Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Gojko Cimirot
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jao golcine jbt
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ćuranofili u nevjerici.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ako Jajalo pronađe klub, vjerovatno će se Mesa i dalje oslanjat na njega, ne daje bas prilike mladima i radije se oslanja na iskusnije...HankMoody je napisao/la:Zaista se nadam da će dobiti prednost nad Jajalom.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Zato što je debil.Bazinga12345 je napisao/la:Ako Jajalo pronađe klub, vjerovatno će se Mesa i dalje oslanjat na njega, ne daje bas prilike mladima i radije se oslanja na iskusnije...HankMoody je napisao/la:Zaista se nadam da će dobiti prednost nad Jajalom.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Rijetko zabija ali kad zabije onda ga zabije 
Ja se nadam da ce zaigrati, ali ne umjesto Jajala nego pored...trio Pjanic Cimi Jajalo(ako pronadje zadovoljavajuci angazman).
Cimi ni u PAOK-u nije igrao klasicnog DM-a, bar ono sto sam imao priliku upratiti prosle sezone.
Ja se nadam da ce zaigrati, ali ne umjesto Jajala nego pored...trio Pjanic Cimi Jajalo(ako pronadje zadovoljavajuci angazman).
Cimi ni u PAOK-u nije igrao klasicnog DM-a, bar ono sto sam imao priliku upratiti prosle sezone.
Zaslužio je da igra prije Jajala. Ali kad se vrati Bešić onda klupa.
Kakav Besic, taj ne moze trenutno igrati ni za repku TK kantona.
Ma ja. Bolji Gojko. Dulja bolji od Lulica. Husejinovic od Pjanica.
Lulic je taraba igrac, dobra fizika a mozga nigdje. To sto je iz Jablanice pa samo ides redom po temama i branis neodbranjivo je glupost. Ni Besic ne zna kad je zadnji put odigrao takmicarsku utakmicu za Everton al bi se gurao u repku.
Lakoste je napisao/la:Lulic je taraba igrac, dobra fizika a mozga nigdje. To sto je iz Jablanice pa samo ides redom po temama i branis neodbranjivo je glupost. Ni Besic ne zna kad je zadnji put odigrao takmicarsku utakmicu za Everton al bi se gurao u repku.
Kapiten Lazija taraba? A dobro ne čudi me ništa od naroda koji je pljuvao jednog Salihamidžića, a Džeki pretprošle sezone poručivao da objesi kopačke o klin.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Moze biti kapiten Reala, za mene je kloc koji ima dvije lijeve noge. Ali Lulic nije tema nego Gojko koji je sad nas najbolji i najkonstantniji DMF.
Taraba kapiten LaziaLakoste je napisao/la:Lulic je taraba igrac, dobra fizika a mozga nigdje. To sto je iz Jablanice pa samo ides redom po temama i branis neodbranjivo je glupost. Ni Besic ne zna kad je zadnji put odigrao takmicarsku utakmicu za Everton al bi se gurao u repku.
Ti stvarno misliš da bi bilo koji selektor gurnuo Cimirota ispred Bešića koji je 90 % utakmica odigrao fantastično. Do utakmice sa Belgijom će imati dovoljno vremena da se vrati u takmicarsku formu.
Eto slučajno je Bešić u Engleskoj a Cimirot u Grčkoj.
Najkonstatniji jeste ali dok je živog Bešića najbolji sigurno nije. Uglavnom vidjet ćemo do Belgije gdje će igrati Bešić standardno a gdje Cimirot.
Izvini ali Lulic taraba
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 04 avg 2017, 09:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ubi minutazu Besic u engleskoj nema sta.
Kako će je ubiti frajer povrijeđen bioLakoste je napisao/la:Ubi minutazu Besic u engleskoj nema sta.
I sad je povrijedjen...
A možda se tek vratio nakon gadne povrede, konkurencija igrala fantastično prošlu sezonu...
Kako god na kraju prolaznog roka će igrati u klubu koji je za klasu bolji od Paoka. Uostalom ne znam čemu vodi ova rasprava. Svakome ko se razumije u fudbal je Bešić klasa u odnosu na Cimirota. I onaj ko se razumije u fudbal ne naziva kapitena Lazia tarabom.
Kako god na kraju prolaznog roka će igrati u klubu koji je za klasu bolji od Paoka. Uostalom ne znam čemu vodi ova rasprava. Svakome ko se razumije u fudbal je Bešić klasa u odnosu na Cimirota. I onaj ko se razumije u fudbal ne naziva kapitena Lazia tarabom.
Nece igrati u Evertonu nego sjediti na klupi igrati za drugi tim Evertona.