bezvezni klubovi baš kao i nas sad što šamaraju. Keka su definitivno istrpili, stali na njegovu stranu i pored bojkota pojedinih igrača u početku i sada su tu gdje jesu.
Tebi je fazon samo kontrirat svima ovdje na forumu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 avg 2017, 23:19

Evander je napisao/la:Rijeka nije nista trpila. Oni su od prosjecnosti u HNL dosli odmah iza Dinama. Njihov napredak je bio ocit svake godine. Titulu nisu uzeli 4 godune jer su imali realno jaceg protivnika. Njihova liga nije bas buranija kao nasa.

lakse je uzeti Rijeku pa uloziti nego recimo hajduk i dinamo tu odma skidaju glave ako ne pobjedjujes . rijeka je tu ljestvicu lagano podizala sad je vec na pragu lige prvaka . kao sto napisa Rijeka zdrava sredina puno lakse nego recimo u Splitu ili Sarajevu gdje nakon pobjede euforija a nakon poraza katastrofa .

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 avg 2017, 23:21

joker90 je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Hoćemol ikad dočekat ovu radost kao što su navijači Rijeke večeras ? Hebo majku koliko puta su nas šokirali, iznervirali, osramotili... sad kad dobijemo Viteza na domaćem 1:0 meni drago kao da smo titulu uzeli...
Svaka ljudima čast, tako se to radi, kad imaš dugoročan plan i rješenje...Dvije sezone istrpiš i trenera i pojedine igrače, kasnije pišanje po sirotinji... :kafa:
Nismo mi navikli na ovakve uspjehe, syebali bi se i šokirali, morala bi hitna raju kućama razvozit nakon utakmice. :lol:
Ja se poslije tekme na Koševu protiv Borusie kur.čio medju svojom rajom sve do revanša, ne smijem ni zamislit šta bi bilo kad bi do play offa lige prvaka stigli. :rol:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 02 avg 2017, 23:30

ajdohordas je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Hoćemol ikad dočekat ovu radost kao što su navijači Rijeke večeras ? Hebo majku koliko puta su nas šokirali, iznervirali, osramotili... sad kad dobijemo Viteza na domaćem 1:0 meni drago kao da smo titulu uzeli...
Svaka ljudima čast, tako se to radi, kad imaš dugoročan plan i rješenje...Dvije sezone istrpiš i trenera i pojedine igrače, kasnije pišanje po sirotinji... :kafa:
Nismo mi navikli na ovakve uspjehe, syebali bi se i šokirali, morala bi hitna raju kućama razvozit nakon utakmice. :lol:
Ja se poslije tekme na Koševu protiv Borusie kur.čio medju svojom rajom sve do revanša, ne smijem ni zamislit šta bi bilo kad bi do play offa lige prvaka stigli. :rol:
Ja sam bio sretniji kada nas je Borusija pojela, nego kada idemo igrati sa STRASNOM ZARIJOM, a veliki strateg spusti gace.
Sport je borba a ne kalkulacija.
Kada je neko bolji neka te podere, posteno.
A nemoj ulaziti na teren sa digitronom, bog kaznjava kukavice, crknuti će baterija.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 avg 2017, 23:32

Bordomen je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:@pitarbordo Nemam ni broja od nje, ni linka od fba, ni Instagram, ma ništa. Ne može je SIPA naći :cry:
slika
:mrgreen:
Ajjj hvala brate, ima da joj izgori email. :opaopa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 avg 2017, 23:32

ajdohordas je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Sretniji sam izašao nakon poraza od Borusije, nego nakon nekih pobjeda. Nosili se odlično sa ekipom iz beton lige, izgubili zbog onog majmuna na golu, vjerovali u neke blistave dane pred nama. Naivni pitari.. :)
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 avg 2017, 23:35

Bordomen je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:@pitarbordo Nemam ni broja od nje, ni linka od fba, ni Instagram, ma ništa. Ne može je SIPA naći :cry:
slika
:mrgreen:
haahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah pa kakav je ovo power ranger jbt. nisam ovo do sada vidio :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

allaha mi mog ljepsi bi ja render u skecapu napravio. oj zivoteeeeeeee
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 02 avg 2017, 23:37

