0-1
Prekid i onda bubreg go
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]slobodaTZ je napisao/la:Krupa mora pasti!
0-1
Prekid i onda bubreg go
Sad sam bio preciznijiPasha_car_aga je napisao/la:[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]slobodaTZ je napisao/la:Krupa mora pasti!
0-1
Prekid i onda bubreg go
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ma niko sretniji od mene da ih dobijemo, ali gledajući unazad redovno nas cijepaju, a ovi naši ne ulijevaju mi nadu da ćemo ih dobiti.slobodaTZ je napisao/la:Sad sam bio preciznijiPasha_car_aga je napisao/la:[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]slobodaTZ je napisao/la:Krupa mora pasti!
0-1
Prekid i onda bubreg go
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Al fakat mislim da mozemo dobit, krupa je proslo kolo uzela bod u gostima pa mozda nece bit pod nekim pritiskom a ova ekipa Slobode jedino sto mislim da moze super odradit je branit go i iz nekog prekida ucerat. Al s Vladom nikad ne znas mislim da jos nije posavio dvije utakmice isto, ko zna mozda ih napucka da jurisaju, e tek onda bi nas ljudi mogli napunit.
Bice to utakmica il jedan go il 0-0, igra se u 5 popodne na plastici, pocrkat ce.
Padni krupo!
Nema to veze sa mentalitetom...ima veze sa USPJESIMA....al to nama ne treba,nama je dobro da Sloboda postoji u ovoj kukuruz ligi....bas bi pola planete navijalo za Barcu da su decenijama bili 12. i da imaju 2 osvojena Kupa,da ih karindja osasuna i Deportivo....aha,hau jes nousolinas je napisao/la:Nista novo tako je godinama, otkad pamtimo.
Takav nam mentalitet.
Moras ljudima ponuditi nešto da ih privuces...ne mene i tebe nego potencijalne navijace....nece ljudi u 21. vijeku da gledaju izbijanje lopte na Omegu i mucenje na 0-0 protiv mrtvog viteza u borbi za NISTA....kakva je j e b e n a ambicija ulazak u LZP...to je smijurija....ljudi navijaju za hajduke, dinama,partizane ne zato što oni prave neke strasne rezultate nego zato sto igraju za NESTO...za titulu,za evropske tekme,za Kup...da ne pričam o ovim velikim klubovom... Husic ti je ponudio nesto.... borbu za trofeje...ne moras ti nista osvojiti al si tu....u borbi....doveo je dobre igrace za ovu nasu smijuriju od lige pa si mogao vidjeti lijep go,neku finu akciju....STA Ce ti ovi ponuditi sa Jahom,saletom i Tandirom.... nece ljudi bolan to da gledaju...neceeeSariel je napisao/la:pa naravno da i rezultat igra ulogu..nema rezultata nema ni punog stadio0na..
samo sto je kod nas izuzetno mala jezgra na ovoliki grad ljudi koji ce doc pogledat domacu utakmicu u svakom slucaju, ili broj prodatih sezonskih..
a imamo uvijek ocekivanja.besplatno.
Brate,da je nama stici sarajevske klubove...oni su svemirski brod za nasSariel je napisao/la:ma jasno je to meni ko dan,al vidi sarajevske klubove, svima je ista prica...
ponude za vukotica 30 milja![]()
dulja vaki naki, guza,sebican,ode lik za tris tri milje mejsecno![]()
![]()
nama najskuplji igrac lige tamo nije ni ko onaj na klupi..**** siromasna liga...
sto opet nije izgovor da se i u takvoj kokuruz ligi nisu mogli jednom u zivotu napet ko čvoke i uzet ebenu kantu slazem se![]()
da bogdom nemamo taj **** ego ko dinara a mosnje ko prepelicja jaja...
pa da se sjede i napravi kakav dogovor kompromis u interesu svih..
i tu se slazem da je izlaz u privatizaciji...na duge staze ne treba izmisljat toplu vodu...
wobly92 je napisao/la:Ekro nisi dugo bacio citat
Ovdje cu se prvi put u duze vremena sloziti s tobom. Ne mozes ljude vuc na stadion silom ili marketinskim trikovima (ovo upali ali samo na kraci period), moras ih privuci rezultatima. Fudbal se igra na rezultat i tu svaka prica prestaje. Najzalosnije je sto nama TREBAJU takozvani 'derbi' navijaci na gotovo svakoj utakmici jer su oni ti koji ce dodatni influks u kasu kluba donijeti. A, kao sto vidim okolo, takvi ljudi se pljuju, kao sto se pljuju i neki drugi. Kako ocekujes da ti prosjecan gradjanin Tuzle dodje na tekmu ako ces pljuvat po njemu? Ja da ne navijam za Slobodu prvi ne bih dao svoje pare u takvoj situaciji. Ali, kao sto rece Sariel, vrtimo se u krug. Podjele i moj je veci od tvog folovi. Niko nam ne valja, a SVI nam trebaju.staragarda je napisao/la:Moras ljudima ponuditi nešto da ih privuces...ne mene i tebe nego potencijalne navijace....nece ljudi u 21. vijeku da gledaju izbijanje lopte na Omegu i mucenje na 0-0 protiv mrtvog viteza u borbi za NISTA....kakva je j e b e n a ambicija ulazak u LZP...to je smijurija....ljudi navijaju za hajduke, dinama,partizane ne zato što oni prave neke strasne rezultate nego zato sto igraju za NESTO...za titulu,za evropske tekme,za Kup...da ne pričam o ovim velikim klubovom... Husic ti je ponudio nesto.... borbu za trofeje...ne moras ti nista osvojiti al si tu....u borbi....doveo je dobre igrace za ovu nasu smijuriju od lige pa si mogao vidjeti lijep go,neku finu akciju....STA Ce ti ovi ponuditi sa Jahom,saletom i Tandirom.... nece ljudi bolan to da gledaju...neceeeSariel je napisao/la:pa naravno da i rezultat igra ulogu..nema rezultata nema ni punog stadio0na..
samo sto je kod nas izuzetno mala jezgra na ovoliki grad ljudi koji ce doc pogledat domacu utakmicu u svakom slucaju, ili broj prodatih sezonskih..
a imamo uvijek ocekivanja.besplatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.