FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Kawhi
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Kawhi » 03 avg 2017, 13:51

Fudbal nikad nije bio popularniji. Kako je onda sjeban?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 03 avg 2017, 13:52

messilla je napisao/la:
Policeman je napisao/la:Mislim da grijese s ovim Dembeleom nece se on uklopiti u Barcu pogotovo ne prve sezone jos je on poprilicno nekonstantan igrac
Koga bi ti predložio? :think:
Pa ako hoce instant uspjeh tu je Coutinho i pustite to nece ga prodati

Dembele je strasan potencijal ali po vasim navijacima vidim da ce ocekivanja biti velika vec u ovoj sezoni od njega ukoliko se realizuje transfer i to ce biti problem jer on ih nece moci ispuniti i to je realnost
Lillard je napisao/la:Bolje Dembele nego Perišić
Ti se nesto ljutis a nemas razlog

bolje Pogba nego Gomes i tako mozemo do sutra to je nebitno

Fudbal nije sjeban pustite te price sve ide normalnim tokom
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 avg 2017, 13:58

Kawhi je napisao/la:Fudbal nikad nije bio popularniji. Kako je onda sjeban?
Zato što ljudi hoće da i dalje jedni te isti klubovi dovode najbolje igrače, te da "novi" klubovi propadnu k'o Anzhi. :mrgreen:

Nego, što se tiče Dembelea - naravno da nije poput Neymara, ali mlad je i ima visok plafon. Zelen je, bit će padova u igri, bit će glupih odluka, užasnih procjena, ali riječ je o momku koji nema ni 20 godina i koji će u budućnosti sigurno biti materijal za Ballon d'Or. Hazard jeste bolji igrač, taktički i tehnički (u ovom trenutku), ali Dembele je nevjerovatan u igri 1 na 1, a to je potrebno Barceloni. Po meni, opet kažem, najbolje moguće rješenje u ovom trenutku. Mbappe je fenomenalan, ali Mbappe je bolji na Suarezovoj poziciji, ali u ovom trenutku on nije bolji od Suareza (barem nije meni). Govori se o Dembeleovoj statistici i priča se kako je neuvjerljiv, a ti isti omalovažavaju Aubameyanga iako je zabio bruku golova. Ne možeš ljudima ugoditi. Je l' onda Aubameyang perfektan, jer mu je takva statistika? Zašto se najveći klubovi ne otimaju za njega?

Rekoh već, Mbappe i Dembele je sljedeće veliko rivalstvo (samo da ih povrede zaobiđu). Dembele u Barceloni, Mbappe u Realu. Taman.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 avg 2017, 13:59

Fudbal je uvijek bio popularan al' kvaliteta nije bila ista ona je u opadanju za razliku od prije nekoliko godina.Kvaliteta pada a cijene igrača rastu jer se razni tajkuni igraju FM,za plivadona Sigurdssona traže 60 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 03 avg 2017, 14:00

Saurman je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Pa ovoga nije ni bilo dok FFP nije stupio na snagu.Francuski lopov je uspio da napravi veći jaz između bogatih i siromašnih, i ne znam ko mu je dao za pravo da on odlučuje ko će šta da radi sa svojim novcem.UEFA zavisi od klubova i to onih najvećih i najbogatijih, a ne obrnuto.
Kojim svojim novcem.? Milan sa svojim gubitcima svake sezone nije bio u stanju dovesti ni Duljevića dok nisu došli Kinezi.