Jel ovo Bordo Arena
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 02 avg 2017, 23:40

bordobijeli je napisao/la:

lakse je uzeti Rijeku pa uloziti nego recimo hajduk i dinamo tu odma skidaju glave ako ne pobjedjujes . rijeka je tu ljestvicu lagano podizala sad je vec na pragu lige prvaka . kao sto napisa Rijeka zdrava sredina puno lakse nego recimo u Splitu ili Sarajevu gdje nakon pobjede euforija a nakon poraza katastrofa .
Haj prvo shvati poentu, pa komentarisi.
Ovdje ne samo sad, nego i prije, bila je prica "eno rijeka ulozila, nisu uzeli titulu, pa se ne bune navijaci". Istina, nisu osvajali titule prvih godina, ali su za protivnika imali Dinamo i niko nije niti ocekivao da ce osvojiti titulu. Do Volpia, rijeka je bila prosjecan klub. Cim je stigao, pokupovali su najbolje igrace Hajduka. Grupna faza Europa lige. Iz godine u godinu napredak se vidio i na kraju pretekose i Dinamo.
A mi? Igramo u raspaloj ligi, a pojedini opravdavaju prodaju kluba jednom titulom i kupom?!
Ja se ne bih bunio nikad da budemo drugi, ako od nas ima stvarno neko ko je bolji.
Ovako, nadanja navijaca su da ce protivnici biti losiji od nas i da cemo tako doci do trofeja. Posserem se ja na takve trofeje. Zato nam ekipe u Europi i prolaze kako prolaze. Jedna smo od najadnijih liga u Europi.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 avg 2017, 23:49

ima li neko neki lijek za ovu ovisnost?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 avg 2017, 23:54

Ovaj crnac sto ga vodaju po probama, kad ce kod nas doci? :)

Joj koja komedija od lige. Vodaju jadnog momka od kluba do kluba. Sloboda, pa Zrinjski, pa sad Zeljeznicar.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 avg 2017, 23:55

Evander ovo sto si pisao su cinjenice Rijeka je napravila pravi posao i ne mozemo se porediti s njima . ja govorim o jednoj specificnoj stvari to jest velika je razlika ulagati u Hajduk ili Sarajevo a drugacije u Rijeku . evo recimo da Kek i Miskovic vode FKS ti bi im nasao 1000 mana

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 02 avg 2017, 23:58

bordobijeli je napisao/la:Evander ovo sto si pisao su cinjenice Rijeka je napravila pravi posao i ne mozemo se porediti s njima . ja govorim o jednoj specificnoj stvari to jest velika je razlika ulagati u Hajduk ili Sarajevo a drugacije u Rijeku . evo recimo da Kek i Miskovic vode FKS ti bi im nasao 1000 mana
Sto ne nadjoh ni jednu manu Kodri?

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 03 avg 2017, 00:36

Evander je napisao/la:Ovaj crnac sto ga vodaju po probama, kad ce kod nas doci? :)

Joj koja komedija od lige. Vodaju jadnog momka od kluba do kluba. Sloboda, pa Zrinjski, pa sad Zeljeznicar.

to su ti menadzeri koje treba tjerati koje sam pominjao kad sam pisao o crnkicu. neki menadzeri imaju igrace/robove, oni potpisuju ugovore sa nasim klubovimaa igrace niko nista ne pita jer imaju takve ugovore sa njima. vrlo cesto ti menadzeri u klubovima imaju veci uticaj nego ljudi iz ss.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 03 avg 2017, 00:53

bordobijeli je napisao/la:Rijeka , Maribor pa zrinjski su zdrave sredine ne skidaju se glave trenerima i igracima . Kek je nakon 4 godine na klupi uzeo titulu , Rijeka prodaje Kramarica,Franka itd a pojacaju se s nepoznatim imenima niko ne dize frku jednostavno podrska , dobar rad,pozitiva to je put do uspjeha.
Ali on je normalan trener a ne lik zaledjen u stuaciji od prije dvadeset godina

