FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 04 avg 2017, 08:46

Dobro je neko napisao, samo mi poraze pretvaramo u pobjede. Prije par sezona je Rijeka izbacila Stuttgarta, Vojvodina Sampdoriju, Osijek sad PSVa, Dinamo u LP Arsenala, Partizan bio na korak od prolaska grupe u EL itd. Kod nas se gaće skidaju pred Spartom, Lechom, Plzenom, Maccabijem... a evo sad su počele i pred Zaryom. Jadna je ova liga. Jesmo mi prije par godina mogli igrat sa Trnavom, Genkom, Clujom itd, samo je fazon što svi oni idu naprijed samo mi tapkamo u mjestu. Cluj je dvije godine nakon onog play-offa s nama gdje su na sreću prošli, pobijedio Manchester United u LP, a te sezone je nas izbacio Kukesi.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 avg 2017, 09:12

skoroalen je napisao/la:Dobro je neko napisao, samo mi poraze pretvaramo u pobjede. Prije par sezona je Rijeka izbacila Stuttgarta, Vojvodina Sampdoriju, Osijek sad PSVa, Dinamo u LP Arsenala, Partizan bio na korak od prolaska grupe u EL itd. Kod nas se gaće skidaju pred Spartom, Lechom, Plzenom, Maccabijem... a evo sad su počele i pred Zaryom. Jadna je ova liga. Jesmo mi prije par godina mogli igrat sa Trnavom, Genkom, Clujom itd, samo je fazon što svi oni idu naprijed samo mi tapkamo u mjestu. Cluj je dvije godine nakon onog play-offa s nama gdje su na sreću prošli, pobijedio Manchester United u LP, a te sezone je nas izbacio Kukesi.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Ma ja garantujem da smo na sportskom nivou bili bolji kad nismo imali nista , sad zamisli ti koja je mafija oko Sarajeva i koliko ih boli djon za Sarajevo, al evo cekam da vidim ocel stadion i horde posebno reagovat vise na ovaj jad protiv Goska , jer smo sprdnja nad sprdnja
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

High

Post Postao/la High » 04 avg 2017, 09:14

paulus je napisao/la:Nevezano za temu al evo koji klub smo mi pobjedili i gdje uopste igramo :rol: :rol: :rol:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/predsjed ... bih/247020
Dok je ovakvog Saveza, bit će svega, pa i ovog.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 04 avg 2017, 09:26

Samo da napomenem raju koja je u nedjelju na Hasetu da obavezno ponese kisobrane! Sajkaca je napunio mokracnu besiku i spreman je da svojim urinom zaspe pljuvace. Nemojte poslije reci da vas nisam upozorio!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 04 avg 2017, 09:37

Ima i do klubova ali je vise do saveza.
UPRAVA NAPOLJE!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 avg 2017, 09:39

NOGOMETAŠI litvanske Suduve plasirali su se u srijedu u 4. pretkolo Europske lige, jel iko ikad vidio Litvansku ligu pahahahaha , joj joj joj
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 avg 2017, 09:50

paulus je napisao/la:NOGOMETAŠI litvanske Suduve plasirali su se u srijedu u 4. pretkolo Europske lige, jel iko ikad vidio Litvansku ligu pahahahaha , joj joj joj
Semir Kerla prvi stoper ekipe.u PL predmet ismijavanja. :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 04 avg 2017, 09:53

Omjer FKS i giganta iz Gabele: četiri odigrane utakmice; naše tri pobjede (dvije u gostima, jedna kući) i onaj poraz od 0:2 na Koševu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 avg 2017, 09:56

Hoće li u konkurenciji biti Stanojević?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 avg 2017, 09:59

E jes se nako namucio da nam slika Koreju nasu iz Butmira, hej frajer slika yebeni reflektor, e svaka ti cast kad si tako pametan! Yebeni reflektor lik slika led te yebo hahahah.

Evo zemljotresa, Said pao na treningu :lol:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 avg 2017, 10:06

Sarajlijica1946 je napisao/la:E jes se nako namucio da nam slika Koreju nasu iz Butmira, hej frajer slika yebeni reflektor, e svaka ti cast kad si tako pametan! Yebeni reflektor lik slika led te yebo hahahah.

Pa to je to. Od pet nekih jadnih slika, četiri su korner zastavice, nebo, reflektori, sponzori i gluposti. Debili mrtvi..

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 avg 2017, 10:07

AlfredNobel je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:E jes se nako namucio da nam slika Koreju nasu iz Butmira, hej frajer slika yebeni reflektor, e svaka ti cast kad si tako pametan! Yebeni reflektor lik slika led te yebo hahahah.

Pa to je to. Od pet nekih jadnih slika, četiri su korner zastavice, nebo, reflektori, sponzori i gluposti. Debili mrtvi..
To je isti lik sto je Rahmanovicu slikao pola glave i postavio na zvanicnu. Sta se ja koji k.urac ovdje nerviram!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 avg 2017, 10:08

Isti sastav ko protiv Celika samo sto bi trebo Nedim od pocetka krenuti.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 04 avg 2017, 10:09

High je napisao/la:Omjer FKS i giganta iz Gabele: četiri odigrane utakmice; naše tri pobjede (dvije u gostima, jedna kući) i onaj poraz od 0:2 na Koševu.
Ima grafički fino prikazano na temi "Historija FK Sarajevo", namjerno nisam ovdje postavljao da se malo zanimate i za tu temu :D
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 avg 2017, 10:13

Sarajlijica1946 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:

To je isti lik sto je Rahmanovicu slikao pola glave i postavio na zvanicnu. Sta se ja koji k.urac ovdje nerviram!
:facepalm: :facepalm:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 avg 2017, 10:45

Sta je s bordo prijatelja ? I oni digli ruke od FKS ?
Postoji li neko da pokrene stvari ka pozitivi . ne cemo mi u stecaj kako su pisali al ovo zadovoljavanjem 3-4 u BIH ligi ispadanje od Moldavaca je katastrofa mora se nesto pokrenuti na bolje .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 avg 2017, 10:54

Lik je napisao/la:
High je napisao/la:Omjer FKS i giganta iz Gabele: četiri odigrane utakmice; naše tri pobjede (dvije u gostima, jedna kući) i onaj poraz od 0:2 na Koševu.
Ima grafički fino prikazano na temi "Historija FK Sarajevo", namjerno nisam ovdje postavljao da se malo zanimate i za tu temu :D
Postavio sam ja bio a jos je bilo citirano par puta.. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 avg 2017, 10:59

Duljević zvanicno potpisao za Dresden.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 avg 2017, 11:01

MortemHz je napisao/la:Duljević zvanicno potpisao za Dresden.
Ko mu **** mater pickastu, ciggo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 avg 2017, 11:05

bordobijeli je napisao/la:Sta je s bordo prijatelja ? I oni digli ruke od FKS ?
Postoji li neko da pokrene stvari ka pozitivi . ne cemo mi u stecaj kako su pisali al ovo zadovoljavanjem 3-4 u BIH ligi ispadanje od Moldavaca je katastrofa mora se nesto pokrenuti na bolje .
Bordo prijatelji su sebe ili djecu ili žene zaposlili u klub i sad se vise ne javljaju... Al et, bar su se dobro ogrrebali, taj nas "korektivni faktor " ahhahah
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, bhfanatic14, Hajdeee, JavierBosnia, perodeformero, pjankesarajevo i 70 gostiju.