Mora se stati u kraju raznim tajkunima koji peru novac preko klubova,Arapi,Kinezi i ostali.Syebali su fudbal do te mjere da sad za prosječne igrače moraš dati 100 mil a talenti koštaju i preko 100+ mil.
Kako je krenulo niko više neće kupovati neke slike i škrabotine po 100 mil. da opere lovu.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 avg 2017, 14:01

sve ide naprijed samo sportovi nazaduju vol. 126767873891271239
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 avg 2017, 14:04

Furymaker je napisao/la:
Upravo, Milan potrosio koliko, 200mil eura ove godine, dosli kinezi, hoces mi reci da su od prodaje igraca zaradili 200mil? Aha
ljudi prije 3god dovodili Polija i slicne pokemone na posudbe, ocito je da je taj FFP samo supljak
Potrošili preko 200 mil a prodali igrače za 26mil i onda neko spomene famozni FFP.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 03 avg 2017, 14:06

Saurman je napisao/la:
Fudbal je uvijek bio popularan al' kvaliteta nije bila ista ona je u opadanju za razliku od prije nekoliko godina.Kvaliteta pada a cijene igrača rastu jer se razni tajkuni igraju FM,za plivadona Sigurdssona traže 60 mil.
Zivimo u eri dva najbolja fudbalera ikad. Velikih genija na trenerskim pozicijama. Veznjacima koji su promijenili percepciju toga kako fudbal treba igrati. Bekovima koji bi nekad prolazili kao najbolja krila. Stoperima koji mogu biti olimpijci u sprinterskim disciplinama.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 avg 2017, 14:07

Dembele je strašan igrač šta vam je. Momak tokom čitavih 90. minuta lebdi po terenu, strašna tehnika, prodori i strahovita brzina. Šta je radio onim Milanovim panjevima, okretao ih kako je htio. A velika mu je prednost što igra podjednako dobro s obje noge, ne znaš gdje prijeti veća opasnost.

Samo pogledajte ovaj video.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 avg 2017, 14:13

Policeman je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Policeman je napisao/la:Odradit ce to advokati PSG mogu se ovi iz LaLige koprcat koliko hoce

Od pregovora s Barcom nema nista klauzula ce biti uplacena

Mislim da grijese s ovim Dembeleom nece se on uklopiti u Barcu pogotovo ne prve sezone jos je on poprilicno nekonstantan igrac
Tako je, bolje da Martiala dovedu, on je primjer konstantnosti.
Svasta otkud on u prici
Jesam ja rekao da jeste

Dembele je jos mlad igrac s obzirom na ocekivanja koja citam ovdje
Moze se dovesti i Coutinho i Demblele, i jos ce ostati para.
27.10.2020

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 avg 2017, 14:14

Mogu se dovesti i Coutinho i Dembele i Seri, a ako se prodaju Munir, Verma, Douglas i slicni panjevi, mozda i Rafinha il Arda il Gomes, moze se i stoper dovesti..
80mil za Dembelea, 40mil Seri, 120 Coutinho, prodas Munira, Vermu, Douglasa imas jos tih 30mil za Iniga Martineza il Davinsona Sancheza..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 avg 2017, 14:19

Nesposobni debili koji vode Barcu ce uci u pregovore sa PSG :facepalm: to je ono što je najgore...vec ih ovi navlače na to - ko što gledam uvalit ce im mrtvog Di Mariju + 100 mil. tako nešto i ponovo izyebati Barcu.
A vec su je izyebali (plus FFP, UEFU I španski fudbalski savez) kad su ukljucili Katar kao državu da pokrije citav transfer.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 avg 2017, 14:19

Saurman je napisao/la:
Pa I nije bas da kvalitet pada. Ne znam na sto tacno ciljas. Same igrace ili klubove u globalu? Oboje je, doduse, po meni na dosta vecem nivou nego prije, igra je evoluirala. I to kazem kao neko ko je I devedesetih pratio koliko god je to bilo moguce ovaj sport. Ali ako si mislio na trziste onda ne znam sta da ti kazem stvarno. Nije dobro ali je ocekivano. Ekonomija sama tjera investitore tamo gdje mogu najvise zaraditi a oni bogati zele upravljati klubovima sto zbog profita sto zbog prestiza. I kada imas uzorak koji moze platiti koliko zines ocekivati je da , nazalost, svako vrijedi ogroman novac. Upozoravao je I sam Ferguson na jaz koji bi mogao nastati izmedju ovih finansijski najjacih I ostalih koji to nisu a cine 90% ove igre, oni ce najvise stradati jer ce dobrog igraca I oni sami posmatrati samo kao vrecu para. Ponavljam, fudbal nikada nije bio jaci I brzi, nikada vise genijalnosti s klupe nije bilo I igraci su nikad spremniji ali mora nesto I biti problem, valjda tako u zivotu stalno I ide, nista nije idealno. Ali se stvar jos da popraviti, zakoni mogu stati u kraj tajkunima ako je to najveci problem. Ne ovaj cirkus od FFPa koji je vjerujem samo pocetak I uvod jer FIFA I UEFA ce biti pod sve vecim pritiskom I nece moci dovjeka odlagati borbu sa ovolikim ciframa. Mozda nesto na fazon NBA lige ali je to opet, sto mnogi zaboravljaju, samo liga jedne zemlje - jedna liga. A mi ovdje pricamo o regulisanju jednog cijelog sporta na svjetskom nivou, to ipak ide dosta teze.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 03 avg 2017, 14:21

