bordobijeli je napisao/la:Evander je napisao/la:Rijeka nije nista trpila. Oni su od prosjecnosti u HNL dosli odmah iza Dinama. Njihov napredak je bio ocit svake godine. Titulu nisu uzeli 4 godune jer su imali realno jaceg protivnika. Njihova liga nije bas buranija kao nasa.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
lakse je uzeti Rijeku pa uloziti nego recimo hajduk i dinamo tu odma skidaju glave ako ne pobjedjujes . rijeka je tu ljestvicu lagano podizala sad je vec na pragu lige prvaka . kao sto napisa Rijeka zdrava sredina puno lakse nego recimo u Splitu ili Sarajevu gdje nakon pobjede euforija a nakon poraza katastrofa .
Haj prvo shvati poentu, pa komentarisi.
Ovdje ne samo sad, nego i prije, bila je prica "eno rijeka ulozila, nisu uzeli titulu, pa se ne bune navijaci". Istina, nisu osvajali titule prvih godina, ali su za protivnika imali Dinamo i niko nije niti ocekivao da ce osvojiti titulu. Do Volpia, rijeka je bila prosjecan klub. Cim je stigao, pokupovali su najbolje igrace Hajduka. Grupna faza Europa lige. Iz godine u godinu napredak se vidio i na kraju pretekose i Dinamo.
A mi? Igramo u raspaloj ligi, a pojedini opravdavaju prodaju kluba jednom titulom i kupom?!
Ja se ne bih bunio nikad da budemo drugi, ako od nas ima stvarno neko ko je bolji.
Ovako, nadanja navijaca su da ce protivnici biti losiji od nas i da cemo tako doci do trofeja. Posserem se ja na takve trofeje. Zato nam ekipe u Europi i prolaze kako prolaze. Jedna smo od najadnijih liga u Europi.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk