Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
Tristan
-
Kontakt:
staragarda je napisao/la:Dobro te je morteme

....nisam ba stvarno mislio nesto spustat nego eto i ti reci jel' realno da citava RS navija za Borac...mislim...da makar Borac bilježi neke strasne rezultate pa i nekako a ne do juce si se morao vozat 20 kilometara od BL da pogledas PL kaljugu...jedino sarajevski blizanci mogu sabrat nesto raje sa strane da pricamo o nekim stotinama ljudi...i to je mizerno u odnosu na regiju balkana al eto.....ovo ostalo je buranija teska.... nazalost, naravno...nego ih malo sad šiba euforija....vidjet cemo kad se uvezu 3 losa rezultata a onda ti kuci dodje Vitez....nece bit milja ljudi...kao i svugdje

Borac je najgledaniji klub iz BiH na prostoru RS-a. Niko nije rekao da Republika Srpska navija za Borac.
I nemaju rezultati toliko veze. Borac u onoj polusezoni kad je ispao je imao prosjek posjete 3250 iako je stalno bio ispod crte. Znaci za 1000 veci prosjek nego Sloboda prosle sezone u kojoj je igrala Ligu za prvaka.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
Sariel
-
Kontakt:
Pa kad pogledas realno cjelokupnu situaciju u drustvu drzavi i okolini.nije posjeta toliko ni losa...
Mozemo mi pricat sta hocemo.nema perspektive posla.para.sve vise svijeta ode vani.
Jos ovo kako njemacka prima znam bar 10ak ljudi licno sto su isli na utakmice sad su dojcland austrija i sl ..i to u zadnjih godinu dvije a koliko je takvih iz svih mjesta..
Sto opet nije opravdanje za ovu djecu 18 19 20..sto ih nista ne interesuje samo ove sise kako se zovu.dabogda ih zakonim zabranili.
-
KenoRob
-
Kontakt:
Robijasi ne mogu na Pecaru zato sto je tribina namjenjena za gostujuce navijace zatvorena a citava citelj presla na otvorenu tribinu. Hahahahahaha dabogda nikad niko 1 predkola ne proso a savez se ugasio akobogda...Apsurdistan
-
Tristan
-
Kontakt:
Do koje utakmice ce biti suspendovana ta velika tribina na Pecari sto se vidi na prenosu?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Tristan je napisao/la:Do koje utakmice ce biti suspendovana ta velika tribina na Pecari sto se vidi na prenosu?
Samo jos ova koliko ja znam..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
96BadBoy
-
Kontakt:
Da,još samo protiv Čelika je zatvorena.
Igraj Široki ti si najbolji!
-
Tristan
-
Kontakt:
Hvala vam

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
staragarda
- Interni moderator
-
Kontakt:
Postao/la staragarda » 03 avg 2017, 17:47
Tristan je napisao/la:staragarda je napisao/la:Dobro te je morteme

....nisam ba stvarno mislio nesto spustat nego eto i ti reci jel' realno da citava RS navija za Borac...mislim...da makar Borac bilježi neke strasne rezultate pa i nekako a ne do juce si se morao vozat 20 kilometara od BL da pogledas PL kaljugu...jedino sarajevski blizanci mogu sabrat nesto raje sa strane da pricamo o nekim stotinama ljudi...i to je mizerno u odnosu na regiju balkana al eto.....ovo ostalo je buranija teska.... nazalost, naravno...nego ih malo sad šiba euforija....vidjet cemo kad se uvezu 3 losa rezultata a onda ti kuci dodje Vitez....nece bit milja ljudi...kao i svugdje

Borac je najgledaniji klub iz BiH na prostoru RS-a. Niko nije rekao da Republika Srpska navija za Borac.
I nemaju rezultati toliko veze. Borac u onoj polusezoni kad je ispao je imao prosjek posjete 3250 iako je stalno bio ispod crte. Znaci za 1000 veci prosjek nego Sloboda prosle sezone u kojoj je igrala Ligu za prvaka.
Normalno bolan da je Borac najgledaniji na prostoru RS....jaka vam konkurencija u pm

