Je li planirao igrati kvalifikacije Montreala ?shminka je napisao/la:Ne može dobiti SE, a ne može ni na kvale Montreala, naredni turnir challenger u Santo Domigu
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
znaci iduce sedmice umjesto budve, americke plaze...poslije challenger na kojem ce se zezati i eto reprize jula pred us open..shminka je napisao/la:Ne može dobiti SE, a ne može ni na kvale Montreala, naredni turnir challenger u Santo Domigu
kakav godisnji odmor za silikonku, svaka joj cast...sta kaze damir, ja znam cijeniti to sto me prati po turnirima:-)
pratis tenis...ja lopeza dugo nisam gledao...je li on inace ovako trom ili je danas imao nekih zdravstvenih problema?
na trenutke djeluje kao mrtvac, nesto kleca, isteze se a poslije stigne na neku skracenu koju ni damir ne bi uhvatio...
nista, sad mora ovo osvojiti ako vec mora odmarati narednu sedmicu

-
- Kontakt:
Jeste, ali ce biti automatsko otkazan zbog igranja u petak navecer po kanadijskom vremenutaremuha je napisao/la:Je li planirao igrati kvalifikacije Montreala ?shminka je napisao/la:Ne može dobiti SE, a ne može ni na kvale Montreala, naredni turnir challenger u Santo Domigu
Nemoj Dejanu sreću, dala mu je snagu da izvuče ovaj meč, realno, bez nje bi izgubiobabino je napisao/la:znaci iduce sedmice umjesto budve, americke plaze...poslije challenger na kojem ce se zezati i eto reprize jula pred us open..shminka je napisao/la:Ne može dobiti SE, a ne može ni na kvale Montreala, naredni turnir challenger u Santo Domigu
kakav godisnji odmor za silikonku, svaka joj cast...sta kaze damir, ja znam cijeniti to sto me prati po turnirima:-)
pratis tenis...ja lopeza dugo nisam gledao...je li on inace ovako trom ili je danas imao nekih zdravstvenih problema?
na trenutke djeluje kao mrtvac, nesto kleca, isteze se a poslije stigne na neku skracenu koju ni damir ne bi uhvatio...

To je to što dobiješ od Lopeza u svakom meču na nešto sporijoj podlozi kao ovoj, vrhunski servis, kao u prvom setu, bez nekih velikih napada sa osnovne linije, držanje loptice u igri, `smaranje`, visoke loptice iz forhenda, slajs iz bekenda, vrhunsko kretanje, dosta toga je stvarno stizao, par Damirovih perfentnih skraćenih je stigao maestralno. Kako je meč odmicao servis je slabio, a sigurno je umor igrao ulogu u tome, ipak ima lik 35 godina. Odigrao je meč na svom ovogodišnjem nivou, nit je briljirao, nit je nešto aman podbacio.
Igra na travi je, naravno, izuzetak.
-
- Kontakt:
Sta vama cura smeta? 25 godisnjak normalno da je sa djevojkom, bolje da bi otac go vodio za ruku ili brat je.bao u gu.zu?
Doktor

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nije on kriv što je došao do polufinala pa ne može stići da igra kvalifikacije Montreala i što mora odmarati iduću sedmicu. By the way što prije zaboraviti ovu pobjedu i skoncentrisati se na idući meč.babino je napisao/la:znaci iduce sedmice umjesto budve, americke plaze...poslije challenger na kojem ce se zezati i eto reprize jula pred us open..shminka je napisao/la:Ne može dobiti SE, a ne može ni na kvale Montreala, naredni turnir challenger u Santo Domigu
nista, sad mora ovo osvojiti ako vec mora odmarati narednu sedmicu
Jel' to šljaka?shminka je napisao/la:Ne može dobiti SE, a ne može ni na kvale Montreala, naredni turnir challenger u Santo Domigu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Jeste, ova zelenaRaonffa je napisao/la:Jel' to šljaka?shminka je napisao/la:Ne može dobiti SE, a ne može ni na kvale Montreala, naredni turnir challenger u Santo Domigu
kriv nego sta je, manje plaza i sponzorusa poput ove sada, vise rada jer talent ima, sto je i jutros pokazao, uhljebis se medju 50 i igras masterse bez kvalifikacija
ja nemam nista protiv djevojaka i nacina na koji on trosi svoj novac, nek mu vala svaku paru uzme, samo hocu da njega gledam redovno na nekom ozbiljnom nivou a ne cilica npr
mada, mora se priznati da je i ovo sto sada radi jako veliko za njega i za nas, njegove navijace..samo ne treba se zadovoljiti sa trenutnim stanjem...zbog njih samih se i ljutimo vise...jedan basic odmara cijeli avgust, mi nagadjamo da radi na sanaciji 'necega' zbog cega trazi mto svaki mec, samo daj Boze da se radi o tome...prije pauze prijavljuje zemlju na kojoj ne zna hodati a propusta dva turnira na kojima ima uspjehe od ranije.
damir prica kako nece igrati challengere a onda prijavi ekzotiku i to bas u trenutku kada je ova s njim, sto li.....edit...evo sad procita da je sljaka, ma nidje veze.

