MađarPrinceofVeresija je napisao/la:Suljic asistent Videotona za 1:0 iz kornera
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Suljic zasluzuje poziv. Ne moze biti gori od Stevanovica ili Metropolisovica.
Hrvatska jednog predstavnika u PO LP, tri u PO EL, Srbija dva predstavnika u PO EL, Slovenija jednog u LP i evo vjerovatno jednog u EL, Makedonija jednog u EL, Albanija jednog u EL..., cetiri kluba iz Bosne i Hercegovine ispala prije nego su i 'upala' u evropska takmicenja... 
Btw, jeste da ovo nije odgovarajuca tema, ali eto.
On topic: Suljic je sad svakako ispred Stevanovica, mada je frajer izdajica i ne znam da li je pametno zvati ga. Doduse, bilo je i deset puta gorih, pa uredno dobijaju pozive.
Btw, jeste da ovo nije odgovarajuca tema, ali eto.
On topic: Suljic je sad svakako ispred Stevanovica, mada je frajer izdajica i ne znam da li je pametno zvati ga. Doduse, bilo je i deset puta gorih, pa uredno dobijaju pozive.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Trupko ibricic sam nosi domzale protiv freiburga do narednog kruga... bog te vidio covjek sjedio na svjetskom na klupi jednom svinji susicu, hadzicu smradu
ovo samo ima u bh repki smrdljivoj. U 32 godini covjek izgleda kao zidane naspram nekih amatera iz Bh repke.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bas nam je Ibricic falio na SP da napravimo taj iskorak. Mogu misliti kako bi u onoj vlaznoj i vreloj dzungli letio po terenu protiv nigerijaca.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ibricic je postigao gol iz penala.bhfanatic14 je napisao/la:Trupko ibricic sam nosi domzale protiv freiburga do narednog kruga... bog te vidio covjek sjedio na svjetskom na klupi jednom svinji susicu, hadzicu smradu![]()
ovo samo ima u bh repki smrdljivoj. U 32 godini covjek izgleda kao zidane naspram nekih amatera iz Bh repke.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
bhfanatic14
- Kontakt:
I Sta?, i drugi go je kreno od njega..ja sam Gledo utakmicu nepisem napamet kao vi.. Bio najbolji igrac na terenu, njemacki komenator ga hvalio kod svakog dodira sa loptom.Bazinga12345 je napisao/la:Ibricic je postigao gol iz penala.bhfanatic14 je napisao/la:Trupko ibricic sam nosi domzale protiv freiburga do narednog kruga... bog te vidio covjek sjedio na svjetskom na klupi jednom svinji susicu, hadzicu smradu![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ali je gori od Milicevica, Višće, Hajrovica pa onda i Miloševića i Krunica.Vucevich je napisao/la:Suljic zasluzuje poziv. Ne moze biti gori od Stevanovica ili Metropolisovica.
Plus cigan pljuvao po reprezentaciji i igračima. Frajer umislio da je bolji od Lulica
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Za prvog sumnjamjasmin10 je napisao/la:Ali je gori od Milicevica, Višće , Hajrovica pa onda i Miloševića i Krunica.Vucevich je napisao/la:Suljic zasluzuje poziv. Ne moze biti gori od Stevanovica ili Metropolisovica.
Plus cigan pljuvao po reprezentaciji i igračima. Frajer umislio da je bolji od Lulica
Deni nije jos pokazao sta zna tako da ne mozemo donosit zakljucke unaprijed
A ja nigdje nisam procitao da je pljuvao po reprezentaciji..samo sam procitao to da je izrazavao frustraciju zbog toga sto nije ni u sirim planovima naseg tima te se zbog tog odlucio na onaj potez s pasosom....nije kao da mi mozemo sebi priustit da rasipamo solidne igrace odnosno da trebamo dopustit sebi taj luksuz...nismo ni vidjeli sta moze a vec ga halalimo Madjarima
Za njega je Visca Neymar.PrinceofVeresija je napisao/la:Za prvog sumnjamjasmin10 je napisao/la:Ali je gori od Milicevica, Višće , Hajrovica pa onda i Miloševića i Krunica.Vucevich je napisao/la:Suljic zasluzuje poziv. Ne moze biti gori od Stevanovica ili Metropolisovica.
Deni nije jos pokazao sta zna tako da ne mozemo donosit zakljucke unaprijed
A ja nigdje nisam procitao da je pljuvao po reprezentaciji..samo sam procitao to da je izrazavao frustraciju zbog toga sto nije ni u sirim planovima naseg tima te se zbog tog odlucio na onaj potez s pasosom....nije kao da mi mozemo sebi priustit da rasipamo solidne igrace odnosno da trebamo dopustit sebi taj luksuz...nismo ni vidjeli sta moze a vec ga halalimo Madjarima
Pogledaj na njegovom profilu na fejsu. On i Dupovac igračine ismijavale reprezentaciju i reprezentativce
Ne mali broj puta zadnjih godina, pogotovo na kraju Safetove ere, reprezentacija i jeste bila predmet ismijavanja i sprdnje, kako pojedinih igraca, tako i navijaca i medija.
Znam da je bilo to nesto na fb-u ali ja mu recimo uopce ne zamjerim jer znam koliko voli svoju domovinu, vise nego neki drugi...mozda izrevoltiran cinjenicom da nikada nije dobio priliku u reprezentaciji se ponio tako "djetinjasto" na fb-u...to je na kraju nebitno.