...i gdje jarugo rezultati nemaju nemaju veze sa posjetom...u BIH

....de stari,odvadi malo

....gledam ja svaki nas tim...pa i tvog borca
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
mikel48
-
Kontakt:
KenoRob je napisao/la:Robijasi ne mogu na Pecaru zato sto je tribina namjenjena za gostujuce navijace zatvorena a citava citelj presla na otvorenu tribinu. Hahahahahaha dabogda nikad niko 1 predkola ne proso a savez se ugasio akobogda...Apsurdistan
Ma glupost al eto steta sto Robijasi nece doc..
PS smislite neke nove pjesme osim hebem te listico i hebemo vam mater u ..
.
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
staragarda je napisao/la:Tristan je napisao/la:staragarda je napisao/la:Dobro te je morteme

Normalno bolan da je Borac najgledaniji na prostoru RS....jaka vam konkurencija u pm

...i gdje jarugo rezultati nemaju nemaju veze sa posjetom...u BIH

....de stari,odvadi malo

....gledam ja svaki nas tim...pa i tvog borca
Onaj gore je napisao da cijela RS prati Borac sto i nije bas tako, ti ljudi imaju problem sa identitetom tako da vecina njih navija za Crvenu Zvezdu i Partizan, i u Banja Luci imas takvih ljudi nazalost. Drugo, timovi koji dolaze sa podrucja RS su veoma slabi, Borac je jedini veci klub sa tog podrucja tako i da ne cudi to da je najvise pracen. Pogledaj samo kakvi klubovi igraju sa podrucja FBiH a kakvi iz RS i sve ce ti biti jasno. Borac je jedini dobar klub kad gledamo sve općenito, kad bi sastavio Premijer ligu BiH na osnovu gledanosti Borac bi vrlo vjerovatno bio jedini klub sa podrucja RS po mom nekom misljenju. Mislim to i nije toliko bitno jer je Borac bosanski klub kao i Sloboda, Široki ili Sarajevo ali ipak u tim krajevima imam dojam da ljudi vise vole svoj lokalni klub nego u Banja Luci.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Marsal
-
Kontakt:
Evolve je napisao/la:Hajajaja
Dodji ti Keno uvedem te ja, i kartu ti platim!
Sramota...
Odvedi ga pojest šta i popit, šta ima od karte, ionako ćemo zijanit

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
Evolve
-
Kontakt:
Marsal je napisao/la:Evolve je napisao/la:Hajajaja
Sramota...
Odvedi ga pojest šta i popit, šta ima od karte, ionako ćemo zijanit

To se podrazumjeva.
NK Široki Brijeg
-
Shadows
-
Kontakt:
Cuj mi koji navijamo za Partizan imamo problem sa identitetom....e svasta....
-
Sariel
-
Kontakt:
Shadows je napisao/la:Cuj mi koji navijamo za Partizan imamo problem sa identitetom....e svasta....
Prvi i osnovni postulat nqvijackog svijeta.
Podrzi svoj lokalni klub.
Pa 5ta 5 ta liga...
Dakle ako nisi s bg podrucja jasta nego kriza identiteta i neki kompleks.nista licno.ovo svakom kazem
-
Sariel
-
Kontakt:
Evolve je napisao/la:Hajajaja
Sramota...
Rijetko vidjeno na forumu.odmjeren.realan.neagresivan

-
Shadows
-
Kontakt:
Sariel je napisao/la:Shadows je napisao/la:Cuj mi koji navijamo za Partizan imamo problem sa identitetom....e svasta....
Pa 5ta 5 ta liga...
Dakle ako nisi s bg podrucja jasta nego kriza identiteta i neki kompleks.nista licno.ovo svakom kazem
Drug ne se ljutis, glupost.
-
Sariel
-
Kontakt:
Naravno da se ne ljutim. Ja sam istinu rekao..
Al razumijem poremecen sistem vrijednosti u svemu pa i tu...
-
mikel48
-
Kontakt:
Sariel je napisao/la:Shadows je napisao/la:Cuj mi koji navijamo za Partizan imamo problem sa identitetom....e svasta....
Pa 5ta 5 ta liga...
Slažem se sa Sarielom
.
-
Shadows
-
Kontakt:
Sariel je napisao/la:Naravno da se ne ljutim. Ja sam istinu rekao..
Al razumijem poremecen sistem vrijednosti u svemu pa i tu...
Ne radi se o sistemu, vec opredjeljenju.
Identitet je treca stvar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []