bordobijeli je napisao/la:
Da znam imao je problema s Anasom i Benkom i uprava stala iza Keka . kod nas Kodru ne podrza uprava a Bgm ni navijaci nisu nesto zalili , pa situacija s Benkom, duljevic i njegov ugovor, sad crnkic husejnovic , prije tog Stepanov,Ikande,Alispahic . jednostavno nismo postavili klub na cvrste noge , nismo mi sredina to je mukotrpna borba Vlasnika ,Uprave,Sportskog segmenta,navijaca,stadiona sve to treba posloziti da mozes reci sad smo napravili evropski iskorak . nazalost mi ni u jednom segmentu nismo se priblizili europi .
Nije s benkom, benko je samo tražio da ide na.kraju sezone. Ali jesu šarbini i par umisljenih zvjezdica koji su na.kraju sezone skautirani.
Kod nas je.problem taj da smo mahalsski klub i gdje.se.više gleda na jaranstvo sa igračima nego kako to na terenu izgleda.
Kada dodje.uprava koja će stati iza svog plana i rada, koja neće se kriti iza površinskih promjena i koja će rastjerati sve kojima je fudbal zajebancija tada ćemo imati normalan klub
Do tada, uživajmo u poluamaterskom fudbalu poluamatera koji vode klub i koji igraju za klub.