Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 02 avg 2017, 16:58

PiazzaGrande je napisao/la: Imas li mozda informaciju koliko je kostao stream iz Gabele, ako nije tajna...
0 KM. Mobilnim tel sniman i prenosen na nezvanicnoj fb stranici. Al nije lose za pracenje, bolje ista nego nista.

Pravi streamovi sa nasih gostovanja ce ici po nekim najavama od septembra.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 02 avg 2017, 17:06

ZaNjuBoriSe je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la: Imas li mozda informaciju koliko je kostao stream iz Gabele, ako nije tajna...
0 KM. Mobilnim tel sniman i prenosen na nezvanicnoj fb stranici. Al nije lose za pracenje, bolje ista nego nista.

Pravi streamovi sa nasih gostovanja ce ici po nekim najavama od septembra.
Hvala! :thumbup:
Volim te bola'!

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 02 avg 2017, 20:50

to iz gabele bog dragi zna kako je uradjeno... mogao je svako ziv da uzme tel i preko nekakvog fb naloga da strimuje. kvalitet je bio znj, al' ajde... daj sta das :)

sve utakmice borca iz bl jesu skinute sa programa. jedino nisam siguran za utakmicu sa sarajevom?! sve u svemu, jos uvijek se ceka konacan epilog ali u jednu stvar sam siguran: kada dodje do kraja ove balade, vedran pusic iz uo ce jasno i glasno reci sta i kako se zavrsilo i sta je epilog. lik nije jazavac, u tom poslu je godinama i ne moze niko da ga uci pameti. njemu vise vjerujem nego kvazi novinarima, portalima ili pricama rekla kazala...

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 02 avg 2017, 21:17

ZaNjuBoriSe je napisao/la:Realno, uz sarajevske klubove Borac je najgledaniji u ligi, ne samo na tribinama vec i na tvu. Cijela RS ga prati i mislim da su to ekipe ciji prenosi MORAJU ici u svakom kolu...ovdje jos zrinjski, siroki i sloboda upadaju. Ovi ostali mahom "lokalni " derbiji nek idu na nekim lokalnim televizijama ako postoji zainteresovanost za njih.

Svaki sponzor koji plati za reklamu ocekuje da ga vide na tvu...jbo mojatv. To dodje kao stream koji su nasi radili za gostovanje sad u Gabeli. Ozbiljna liga mora biti propraacena ozbiljnim medijima, a arena je bila sansa koju je savez upropastio.
Manji entitet prati Zvezdu i Partizan, baš one iz Bijeljine i Zvornika, Gacka, Trebinja interesuje Borac!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2017, 21:59

Sto je lud onaj Garo sto ga je Sener doveo,bio prvo u Slobodi,onda otisao u Zrinjski,ev ga sad u Zelji,obici ce brat sve do kraja sezone :bow:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 02 avg 2017, 22:12

miky_hz je napisao/la:Sto je lud onaj Garo sto ga je Sener doveo,bio prvo u Slobodi,onda otisao u Zrinjski,ev ga sad u Zelji,obici ce brat sve do kraja sezone :bow:
Ima više gostovanja nego tzv. Škripari :rol:
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 02 avg 2017, 22:58

Ras je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Sto je lud onaj Garo sto ga je Sener doveo,bio prvo u Slobodi,onda otisao u Zrinjski,ev ga sad u Zelji,obici ce brat sve do kraja sezone :bow:
Ima više gostovanja nego tzv. Škripari :rol:
:urnebes: yebo te pop ludi :rol:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 03 avg 2017, 10:23

Treba odgoditi ovo kolo za utorak-srijedu (valjda ce proci ovaj pakao do tad)....Izginuce ljudi na terenu...
Volim te bola'!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 avg 2017, 10:40

PiazzaGrande je napisao/la:Treba se odgoditi ovo kolo za utorak-srijedu (valjda ce proci ovaj pakao do tad)....Izginuce ljudi na terenu...
Slazem se ali tesko, sreca u ovoj nesreci je ta sto se nece ovo vrijeme bas dugo zadrzati a i ako se ne varam bit ce reprezentativna pauza jer Bosna igra i to 3 puta..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 avg 2017, 10:43

