FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovi jesu nesposobni da vode klub, ali za sve ostalo su itekako lukavi. Šteta što mi nemamo koristi od toga. Pazi ti samo kako se mišljenja testiraju na ovom forumu. 
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Jeko tamburica.tamburica je napisao/la:Informacija iz prve ruke da je Said bivši.![]()
Krokodile, demantuj ga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
AKO CRNKIC ZAIGRA U DRESU SARAJEVA OCA MI MRTVOG NECU OBRATIT PAZNJU NA SARAJEVO SVE DOK OD VRHA DO CISTACICE NE ODE. NIJEDAN IGRAC NIJE ISPLJUVO SE PO KLUBU KO ON I NASTATIO KLUBU KAKO FINANSIJSKI TAKO I UGLED KLUBA , NIJEDAN NIKAD , A PROSLO JE BAGRE , LJUDI KOJI NISU NI PLATE DOBIJALIskoroalen je napisao/la:Ma Said će dobit minutažu prije nego Liivak ili Anđušić. A ako se Lesi (Crnkić) ikad vrati kući, čeka ga njegovo lijevo krilo. Ne znam što smo se i nadali da će bit drugačijeA da npr Mujakić napusti trening na samo 3 dana, zakucali bi ga za zapad. Kod nas se qrac oštri na djeci a ne ovim džabahljebarošima.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 03 avg 2017, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
PitarBordo je napisao/la:Ovi jesu nesposobni da vode klub, ali za sve ostalo su itekako lukavi. Šteta što mi nemamo koristi od toga. Pazi ti samo kako se mišljenja testiraju na ovom forumu.
PitarBordo je napisao/la:De ne pretjeruj, onesvjestit' će se Zip.joker90 je napisao/la:Na stadionu, sa pravim navijačima! Ja nisam tu ni radi uprave, ni Saida, ni Tana, nego radi FK Sarajeva!PitarBordo je napisao/la: U Japanu?
Bas si smjesan
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Da sam ja trener hahaha
Prva postava
Pavlović
Kadušić - pojačanje - Mihojević - pojačanje
pojačanje - Stanojević
pojačanje - Rahmanović - pojačanje
Velkoski
Druga postava
Adilović(Kovačević)
Hodžić - Novaković - Mujakić - Bekić
Anđušić -Sarić - Ivetić -Kuzmanović
Hadžić - Ahmetović
Ne bi ja tražio puno pojačanja
Prva postava
Pavlović
pojačanje - Stanojević
Velkoski
Druga postava
Adilović(Kovačević)
Hadžić - Ahmetović
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daj ga na gasSiouxLukavac je napisao/la:Da sam ja trener hahaha
Prva postava
Pavlović
pojačanje - Stanojević
Velkoski
Druga postava
Adilović(Kovačević)
Hadžić - Ahmetović
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Velkoski Ahmetovic. Hebibovic
..................Said...................

..................Said...................
Pavlovic
Advan Marko Sasa Ivetic
Rahmanovic Stanojevic
Andjusic Mico
Krste Hadzic
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Anđušić i Mićo krila, Rahmanović i Stanojević u sredini, Velkoski i Hadžić napad. Ofanzivno, bez kalkulisanja.
Advan Marko Sasa Ivetic
Rahmanovic Stanojevic
Andjusic Mico
Krste Hadzic
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Anđušić i Mićo krila, Rahmanović i Stanojević u sredini, Velkoski i Hadžić napad. Ofanzivno, bez kalkulisanja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Bog te Stanojevica stavljate,ocima ga niko nije vidio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Taj nece do marta zaigratimiky_hz je napisao/la:Bog te Stanojevica stavljate,ocima ga niko nije vidio.
Hajd kontam nema para, nema pojacanja a nisu ni sposobni da dodju do love i sponzora ali toliko ispada koji nemaju veze s lovom, toliko gluposti da ne povjerujes! Koji debili vode klub ja ne mogu da se nacudim!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tesko da je gori od Rustemovića a igrao je konstantno za petu ekipu Srbije, nerijetko su uzimali bodove i vjecitim sto je svakako dobra stvar, bas sumnjam da moze biti losiji.miky_hz je napisao/la:Bog te Stanojevica stavljate,ocima ga niko nije vidio.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Evo na Grbavici se sve radi oko stadiona, video nadzor...ne bi me čudilo da repka odigra tamo, a ne na Koševu protiv Belgije.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako ce i biti, Grbavica je tri puta manja tako da je isplatnije savezu.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Evo na Grbavici se sve radi oko stadiona, video nadzor...ne bi me čudilo da repka odigra tamo, a ne na Koševu protiv Belgije.
Kada je Rahmanovic potpisao, čitajući stručne recenzije forumasa zabranio bi mu ulaz na stadion, sada je on kapitalac, novi momak može biti pogodak,MortemHz je napisao/la:Tesko da je gori od Rustemovića a igrao je konstantno za petu ekipu Srbije, nerijetko su uzimali bodove i vjecitim sto je svakako dobra stvar, bas sumnjam da moze biti losiji.miky_hz je napisao/la:Bog te Stanojevica stavljate,ocima ga niko nije vidio.
Sabura ljudi.
GrbavicA će na račun saveza, uraditi radove koje su svakako planirali. EKONOMSKA RAČUNICA.MortemHz je napisao/la:Tako ce i biti, Grbavica je tri puta manja tako da je isplatnije savezu.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Evo na Grbavici se sve radi oko stadiona, video nadzor...ne bi me čudilo da repka odigra tamo, a ne na Koševu protiv Belgije.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Meni je žao što se ništa ne radi na Koševu, dok će Grbavica uz Bilino polje biti dom reprezentacije, VJEROVATNO. Dok ne zavrnemo rukave nema reprezentacije.Esport je napisao/la:GrbavicA će na račun saveza, uraditi radove koje su svakako planirali. EKONOMSKA RAČUNICA.MortemHz je napisao/la:Tako ce i biti, Grbavica je tri puta manja tako da je isplatnije savezu.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Evo na Grbavici se sve radi oko stadiona, video nadzor...ne bi me čudilo da repka odigra tamo, a ne na Koševu protiv Belgije.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Yebo reprezentaciju,da je nama bar u nekoj mjeri modernizirati Kosevo radi nas samih. Recimo novi semafor,postojece prostorije i mokre cvorove urediti i bar 30% istoka ili zapada natkriti. I to bi bilo super.
S kim trebaju pregovarati, sa fantomskom budjet firmom koja gazduje na KosevuKrajisnikBosnjak je napisao/la:Meni je žao što se ništa ne radi na Koševu, dok će Grbavica uz Bilino polje biti dom reprezentacije, VJEROVATNO. Dok ne zavrnemo rukave nema reprezentacije.Esport je napisao/la:GrbavicA će na račun saveza, uraditi radove koje su svakako planirali. EKONOMSKA RAČUNICA.MortemHz je napisao/la: Tako ce i biti, Grbavica je tri puta manja tako da je isplatnije savezu.
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hvala brate moj, valjda ce se rahat utakmica moci pogledati.PitarBordo je napisao/la:Izađe te 2KMPitarBordo je napisao/la:A imaš ono 1h neograničenog, i tako dva puta uplatiš, dosta ti.Evolution87 je napisao/la:Koliko mi otprilike treba mobilnog interneta da odgledam utakmicu?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Burberry46, DoktorXabaras, KarlMarx, Pitar6785 i 49 gostiju.