leorey je napisao/la: Moze se dovesti i Coutinho i Demblele, i jos ce ostati para.
Pa to bi bilo idealno i za Barcu i za Dembelea jer ne bi mogao momak od 20g podnijeti pritisak koji bi imao jer bi dosao kao direktna zamjena takvog igraca kao sto je Neymar ovako bi teret otisao na Coutinha a Dembele bi se mogao bez problema i pritiska razviti u WC igraca kroz godinu dvije
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 avg 2017, 14:23

Saurman je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:
Upravo, Milan potrosio koliko, 200mil eura ove godine, dosli kinezi, hoces mi reci da su od prodaje igraca zaradili 200mil? Aha
ljudi prije 3god dovodili Polija i slicne pokemone na posudbe, ocito je da je taj FFP samo supljak
Potrošili preko 200 mil a prodali igrače za 26mil i onda neko spomene famozni FFP.
Zato sam i napisao, ko ima pravo da naređuje Kinezima, Arapima, Rusima ili nekom cetvrtom, sta ce raditi sa svojim parama? Mene kao simpatizera ili navijaca ne zanima da li ce igrac biti placen 50M ili 150M.Jer koliko se novca uzima od TV prava, marketinga, sponzora, sve vecih nagrada od samih takmicenja, nikakve me cifre vise ne cude.Sto se mene tice, Kinezi neka svako ljeto potrose 300M ja se necu buniti, vec naprotiv.Nije moj novac i ne zanima me.Uostalom jedan od pionira suludog trosenja je upravo Berlusconi i Milan.U periodu 2000-2003 je potrosio preko 300M, sto je danas jednako nekoj cifri od 600M ili 700M.Ako ne i vise.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 avg 2017, 14:24

Daj bolan imate posebnu temu. Ja postove prijavljujem i nadam se da će monolog upozoriti i brisati postove ovih padobranaca. Koga briga za Fergusona i Pogbu.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 avg 2017, 14:27

Nemoj tako, neka pišu ljudi.

Ima smisla ova priča oko Iniga, jer, ako se ne varam, Marlon dobi manje minuta od Vermaelena u Americi. Izvor je stvarno nikakav (objavio lik koji radi za Sport, ali nije smio potpisati članak kao svoj), ali ne bi me čudilo jedno takvo pojačanje kad završe sa ovim prioritetnijim.

Ipak će biti završen Neymarov transfer danas.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 03 avg 2017, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 avg 2017, 14:28

jasmin10 je napisao/la:Daj bolan imate posebnu temu. Ja postove prijavljujem i nadam se da će monolog upozoriti i brisati postove ovih padobranaca. Koga briga za Fergusona i Pogbu.
opusti se ba, sta si nervozan, obicna diskusija na forumu, ne znam sta ti smeta sve, pusti ljude nek pisu ako hoce

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 avg 2017, 14:29

Paša ima posebna tema za padobrance. Ljudi o Milanu pričaju na temi Barcelone.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 avg 2017, 14:36

Aubameyang retweetao interview Dembelea u kojem kaze da mu je zelja da igra za Barcu, hmm

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.