MortemHz je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Treba se odgoditi ovo kolo za utorak-srijedu (valjda ce proci ovaj pakao do tad)....Izginuce ljudi na terenu...
Slazem se ali tesko, sreca u ovoj nesreci je ta sto se nece ovo vrijeme bas dugo zadrzati a i ako se ne varam bit ce reprezentativna pauza jer Bosna igra i to 3 puta..
Ko ih yebe nek pocrkaju, valjda nas onda zapadnu bolji. Od ovih nikakvog hajra. :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 avg 2017, 10:48

Sarajlijica1946 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ko ih yebe nek pocrkaju, valjda nas onda zapadnu bolji. Od ovih nikakvog hajra. :lol:
... :D :mrgreen:

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 03 avg 2017, 10:51

Sarajlijica1946 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Pametno zboris :clap:

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 03 avg 2017, 13:17

ZaNjuBoriSe je napisao/la:Prenos utakmice Borac - Mladost DK bice na Elta HD televiziji!
slika

Neka se paze da kakva kazna ne padne, zbog prijenosa. :lol:

Savez, jutros objavio.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 03 avg 2017, 14:03

Kako da gledamo tu Eltu mi koji nismo iz BL?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 avg 2017, 14:11

Addict je napisao/la:Kako da gledamo tu Eltu mi koji nismo iz BL?

Ja mislim da je taj kanal i na Telemachu i Logosoftu.. Ako se dobro sjećam mi smo gore igrali Kup sa njima, Elta prenosila ja geldao na TVu a imao sam tada telemach. Kad dođem u stan budem porvjerio pa ti javim.
Samo Saraj'vo.

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 03 avg 2017, 14:53

Zbog ovih vrucina pod hitno treba uvesti da uslov uslova za igranje premijer lige budu reflektori!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 avg 2017, 15:18

ZaNjuBoriSe je napisao/la:Realno, uz sarajevske klubove Borac je najgledaniji u ligi, ne samo na tribinama vec i na tvu. Cijela RS ga prati i mislim da su to ekipe ciji prenosi MORAJU ici u svakom kolu...ovdje jos zrinjski, siroki i sloboda upadaju. Ovi ostali mahom "lokalni " derbiji nek idu na nekim lokalnim televizijama ako postoji zainteresovanost za njih.

Svaki sponzor koji plati za reklamu ocekuje da ga vide na tvu...jbo mojatv. To dodje kao stream koji su nasi radili za gostovanje sad u Gabeli. Ozbiljna liga mora biti propraacena ozbiljnim medijima, a arena je bila sansa koju je savez upropastio.
Druze, kakav crni Borac i RS.... mislim top bi bilo da je to tako al vi ste do juce igrali sa Janjom... Zvezda gostovala u BL,delija duplo više od lesinara... sto neko napisa bas nekog iz Gacka i Trebinja cese mudo za Borcem...da se ne lazemo....u BL ok i ta neka okolina...al i to dok Krupa nije usla u PL :D ....Hajd,bez ljutnje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 03 avg 2017, 15:21

Ima Elta na telemachu. Nisam siguran za moju tv, ali mislim da i ona ima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 avg 2017, 15:23

staragarda je napisao/la:

Druze, kakav crni Borac i RS.... mislim top bi bilo da je to tako al vi ste do juce igrali sa Janjom... Zvezda gostovala u BL,delija duplo više od lesinara... sto neko napisa bas nekog iz Gacka i Trebinja cese mudo za Borcem...da se ne lazemo....u BL ok i ta neka okolina...al i to dok Krupa nije usla u PL :D ....Hajd,bez ljutnje
:urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 avg 2017, 16:09

MortemHz je napisao/la:
staragarda je napisao/la:

:urnebes:
Dobro te je morteme :D ....nisam ba stvarno mislio nesto spustat nego eto i ti reci jel' realno da citava RS navija za Borac...mislim...da makar Borac bilježi neke strasne rezultate pa i nekako a ne do juce si se morao vozat 20 kilometara od BL da pogledas PL kaljugu...jedino sarajevski blizanci mogu sabrat nesto raje sa strane da pricamo o nekim stotinama ljudi...i to je mizerno u odnosu na regiju balkana al eto.....ovo ostalo je buranija teska.... nazalost, naravno...nego ih malo sad šiba euforija....vidjet cemo kad se uvezu 3 losa rezultata a onda ti kuci dodje Vitez....nece bit milja ljudi...kao i svugdje :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []