Rijeka, dinamo, hajduk, osijek, partizan, crvena zvezda, maribor, domzale (vode 2-0 protiv freiburga), vardar i skenderbeu (trenutno su penali). Dakle 10 timova.zagorski je napisao/la:Znaci najvjerovatnije 6 timova sa prostora ex-yu u play offu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nevjerovatno..jandro je napisao/la:Rijeka, dinamo, hajduk, osijek, partizan, crvena zvezda, maribor, domzale (vode 2-0 protiv freiburga), vardar i shkendija (trenutno su penali). Dakle 10 timova.zagorski je napisao/la:Znaci najvjerovatnije 6 timova sa prostora ex-yu u play offu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
U novom sistemu samo mi bili u play offu iz BiH. Nemoj da se poredimo vise, osim sa CG jer su gori od nas (sad za sad).MortemHz je napisao/la:Nevjerovatno..jandro je napisao/la:Rijeka, dinamo, hajduk, osijek, partizan, crvena zvezda, maribor, domzale (vode 2-0 protiv freiburga), vardar i shkendija (trenutno su penali). Dakle 10 timova.zagorski je napisao/la:Znaci najvjerovatnije 6 timova sa prostora ex-yu u play offu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Hakduk,rijeka,partizan,zvezda,skendija,vardar,skenderbe,maribor,osijek,dinamo,domzale.
Duša me moja boli kad vidim ove timove po regionu kako se pišaju po PSVu, Freiburgu, Brondbyu, Sparti Prag... a Čala zadovoljan minimalnim porazom od moldavskih amatera 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- PitarBordo
- Kontakt:
Fun fact: Ni jedan stadion u BiH ne može igrati UEFA takmičenja.mensur55 je napisao/la:Mozemo li mi igrat utakmice grupne faze el na kosevu?

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Tuga me uhvati kad vidim kako komsije prolaze u europi a nije ni cudo sto nas nema nigdje . Sarajevo ne zna gdje udara nema pojacanja, igraci rade sta hoce Crnkic,Duljevic,husejnovic . imamo dva stopera u ekipi , nemamo pravog zadnjeg veznog . ma nemamo nista !
Zrinjskom odu Tomic,petrak a Kajkut pred utakmicu se negdje izgubi a Mesanovica im Maribor uzme pred utakmicu . zeljeznicar proda lendrica pred revans s Aik ,stevanovic ne produzi itd . neozbiljni smo do bola .
Zrinjskom odu Tomic,petrak a Kajkut pred utakmicu se negdje izgubi a Mesanovica im Maribor uzme pred utakmicu . zeljeznicar proda lendrica pred revans s Aik ,stevanovic ne produzi itd . neozbiljni smo do bola .
- ElCartel11
- Kontakt:
Domzale izbacise Freiburg, Domzale koje su predgradje Ljubljane, klub brez navijacke grupe, brez raznih investitora, samo rad i trud 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Dok treneri budu licence dobijali u Jablanici uz meso, dok nam menadzeri budu nepismene kabadahije, dok u upravama klubova budu sjedili nesposobnjakovici koji samo licni intres gledaju, dok politiku bude zanimalo gdje ce novu crkvu i dzamiju otvoriti da zamazu oci narodu a sport i kultura im budu na 976 mjesto prioriteta, dok bivsi igraci budu vodili omladinske selekcije samo zato da se i oni eto zaposle jer su zaduzili klub, dok na celu saveza budu kriminalci i ljudi koje domaci fudbal niti sekunde ne zanima, nema od naseg fudbala nista. Dno Europe i amaterizam.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 03 avg 2017, 23:05, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Dakle Hrvatska ce imati pola svoje lige u baražima za Grupne faze, Slovenija dva predstavnika (Domžale izbacile Frajburg
), Srbija dva predstavnika, Makedonija dva predstavnika.Ubrzo očekujte nekog od naših "stručnjaka" sa trenerskom diplomom iz Jablanice, kako će kazati da smo mi u dva grama sa regionom, kako smo veliki izvor talenata i kako samo treba ispravno raditi sa mladima

Uff,u pravu si. Slovence i Makedonce sam totalno zaboraviojandro je napisao/la:Rijeka, dinamo, hajduk, osijek, partizan, crvena zvezda, maribor, domzale (vode 2-0 protiv freiburga), vardar i skenderbeu (trenutno su penali). Dakle 10 timova.zagorski je napisao/la:Znaci najvjerovatnije 6 timova sa prostora ex-yu u play offu.

Pa svi hrvatski klubovi su u play-offu! I onda neko kaze nasa liga je bara-bara sa HNL-om,a nama maksimum 1./2. pretkolo.
-
- Kontakt:
Ja mislim da je veci problem u stanju u drzavi , infrastukturi timova ,nedostatku novca nego sto su nasi igraci bas toliko losi. Jednostavno niko ne zeli ostati ovdje recimo igraci osijeka,rijeke, nece otici u drugu tursku ligu nasi ce pjese otici u drugu rusku .
-
- Kontakt:
Sve je u novcu mi da smo zadrzali kovacevica,duljevica,bekica da smo na vrijeme doveli stanojevica,rahmanovica,velkoskog . uz mozda jos jedno jako pojacanje mi bi bili puno bolji tim ne kazem da bi gazili po europi al bili prolazili moldavce .
Potpisujem.Evander je napisao/la:Dok treneri budu licence dobijali u Jablanici uz meso, dok nam menadzeri budu nepismene kabadahije, dok u upravama klubova budu sjedili nesposobnjakovici koji samo licni intres gledaju, dok politiku bude zanimalo gdje ce novu crkvu i dzamiju otvoriti da zamazu oci narodu a sport i kultura im budu na 976 mjesto prioriteta, dok bivsi igraci budu vodili omladinske selekcije samo zato da se i oni eto zaposle jer su zaduzili klub, dok na celu saveza budu kriminalci i ljudi koje domaci fudbal niti sekunde ne zanima, nema od naseg fudbala nista. Dno Europe i amaterizam.
SARAJEVO
- PitarBordo
- Kontakt:
Domžale hladno opali Frajburg... Osijek opalio PSV i u gostima i kući... A Čala skin'o gaće heftu dana prije utakmice. 

Samo Saraj'vo.
Konacno si sve obuhvatio, od ovoga svega zavisi i uspjeh naseg kluba za koji navijamo. Znaci sve ovo sto si nabrojao se mora podici na visi nivo kako bi neki klub iz drzave napravio neki iskorak.Evander je napisao/la:Dok treneri budu licence dobijali u Jablanici uz meso, dok nam menadzeri budu nepismene kabadahije, dok u upravama klubova budu sjedili nesposobnjakovici koji samo licni intres gledaju, dok politiku bude zanimalo gdje ce novu crkvu i dzamiju otvoriti da zamazu oci narodu a sport i kultura im budu na 976 mjesto prioriteta, dok bivsi igraci budu vodili omladinske selekcije samo zato da se i oni eto zaposle jer su zaduzili klub, dok na celu saveza budu kriminalci i ljudi koje domaci fudbal niti sekunde ne zanima, nema od naseg fudbala nista. Dno Europe i amaterizam.

-
- Kontakt:
Bože zašto nas kažnjavaš ? 

- HzHercegovac
- Kontakt:
Nisam Krste Allahami dž.š.BosnianKingdom je napisao/la:Krste, jesi li to ti?HzHercegovac je napisao/la:Selam Bordo braci iz Splita

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Trenutno korisnika/ca: amypitar, JavierBosnia, johntravolta123, Lecler, NeSamSafetee, r3m1 i 64 gosta.