ja nemam nista protiv djevojaka i nacina na koji on trosi svoj novac, nek mu vala svaku paru uzme, samo hocu da njega gledam redovno na nekom ozbiljnom nivou a ne cilica npr

mada, mora se priznati da je i ovo sto sada radi jako veliko za njega i za nas, njegove navijace..samo ne treba se zadovoljiti sa trenutnim stanjem...zbog njih samih se i ljutimo vise...jedan basic odmara cijeli avgust, mi nagadjamo da radi na sanaciji 'necega' zbog cega trazi mto svaki mec, samo daj Boze da se radi o tome...prije pauze prijavljuje zemlju na kojoj ne zna hodati a propusta dva turnira na kojima ima uspjehe od ranije.
damir prica kako nece igrati challengere a onda prijavi ekzotiku i to bas u trenutku kada je ova s njim, sto li.....edit...evo sad procita da je sljaka, ma nidje veze.
Zadnja izmjena: babino, dana/u 04 avg 2017, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
thelightblue je napisao/la:Jeste, ova zelenaRaonffa je napisao/la:Jel' to šljaka?shminka je napisao/la:Ne može dobiti SE, a ne može ni na kvale Montreala, naredni turnir challenger u Santo Domigu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pada i kveri večeras
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: Odg: BiH tenis
Jesam li ja jedini koji je ugasio sve i otisao spavati kod 6:5 30:00. Otvorim mu sad story na IG i imam sta vidjeti.
:lol::lol:

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Ma zelena šljaka ima više karakteristika harda, nego šljakebabino je napisao/la:damir prica kako nece igrati challengere a onda prijavi ekzotiku i to bas u trenutku kada je ova s njim, sto li.....edit...evo sad procita da je sljaka, ma nidje veze.

Osvojio je on ovaj challenger u Santa Domingu prije dvije godine, dobio Oliva u finalu 

Sumnjam da će mu poslije ATP titule biti do zaysbavanja na ChallengeruRaonffa je napisao/la:Osvojio je on ovaj challenger u Santa Domingu prije dvije godine, dobio Oliva u finalu

remA1 je napisao/la:Sumnjam da će mu poslije ATP titule biti do zaysbavanja na ChallengeruRaonffa je napisao/la:Osvojio je on ovaj challenger u Santa Domingu prije dvije godine, dobio Oliva u finalu

Neće Dejana da hoda sa luzerom, dogovor je bio da će s njim na USO samo ako osvoji Santo Domingo

Ima jedan raspoloziv SE, kad bi osvojio ovaj turnir, ja vjerujem da bi mu dali...Ali, budimo realni, tesko je ocekivati ovdje titulushminka je napisao/la:Ne može dobiti SE, a ne može ni na kvale Montreala, naredni turnir challenger u Santo Domigu
Navodno neko iz Washingtona može uzeti SE, s ovih turnira serije 250 ne, ako griješi thelightblue, griješim i ja. Mala je vjerovatnoća da griješihm59 je napisao/la:Ima jedan raspoloziv SE, kad bi osvojio ovaj turnir, ja vjerujem da bi mu dali...Ali, budimo realni, tesko je ocekivati ovdje titulushminka je napisao/la:Ne može dobiti SE, a ne može ni na kvale Montreala, naredni turnir challenger u Santo Domigu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.