BenzemaanonymousHD je napisao/la:Mbappe-CR-Dembele.
Ha?
Asensio Isco
Kroos Kovacic (Ceballos)
Casemiro (Llorente)
Moze Kylian jedino umjesto Benzeme.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
BenzemaanonymousHD je napisao/la:Mbappe-CR-Dembele.
Ha?
Da popuni i drugo krilo za narednih 10 godinaLillard je napisao/la:Zašto bi ijedan navijač htio Dembelea kad ima Asensia. Eto vama Dembele, dajte Asenisa, rado prihvaćam
Kawhi je napisao/la:Koji vam je qrac s tim Dembeleom?
Yebemo katalonce kod nas bi grijao klupu a njima treba ko ozeblo sunceKawhi je napisao/la:Koji vam je qrac s tim Dembeleom?
I za Mbappea je hajp napravljen ko da dovodimo Ronalda u ljeto 2009. al to donekle i mogu razumjeti jer igra na poziciji koja nam treba. Dembele je totalno nepotreban.Policeman je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Koji vam je qrac s tim Dembeleom?![]()
Tacno kao da se radi o novom Messiju koliko su se pojedinci uzjebali
Imamo Seika da ih yebe. Uostalom Ceballos je bio to pojacanje koji bi kod njih bio kljucni igrac, a kod nas ce grijati klupu.MElloo je napisao/la:Yebemo katalonce kod nas bi grijao klupu a njima treba ko ozeblo sunceKawhi je napisao/la:Koji vam je qrac s tim Dembeleom?![]()
Treba napravit mjesta za Odegaarda
Bale je igrao u prijateljskim. Nece u ozbiljnim mecevima.MElloo je napisao/la:Nego raja imal prostora za paniku nijedne priajteljske nismo dobili
Sutni qrc kad United nece.andro234 je napisao/la:Daj Pero sutni vise konja u United (moze ga i pokloniti sto se mene tice) i dovedi nam Kyliana
Nisi skonto konj je BaleRooney88 je napisao/la:Sutni qrc kad United nece.andro234 je napisao/la:Daj Pero sutni vise konja u United (moze ga i pokloniti sto se mene tice) i dovedi nam Kyliana
Skontao, zato I kazem.madridist je napisao/la:Nisi skonto konj je BaleRooney88 je napisao/la:Sutni qrc kad United nece.andro234 je napisao/la:Daj Pero sutni vise konja u United (moze ga i pokloniti sto se mene tice) i dovedi nam Kyliana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.