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 avg 2017, 01:22

Esport je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Rijeka , Maribor pa zrinjski su zdrave sredine ne skidaju se glave trenerima i igracima . Kek je nakon 4 godine na klupi uzeo titulu , Rijeka prodaje Kramarica,Franka itd a pojacaju se s nepoznatim imenima niko ne dize frku jednostavno podrska , dobar rad,pozitiva to je put do uspjeha.
Ali on je normalan trener a ne lik zaledjen u stuaciji od prije dvadeset godina
Slazem se da je odlican trener ali mislim da je to i Kodro bio al mi ga slabo podrza smo kad je kiksao par utakmica . evo i Kek na presici kaze da ne mogu parirati novcano evropi . Maribor i Rijeka borbom,pozitivom ,energijom , zajednistvom,podrskom dolazi uspjeh . nasa uprava je katastrofa to ne ulazi u ovu pricu al i da su bolji tesko kod nas ide milion struja frakcija , legendi, takozvani legedi,menagera, navijaca,pljuvaca, internet seronja,zli novinara itd

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 03 avg 2017, 01:45

Bitno je da klub zna sta hoce i kakva je vizija i plan.
Kad klub zna sta hoce on trazi trenera koji takodje zna sta hoce. Odnosno trazi trenera koji moze ispuniti viziju i plan. A trener takodje treba da ima viziju i plan kako da plan i viziju kluba pretvori u djelo. Takvi klubovi stanu na stranu trenera jer znaju sta su trazili od njega i sta je ispunio. Mi takav klub na nasu zalost nismo.

Mi mozemo mjenjati trenere al to nikakvo dobro nece dobijeti jer nemamo zdravu viziju i plan.

Nama išareti govore da je vizija i plan takvi da kod nas menadzeri ozivljavaju karijere fudbalera koje zastupaju, da pokusavaju da nekoga proglase fudbalerom time sto ce igrati kod nas... da ne govorim najcrnje išarete da imena kvazi fudbalera sluze samo da se potpise ugovor i uzmu pare.

Nije bio problem Husrefovo zdravlje, Jarniju rezultati, Dzeni licenca, Kodri finoca i blagost, Jesic sam po sebi. Problem je bio sto su svi oni mjenjanji da pokriju nesto drugo i pitanje je da li su oni i dovedeni da ostanu tu dugorocno ili da se pare uzmu i na njima. Da su trebali ostati dugorocno klub bi stao iza njih.
I ovo sto smo Calu tjerali samo smo im dali alibi da nam razvuku um jos par mjeseci. Dacemo im jos jedan alibi i to Repuha, poceli smo i sa tim.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 avg 2017, 02:13

Najlakše je naći trenera s vizijom kad imaš upravu s ciljem i vizijom, upravu koja zna šta hoće. Onda dobri treneri sami dolaze u takvu sredinu jer će ih takva uprava ispoštovat maksimalno.
Btw @Rahma, igraš li ti slučajno AOE online? Naletio sam na nekog Rahmu noćas, da nisi možda ti. :mrgreen:

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 03 avg 2017, 02:33

Treba samarati sve koji rade protiv kluba. Amin
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 avg 2017, 06:15

bordobijeli je napisao/la: Slazem se da je odlican trener ali mislim da je to i Kodro bio al mi ga slabo podrza smo kad je kiksao par utakmica . evo i Kek na presici kaze da ne mogu parirati novcano evropi . Maribor i Rijeka borbom,pozitivom ,energijom , zajednistvom,podrskom dolazi uspjeh . nasa uprava je katastrofa to ne ulazi u ovu pricu al i da su bolji tesko kod nas ide milion struja frakcija , legendi, takozvani legedi,menagera, navijaca,pljuvaca, internet seronja,zli novinara itd
A ne znas da zbog loših rezultata je i kek trebao da leti, na početku mandata, tj poslije manje od godinu, Sabotirali ga tada najbolji igrač šarbini i jos par njih.
Samo umjesto da slušaju igrače i navijace, njihova uprava je stala iza trenera, i napravise klub. A naši zarad par narkomana otjeraju kodru
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Anex, Skojevska, Velaxsa i 72 gosta.