FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
i da...koliko god glupo zvucalo,meni je ovaj nas tim tolika nepoznanica da me nimalo ne bi iznenadilo ni da ne udje u ligu 6 ni da bude sampion...
...imamo to u genima...da nema kod nas prosjecnosti...ili vrh,titule,kupovi,evrooe...ili ispadanje
...jednom rjecju,jake su boje kod nas ovdje 
Ja se iskreno nadam, da cemo izboriti evropu, veseli me ovo dovodjenje tolikog broja sponzora,pa predstavljanje generalnog sponzora,marketing sve je podignuto malo na veci nivo..Dosta je u to sve ulozeno. Izboriti evropu ove god. bilo bi vise nego dovoljno, a sve preko je premija..
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
slažem se ja s tobom sve,al ja to onako malo iskustveno i preventivno
da sačekamo bar malo,ove dvije utakmice...da vidimo gdje smo,šta smo....da nam se ne smiju ljudi kasnije
da i mi ne doživimo ovo "velkoski na raspolaganju janjošu za drugo pretkolo"......ili "željezničar može dočekati bragu na grbavici"
znaš kako se kaže...strpljen-spašen...strpljiv čovjek sve dočeka
da sačekamo bar malo,ove dvije utakmice...da vidimo gdje smo,šta smo....da nam se ne smiju ljudi kasnije
da i mi ne doživimo ovo "velkoski na raspolaganju janjošu za drugo pretkolo"......ili "željezničar može dočekati bragu na grbavici"
znaš kako se kaže...strpljen-spašen...strpljiv čovjek sve dočeka
http://www.fkborac.net/webshop-velikana ... 7?lang=cir
DA LI JE OVO MOGUCE ? :O Borac dobija FanShop....i dalje mislim da me neko zeza..

DA LI JE OVO MOGUCE ? :O Borac dobija FanShop....i dalje mislim da me neko zeza..
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Borac je na polju marketinga u zadnjih pola godine, uradio više nego prethodnih 5, 6 godina!
Svaka čat, Borisu Udovičiću, direktoru makretinga, veliki borčevac, nadam se da je ovo početak stvaranja modernog evropskog Borca koji će svake sezone izlaziti u evropu. Marketing je odličan, sponzorski pul vrhunski, sad samo rezultati da dođu, i na polusezoni se pojačati sa 3,4 kvalitetna igrača koji imaju iskustvo igranja evropskih utakmica.. AJ BORAC
Svaka čat, Borisu Udovičiću, direktoru makretinga, veliki borčevac, nadam se da je ovo početak stvaranja modernog evropskog Borca koji će svake sezone izlaziti u evropu. Marketing je odličan, sponzorski pul vrhunski, sad samo rezultati da dođu, i na polusezoni se pojačati sa 3,4 kvalitetna igrača koji imaju iskustvo igranja evropskih utakmica.. AJ BORAC
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Urađeno je dosta, ali mora i može još više.
pozz navijacima borca...da li je crvena legija dobrodosla u BL...lesinari su fino docekani u DK...
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Brate svi pravi navijaci koji dolaze da iskljucivo bodre svoj klub nikad nisu imali problema...naprotiv, izlet u BL je nerijetko i prijatan...znam silom prilika dvojicu zenicana koji su dosli u subotu dan prije utakmice kako bi se proveli u gradu i navece u nedelju lagano na gradskom bili. Igraci gostujucih ekipa se uvijek u trenerkama najnormalnije setaju Gospodskom...uvijek smo bili otvoreni za normalne ljude pa tako i vama dobrodoslica i vjerujem da ce vam biti ugodna nedeljna noc.amar009 je napisao/la:pozz navijacima borca...da li je crvena legija dobrodosla u BL...lesinari su fino docekani u DK...
E sad druga je prica za one koji u grad dodju zbog provokacija i koji dobiju po usima (to su i trazili) kao prije dve godine oni zeljini koji su pokusali autom kroz grad da prodefiluju... od tog auta je ostala samo instrument tabla bez dugmica. Takvih primjera je milion....ko trazi probleme dobice ih.
Sportski pozdrav iz BL i tjerajte svoju pricu, ove sezone ste fino skockali ekipu...ocekujem da se borite za top 6. Al sutra bodovi ostaju u BL
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Objektivno najteži rival do sada.
Bilo bi lijepo imati 3/3 nakon ovog kola.
Bilo bi lijepo imati 3/3 nakon ovog kola.
Hoće li biti kakav stream danas?
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Čestitke, posložena ste ekipa i što je najbitnije borbena.
Kakvo je vaše viđenje utakmice?
Kakvo je vaše viđenje utakmice?
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Nase vidjenje je da smo makar bod zasluzili.
da..borac je i sa deset igrača bio osjetno bolja ekipa...promašivao penal...zicere...pogađao prečku...ali to ne umanjuje njihovu pobjedu...
doduše,možda je to i taktika njihova bila...šta imaš više jurcat kad vodiš i imaš igrača više...
čestitke i našim momcima i njima,baš je bilo muški sinoć...udario junak na junaka,što bi se reklo
doduše,možda je to i taktika njihova bila...šta imaš više jurcat kad vodiš i imaš igrača više...
čestitke i našim momcima i njima,baš je bilo muški sinoć...udario junak na junaka,što bi se reklo
uz jedan ozbiljan pristup,pobjeda u subotu ne bi smjela izostat...
bolji smo,ali to treba pokazati i na terenu...bez ikakvog opuštanja,jer danas svako igra fudbal..
svaka opuštenost bi nas mogla dovest do nerješenog rezultata i gubitka nova dva boda,a dva uzastopna kiksa su nešto što nam ne treba nikako...
bolji smo,ali to treba pokazati i na terenu...bez ikakvog opuštanja,jer danas svako igra fudbal..
svaka opuštenost bi nas mogla dovest do nerješenog rezultata i gubitka nova dva boda,a dva uzastopna kiksa su nešto što nam ne treba nikako...
Ne znam hoce li za zelju igrati onaj mali, crni... Zaboravio sam kako se zove... Uglavnom nezgodan je, u par navrata njihov najbolji igrac! Znam da nam je zabio nevidjen gol kada smo izgubili 1-0...Schlager je napisao/la:uz jedan ozbiljan pristup,pobjeda u subotu ne bi smjela izostat...
Edit
Sjetio sam se, Tomislav Cujic!
da...taj je sudio svaku utakmicu protiv željezničara...
to je bio najuigraniji i najubojitiji tandem u ligi,amar osim-tomislav čujić!
ne bih ni ja bio ovoliki optimista da je taj tandem u subotu još na drugoj strani
toliko su uigrani bili,da nije bilo odbrane od tog tandema...sjećam se to da smo jednom prilikom izgubili a nismo primili gol
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 09 avg 2017, 12:10, ukupno mijenjano 2 puta.
A on je sudija?!?! 
Ne sumnjam ja da će sudije odraditi svoj posao domaćinski.
Mnogo mi je bitnije da mi odigramo najbolje što možemo i sigurno će takav pristup biti dovoljan za dobar rezultat.
Mnogo mi je bitnije da mi odigramo najbolje što možemo i sigurno će takav pristup biti dovoljan za dobar rezultat.
Tomo Cuic sudi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.