Nije mi jasno kako celnici kluba, uprava sa ovim ublehasima nije znala prije sta se dogadja u klubu, kao i to da Neymar pregovara s PSG-om. Jer tome ima bar mjesec dana.
Kako to da je Jordi Mestre izjavljivao prije 10tak dana, da Neymar ostaje 200 %..kao i Bartomeu...dok su obicni mediji kao Sport.es, MD, RAC1, pa i mediji iz Francuske bili mnogo upuceniji od njih ? To je nemoguce, i dokazuje samo opet kakve UBLEHE imamo u upravi, to je za povratit
Ova uprava se totalno pogubila, vise ne zna sta zeli, nema jasnog plana i ovo nece izaci na dobro sigurno. Ni po njih, a ni po Barcelonu. Sacekajte godinu,dvije i slobodno mi dokazite suprotno.
Mislim primjera je bezbroj covjece...trazis Verrattija- dobijes negativan odgovor i onda se okrenes Coutinhu ( koji igra POTPUNO DRUGU poziciju). To je jos jedan pokazatelj da nemaju pojma sta rade. Nama ce pobijeci svi zivi igraci u to sam uvjeren.
Ne bi se iznenadio sekunde da dovedu samo Coutinha ili Di Mariu i neku ublehu i zavrse za ovo ljeto.
A ako i dovedes Dembelea/Mbappea i ostale "zvijezde" i talente, ako ne stave klauzule po milijardu eura sa tako mladim igracima, nek odmah pucaju sebi u muda.
Umjesto da nakon onakve sezone sto prije prodas 5 vodonosa i dovedes 2 top igraca, tebi ode drugi ponajbolji igrac i sad moras da krpis pozicije. Ovo je ogroman samar za Barcelonu, prije svega marketinski, vi mislite sta hocete. Zamjeniti se naravno moze- ali da li ce uspjeti ublehe, jesu li taj kapacitet ? Ja znam da nisu.
Znate kad bi se ovo desilo karizmaticnom Laporti ? Nikad u zivotu. Covjek je mozda budala i nema pojma oko finansija, ali sprijecio bi transfer sigurno i poslao klauna na tribine samo zbog jednog razloga- u julu prije manje od mjesec izjavljujes da ostajes, da zelis osvojiti trofeje, da si se navikao na zivot u Barceloni i da si imao licno najbolju sezonu- i onda za manje od mjesec odes u 5 puta manji klub.