FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
U zadnje vrijeme su se okomili na upravu a brane se igraci.
Neki tako lijepo pisu da mi treba pola sata da desifrujem sta pisu. Vecina tih sto sad pisu gluposti su dok se pravila Istocna tribina mlatarali praznu slamu i uzdizali se u nebesa.
@Ljoze ima i ovdje na temi prijatelja igraca (mozda fejk prijatelji ili sami sebi umislili) sto brane pojedine igrace.
Neki tako lijepo pisu da mi treba pola sata da desifrujem sta pisu. Vecina tih sto sad pisu gluposti su dok se pravila Istocna tribina mlatarali praznu slamu i uzdizali se u nebesa.
@Ljoze ima i ovdje na temi prijatelja igraca (mozda fejk prijatelji ili sami sebi umislili) sto brane pojedine igrace.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- plavousrcu
- Kontakt:
Nije stvar u napadanju igraca ili Uprave. Treba to posmatrati kao jedno tkivo. Mi dvije godine napadamo igrace, nema sta im ne radimo po forumima i drustvenim mrezama, a ovi sto su doveli te igrace, nisu sami dosli i obukli sveti dres, zasticeni ko medvjedi u Titino vrijeme. Radinovica je neko skautirao, neko je odobrio pare da se dovede, a nije on. Najlakse je igracima **** majku i tako svaki mjesec tako nakon svakog poraza. Niko se ne pita mogu li ti igraci vise i bolje. Moze li Bekric igrati kao prije pet godina. Vidimo da ne moze. Ko mu je onda koji **** dao visegodisnji ugovor i velika primanja. Ko je kriv? Bekric ili neznalica koja mu he omogucila povratak?MocMahale444 je napisao/la:U zadnje vrijeme su se okomili na upravu a brane se igraci.
- Neandertalac
- Kontakt:
Samo mene slušajte. Neo umjesto pitara.Bild: Hasanov život kao stvoren za holivudski film
Od konobara do legende Bayerna.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Reko ovaj uefin inspektor da je Grbavica bliza ispunjavanju uslova od Koseva 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Znači čitavo jutro hoću to da napišem i nemam vremena, kontam večeras ću, kad me ti preyebaNeandertalac je napisao/la:![]()
Samo mene slušajte. Neo umjesto pitara.Bild: Hasanov život kao stvoren za holivudski film
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma javio Aco ovima iz Bilda šta da napišuVirtu4l je napisao/la:Znači čitavo jutro hoću to da napišem i nemam vremena, kontam večeras ću, kad me ti preyebaNeandertalac je napisao/la:![]()
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
dva miliona kilometara naspram pet?irfo je napisao/la:Reko ovaj uefin inspektor da je Grbavica bliza ispunjavanju uslova od Koseva
Svakako savez plaća ako se nešto desijestamaji je napisao/la:dva miliona kilometara naspram pet?irfo je napisao/la:Reko ovaj uefin inspektor da je Grbavica bliza ispunjavanju uslova od Koseva
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gdje je to rekao, to bi bilo super namaci para od repke.irfo je napisao/la:Reko ovaj uefin inspektor da je Grbavica bliza ispunjavanju uslova od Koseva
- Zeljeznicar -
Neće nama repka platiti ništa spektakularno, jedino što možemo dobiti je ulaganje u stadion od strane saveza.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Oko 8000 KM savez plaća jedan dan korištenja stadiona. Kada igra repka minimalno dva dana se koristi stadion.
Nije puno, ali neka i toga.
Neka nam teren isfinansiraju, mi cemo svejedno tribine i ostalo sami. Grbavica je novi dom reprezentacije.
- Zeljeznicar -
To je zanemarivo u odnosu na recimo 200.000 KM za ispunjavanje uslova koje bi tražili ovi iz UEFA.arelinho je napisao/la:Oko 8000 KM savez plaća jedan dan korištenja stadiona. Kada igra repka minimalno dva dana se koristi stadion.Nije puno, ali neka i toga.
Samo teren i mogu finansirati. To ostalo moraš sam, jer UEFA ne daje pare u komercijalne svrhe.Zenzo je napisao/la:Neka nam teren isfinansiraju, mi cemo svejedno tribine i ostalo sami. Grbavica je novi dom reprezentacije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Vrijeme je gadno, samo da nedodje do kolapsa nikome. Zna li se jesu li termini promjenjeni u nocne?
Mi ćemo igrati svoje tekme uvijek subotom u večernjem terminu.samoposmatram je napisao/la:Vrijeme je gadno, samo da nedodje do kolapsa nikome. Zna li se jesu li termini promjenjeni u nocne?
-
samoposmatram
- Kontakt:
Svaka cast klubu na tome. Nije nikome u interesu dovodjenje ikoga u opasnost zbog vremenskih prilika.
Ne znaam za vas ali ovo samo Zeljo moze,nakon katastrofe u Kaknju opet jedva cekam tekmu I nasu dolinu.
P.S Miroslava je placao jedan poduzetnik iz Konjica dosta nas zna o kome se radi,cak smo bili spremni dati vecu platu nego sto mu je Zvezda ponudila,Ali njegov menadzer je imao samo jednu zelju. Pozdrav
P.S Miroslava je placao jedan poduzetnik iz Konjica dosta nas zna o kome se radi,cak smo bili spremni dati vecu platu nego sto mu je Zvezda ponudila,Ali njegov menadzer je imao samo jednu zelju. Pozdrav
zbog tog poduzetnika iz konjica smo imali onakav odziv iz tog mjestasca po pitanju kupovine stolica za istocnu tribinu, jer je, itekako, uvazen dole, vuce raju za sobom, da ne kazem tjera ih na utakmice i sponzorisanje. poznajemo se licno, vise nego dobro i za njega je Zeljo svetinja. zna zapostaviti porodicu i poslovne obaveze da bi propratio tekme ili odradio sto treba za klub. citavu ekipu casti ruckom kod svakog prolaska kroz konjic, za sve uposlenike svoje firme (mislim 54 osobe) kupio clanske karte, bio u ovoj delagaciji kluba sto je zimus isla u osijek (ono, kad se potrovase)... takve ljude trebamo u skupstini i ostalim organima kluba, koji imaju pare i spremni su pomoci klubu, bez nekakvih uslovljavanja i natezanja.Fidelitoo je napisao/la:Ne znaam za vas ali ovo samo Zeljo moze,nakon katastrofe u Kaknju opet jedva cekam tekmu I nasu dolinu.
i ja sam mislio da je dobra stvar bila da se clanovi skupstine biraju delegiranjem od strane clanova kluba i moj prijedlog i glas su otisli upravo za J.B. iz konjica. medjutim, pogrijesio sam. po meni, daleko je bolje reci da ta stolica "kosta", lupam, 5.000 KM koje ce svaki clan skupstine tokom godine upumpati u klub, da li direktno svoje love, da li pronalaskom sponzora. ovako smo dosli u situaciju da nam u skupstini mogu sjediti i kokuzi, koji mogu samo zanovjetati i palamuditi, kao sto se to radi i na forumima, a nista konkretno i korisno nece i ne mogu uraditi, niti su sposobni za to. a, prostom vecinom, mogu "protjerati" one koji mnogo cine za klub.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
@starigrad
Kod nas u drzavi po obicaju svako drugi zna da radi tuđi posao a u sustini veze nema, svoj jedva obavlja a kamoli tuđi.
U nasem slucaju, fudbal - klub, Zeljeznicar - frizeri, konobari, taksiste, dangube koje ne izlaze iz kladionica, omladina koja nece da se skoluje - studira nego cucla nargile, zna bolje da rade posao od nas uprave, Misimovica, Cenana, Slavka, Adzema...itd. Znaju forumasi kako se dovode pojacanja, znaju sve o skautingu, kako treba sa parama u klubu..itd.
Kod nas u drzavi po obicaju svako drugi zna da radi tuđi posao a u sustini veze nema, svoj jedva obavlja a kamoli tuđi.
U nasem slucaju, fudbal - klub, Zeljeznicar - frizeri, konobari, taksiste, dangube koje ne izlaze iz kladionica, omladina koja nece da se skoluje - studira nego cucla nargile, zna bolje da rade posao od nas uprave, Misimovica, Cenana, Slavka, Adzema...itd. Znaju forumasi kako se dovode pojacanja, znaju sve o skautingu, kako treba sa parama u klubu..itd.
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.