Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- the scouser
- Kontakt:
Re: Chat
Hoce li biti te TV1 na Elobovoj digitalnoj?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Haveru ima vecthe scouser je napisao/la:Hoce li biti te TV1 na Elobovoj digitalnoj?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
- the scouser
- Kontakt:
Pa evo ja imam DIGITALNU ne kablovsku,i sad sam gled'o prije deset sekundi i tog TV1 nigdje nije bilo.Hairlija je napisao/la:Haveru ima vecthe scouser je napisao/la:Hoce li biti te TV1 na Elobovoj digitalnoj?
Probaj otvoriti onaj makedonski kanal A2 pa javithe scouser je napisao/la:Pa evo ja imam DIGITALNU ne kablovsku,i sad sam gled'o prije deset sekundi i tog TV1 nigdje nije bilo.Hairlija je napisao/la:Haveru ima vecthe scouser je napisao/la:Hoce li biti te TV1 na Elobovoj digitalnoj?
- the scouser
- Kontakt:
Eh hvala 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma nevalja ovaj kanal TV1 . **** poucne , historijske emisije . Sta ce nam znanje .
Pa sacekajte malo ljudi , sta fali ako puste neku emisiju o zivotinjama , o historiji. Sta fali ako obavjestavaju narod. Nisu rekli da ce to da bude samo sportski program vec i druge emisije . Zato , loptu na zemlju , cekajte da se vidi sta ce biti sa njima , i kako ce dalje raditi . A ne odmah obasuti drvlje i kamenje na njih
Pa sacekajte malo ljudi , sta fali ako puste neku emisiju o zivotinjama , o historiji. Sta fali ako obavjestavaju narod. Nisu rekli da ce to da bude samo sportski program vec i druge emisije . Zato , loptu na zemlju , cekajte da se vidi sta ce biti sa njima , i kako ce dalje raditi . A ne odmah obasuti drvlje i kamenje na njih
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
joj šišo se sad. jbt imam osjecaj da sam laksi jedno 5 kila
jesam zarasto bio boze sacuvaj.
- bistrikboy
- Kontakt:
Fulate poentu.Nije fazon u edukativnom programu vec u bombasticnim najavama "najbolji filmovi,serije itd." a nit je sta najbolje nit je zanimljivo,ko hoce stalno emisije o zivotinjama ima animal planet i discovery,bolje bi im bilo da su 2 sata osinuli stagod o vijecnici...bavarian_bk je napisao/la:Ma nevalja ovaj kanal TV1 . **** poucne , historijske emisije . Sta ce nam znanje .![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
mozel mi neko dat link da skinem sebi novi photoshop i ako ima neki tutorial na youtube kako se koristi,po mogucnosti na nasem jeziku ili s prevodom.ako nea onda moze na eng.. 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- the scouser
- Kontakt:
Najbolje serije :FOX Life,FOX Crime
Najbolji dokumentarci:Discovery,National Georaphic.....
Najbolji sportski program: SK,SK+,es1,es2
Ne znam kako oni ocekuju dostic' bilo kakvu gledanost....jedino da uzimaju najbolje filmove,a i to imaju TV1000 i Nova....gledacu ih jedino kad repka igra,i mozda onaj centralni dnevnik sa Hadzifejzovicem.
Najbolji dokumentarci:Discovery,National Georaphic.....
Najbolji sportski program: SK,SK+,es1,es2
Ne znam kako oni ocekuju dostic' bilo kakvu gledanost....jedino da uzimaju najbolje filmove,a i to imaju TV1000 i Nova....gledacu ih jedino kad repka igra,i mozda onaj centralni dnevnik sa Hadzifejzovicem.
Kako me ova Lana živcira, umalo da TV razbijem!!!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ugasi tonMinistaR je napisao/la:Kako me ova Lana živcira, umalo da TV razbijem!!!
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
opet trebam pomoc jb je laptop i nb
ne radi monitor kod laptopa
sjaje tipkice i sve cujem ga kako radi al' nema slike...zna li neko do cega je i kako to fix ? 
ne radi monitor kod laptopa
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Vakcinisani protiv gripe H1N1 oboljeli od rijetke bolesti
Ovo je samo naslov, ako ste zainteresovani pogledajte cijelu vijest. Nemojte samo da citate sport i igrate igrice
. Bez zezancije, pisao sam o tome kako su vakcine nepotrebne i da je velika mogucnost da bas iste prouzrokuju neke nove bolesti.
Kao sto vidite sad to polako izlazi u javnost, al' naravno ne daje se tome previse paznje.
Ovo je samo naslov, ako ste zainteresovani pogledajte cijelu vijest. Nemojte samo da citate sport i igrate igrice
Kao sto vidite sad to polako izlazi u javnost, al' naravno ne daje se tome previse paznje.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
e moj prijatelju. ja sam svima ko god me je želio slušati, a bilo je dosta takvih, govorio da je "svinjska gripa" obična ubleha. odnosno da nije ni blizu opasna, koliko se o tome govorilo. i svakom sam govorio da se ni po koju cijenu ne vakcinišu.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Sta's prijatelju kad su ljudi ko ovce, sto cuju/vide na TV-u to rade ! A ne znaju da su upravo ti mediji najjace oruzje od svih, i uopste nisu tu da bi zastitili narod ili pustali neke vijesti koje su dobre za narod. Oni su tu da kontrolisu nase misli, da nas smire kad je potrebno, da nas pozovu na neke proteste, da se skrene paznja s' nekih vazniji stvari itd...Pasha je napisao/la:e moj prijatelju. ja sam svima ko god me je želio slušati, a bilo je dosta takvih, govorio da je "svinjska gripa" obična ubleha. odnosno da nije ni blizu opasna, koliko se o tome govorilo. i svakom sam govorio da se ni po koju cijenu ne vakcinišu.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
samo za harry-a
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Lijepo se vratiti iz BANovica

- Omerbavarac
- Kontakt:
Svakog trenutka ocekujem gasenje stranice, a vi? 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!