Holandjani razaraju kako u prvom timu, tako i u amaterima.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Napokon da i Bayern II zabiljezi jednu pobjedu u regionalnoj ligi. Pobijedjen je Braunschweig 1:0 golom Boya Deula, inace momka koji je porijeklom iz Holandije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hehe, dobro vam ide s Holanđanima definitivno 
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
e ovo treba iskoristiti dat im nesto vecu platu i do 2019dr.adnan je napisao/la:Lahm želi da produži ugovor sa Bayernom, jer je predvidio velike stvari u Minhenu i želi biti dio njih.
Njegovim stopama je krenuo i Schweini![]()
![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ja uopste nisam ni govorio da ga traze veliki klubovi. Svi ionako znaju da je gotovo nemoguce odvesti dobrog igraca iz Bayerna. A to da su ga trazili prije transfera u Bayern, to je sigurno.Dabar je napisao/la: matere mi nisi ti dobar,ne da on nezna igrati,on nezna pravilno hodati,a to traže ga najbolji klubovi to objesi mačku o rep...kad je kranjčar odlazio iz hajduka...govorilo se traži ga arsenal,real,milan...on završi u portsmuthu...evo piše i da real traži almeidu,gomeza pa misliš li ti da će oni od onoliko para za pojačanja uložiti u tu dvojicu,mani se ti špekulacija sine...
Ovime bih zavrsio raspravu o Mariu Gomezu Garciji...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Demichelis says Goodbye to Van Gaal! "You were one of the best coaches in my entire career"ΒΥΕ ΤΟ ALL.
Stvar je vec ocigledna. Ceka se samo kupac?

Stvar je vec ocigledna. Ceka se samo kupac?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bilo bi super grupa:
Bayern
PAO
Kopenhagen
Partizan
Easy job. PAO je so-so, Kopenhagen je los i Partizan je katastrofa, defentivno najgora ekipa u LP ova sezona
Bayern
PAO
Kopenhagen
Partizan
Easy job. PAO je so-so, Kopenhagen je los i Partizan je katastrofa, defentivno najgora ekipa u LP ova sezona
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tesko da ce ovako nesto zapasti Bayern. Prije ce tu upasti Real ili Roma na mjesto PAO-a, a Partizan moze definitivno ostati. Inace mine me zelja da ih izvucemo.D1n0 je napisao/la:Bilo bi super grupa:
Bayern
PAO
Kopenhagen
Partizan
Edit:Liverpool ist an Mario Gomez (25) interessiert. Nach BILD-Informationen hat der Premier-League-Klub beim Meister wegen einer Ausleihe angefragt. Liverpool hat ein Sturm-Problem, seit Fernando Torres wegen dauernder Knie-Probleme seit Monaten in der Krise steckt. Und Gomez ist bei den Bayern nur noch Stürmer Nr.4
Navodno je u opticaju posudba.
Dajte mi taj Partizan.
Da se malo vrnem na mjesto zločina.
Inače priželjkujem povoljniji žrijeb za S04 I Werder a Bayi ko zapadne, svakako ćemo sve otresti k'o sline.
Inače priželjkujem povoljniji žrijeb za S04 I Werder a Bayi ko zapadne, svakako ćemo sve otresti k'o sline.
Vom Jäger zum Gejagten
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Po meni najlaksa:
1. FC Hollywood
2. Valencia/Panathinaikos
3. FC Copenhagen
4. Partizan
Najzanimljivija:
1. FC Hollywood
2. Real Madrid
3. Tottenham
4. Partizan
1. FC Hollywood
2. Valencia/Panathinaikos
3. FC Copenhagen
4. Partizan
Najzanimljivija:
1. FC Hollywood
2. Real Madrid
3. Tottenham
4. Partizan
Nemoj Real
Mourinho ce ubiti Bayern opet
2004/2005: Chelsea izbacio Bayern
2009/2010: Inter pobijedio Bayern u finalu
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Pa bas zato. Vrijeme je za naplatu dugova.D1n0 je napisao/la:Nemoj Real
Sad smo ko jedno opet sad smo jaci nego ikad,mali je svijet nemoze nas pobjediti NIKO NIKAD

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Ma ne plasim se ja tog Reala , niti sam ga se kad plasio , dajte nam ga u grupu

Treca srecaD1n0 je napisao/la:Nemoj Real
Takodjer obozavam kada Bayo pogazi Reala jednostavno smo vam protivotrov
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ako Bayern traži zamjenu za Robbena i Riberya, evo našao sam više nego dobro riješenje:
http://transfermarkt.co.uk/en/andriy-ya ... 69015.html
Sinoć sam pogledao drugo poluvrijeme utakmice protiv Ajaxa
šta mali radi igraču kojeg smo mi htjeli dovesti ovog ljeta
, a hvala Bogu što nismo, a Ajax ga cijenio 20mil 
Sinoć sam pogledao drugo poluvrijeme utakmice protiv Ajaxa
- Los*Blancos
- Kontakt:
JetSet_Hantraga je napisao/la:Pa bas zato. Vrijeme je za naplatu dugova.D1n0 je napisao/la:Nemoj Real

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
e vozdra raja evo mog mišljenja sto se tiče žrijeba 1.bajern 2.real.m 3.ajax 4.okser 
Bilo bi veseloGAL je napisao/la:e vozdra raja evo mog mišljenja sto se tiče žrijeba 1.bajern 2.real.m 3.ajax 4.okser
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Genijalan post. Jesi li to sam smislio, ili ti je neko pomogao?Los*Blancos je napisao/la:JetSet_Hantraga je napisao/la:Pa bas zato. Vrijeme je za naplatu dugova.D1n0 je napisao/la:Nemoj Real
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Genijalan post. Jesi li to sam smislio, ili ti je neko pomogao?Los*Blancos je napisao/la:
Sreca pa ne dovedosmo onog lika. A i ne znam sta su vidjelu u njemu uopste.Klare je napisao/la: Ako Bayern traži zamjenu za Robbena i Riberya, evo našao sam više nego dobro riješenje:
Sinoć sam pogledao drugo poluvrijeme utakmice protiv Ajaxašta mali radi igraču kojeg smo mi htjeli dovesti ovog ljeta
, a hvala Bogu što nismo, a Ajax ga cijenio 20mil