Meni je nevjerovatno da nikada nije dobio priliku makar u U21, kada je bivao standardan u FKSarajevo, kada je izbacivao Levski itd.
Vjerovatno nije imao dobar lobi (5 000KM).
Naravno da u ovom trenutku nije bolji od Visce jer ovaj je fizicki jaci, spremniji i igra u jacoj ligi...s dr.strane Visca bi od Suljica mogao nauciti koju fintu i imati damu da krene direktno u dribling, prodor, duel.
Suljic igra standardno dobro u solidnom klubu kao sto je Videoton, ima itekako potencijal za nesto vise zbog svoje tehnike, trke...zasto do sada nije otisao dalje ne znam...sta ce biti s njim narednih godina - pred nama je, vidjet cemo.
Ima jos godinu dana ugovora i nije nemoguce da napusti klub.
Bezveze vam je to omalovazavanje igraca koji je kao beba prezivio grozote "Srebrenice", eto vi sigurno vise volite Domovinu od njega.
Znam da je bilo to nesto na fb-u ali ja mu recimo uopce ne zamjerim jer znam koliko voli svoju domovinu, vise nego neki drugi...mozda izrevoltiran cinjenicom da nikada nije dobio priliku u reprezentaciji se ponio tako "djetinjasto" na fb-u...to je na kraju nebitno.
Meni je nevjerovatno da nikada nije dobio priliku makar u U21, kada je bivao standardan u FKSarajevo, kada je izbacivao Levski itd.
Naravno da u ovom trenutku nije bolji od Visce jer ovaj je fizicki jaci, spremniji i igra u jacoj ligi...s dr.strane Visca bi od Suljica mogao nauciti koju fintu i imati damu da krene direktno u dribling, prodor, duel.
Suljic igra standardno dobro u solidnom klubu kao sto je Videoton, ima itekako potencijal za nesto vise zbog svoje tehnike, trke...zasto do sada nije otisao dalje ne znam...sta ce biti s njim narednih godina - pred nama je, vidjet cemo.
Bezveze vam je to omalovazavanje igraca koji je kao beba prezivio grozote "Srebrenice", eto vi sigurno vise volite Domovinu od njega.
Ja glupog argumenta.
I Tankson je dijete Srebrenice pa jel voli ovu zemlju?
I Tankson je dijete Srebrenice pa jel voli ovu zemlju?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
On kao profesionalac ismijava reprezentativce koji su postigli ono što on neće nikad. Smije se neuspjehu svoje domovine koje toliko voli.hurem je napisao/la:Ne mali broj puta zadnjih godina, pogotovo na kraju Safetove ere, reprezentacija i jeste bila predmet ismijavanja i sprdnje, kako pojedinih igraca, tako i navijaca i medija.
I kako je to bgt Videoton solidan klub ? Po čemu solidan ? Solidan možda u Mađarskoj. U Evropskim okvirima je ispodprosjecan klub.
Standardno dobro je da u raspaloj Mađarskoj ligi u 122 utakmice ima 11 golova ?
Klubovi ovih nasih reprezentativaca dobili najteze protivnike u PO LP. Visca ide na Sevilju, a Bicakcic na Liverpul i ogromne su sanse da oba kluba ispadnu. S druge strane, Sehicev klub je izvukao Dance i oni imaju realne sanse za prolaz u grupnu fazu LP. Sto se tice potencijalnih reprezentativaca, Simunovic ima okrsaj sa Anicicem i Grahovcem i nadam se da ce tu Seltik ipak obezbijediti prolaz.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Iako ispadnu idu u Grupnu Fazu EL, tako da Evropa je vec izborena.kobe24 je napisao/la:Klubovi ovih nasih reprezentativaca dobili najteze protivnike u PO LP. Visca ide na Sevilju, a Bicakcic na Liverpul i ogromne su sanse da oba kluba ispadnu. S druge strane, Sehicev klub je izvukao Dance i oni imaju realne sanse za prolaz u grupnu fazu LP. Sto se tice potencijalnih reprezentativaca, Simunovic ima okrsaj sa Anicicem i Grahovcem i nadam se da ce tu Seltik ipak obezbijediti prolaz.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Znam to, ali liga prvaka je ipak nesto drugo. Ja sam se nadao da ce bar jedan od njih dvojice na kraju zavrsiti u grupnoj fazi tog takmicenja, ali kako sad stoje stvari, male su sanse da ce se to desiti.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Iako ispadnu idu u Grupnu Fazu EL, tako da Evropa je vec izborena.kobe24 je napisao/la:Klubovi ovih nasih reprezentativaca dobili najteze protivnike u PO LP. Visca ide na Sevilju, a Bicakcic na Liverpul i ogromne su sanse da oba kluba ispadnu. S druge strane, Sehicev klub je izvukao Dance i oni imaju realne sanse za prolaz u grupnu fazu LP. Sto se tice potencijalnih reprezentativaca, Simunovic ima okrsaj sa Anicicem i Grahovcem i nadam se da ce tu Seltik ipak obezbijediti prolaz.
Agent mu je Redzepagic, znaci bice uskoro u reprezentaciji
- Bazinga12345
- Kontakt:
Simunovic u prvih 11 protiv Hearts. Ima prijenos na Sky Sports Football
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Igra svaku mescini, momak je kao NATO. Ako ovako nastavi mogao bi se Zukanovic nasjediti na klupi.Bazinga12345 je napisao/la:Simunovic u prvih 11 protiv Hearts. Ima prijenos na Sky Sports Football