Jedno 5000 ne vjerujem da ce vise, cak i manje ocekujemPitarBordo je napisao/la:Realna posjeta u nedjelju? Hoće li nas biti više u Vistafonu ili na Koševu?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
scudetto89
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
04.10.2009 !
- PitarBordo
- Kontakt:
Teško da može biti 5.000, toliko ako bude to je ogroman uspjeh. Ja očekujem oko 3.000 maximum.scudetto89 je napisao/la:Jedno 5000 ne vjerujem da ce vise, cak i manje ocekujemPitarBordo je napisao/la:Realna posjeta u nedjelju? Hoće li nas biti više u Vistafonu ili na Koševu?, prije svega pobjedu 3-1
Samo Saraj'vo.
Ma kakvih 5 milja, i da je termin bolji ne bi bilo toliko
-
scudetto89
- Kontakt:
Kazem iako ni ja ne vjerujem da ce biti toliko, termin je dobar, jos bolji bi bio da je sutra navece ali tako je kako je,najvaznije je da pobjedimo
04.10.2009 !
5 milja

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
1500PitarBordo je napisao/la:Realna posjeta u nedjelju? Hoće li nas biti više u Vistafonu ili na Koševu?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Dvije-tri hiljade, i to zbog pobjede u Zenici nakon tri dekade.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
1100 - 1200, u vrh glave. Kakvih 5 milja, na derbi neće toliko doći, računajući 1725 manijaka.PitarBordo je napisao/la:Realna posjeta u nedjelju? Hoće li nas biti više u Vistafonu ili na Koševu?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2.000
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jedino nas spašava da Saidskoroalen je napisao/la:1100 - 1200, u vrh glave. Kakvih 5 milja, na derbi neće toliko doći, računajući 1725 manijaka.PitarBordo je napisao/la:Realna posjeta u nedjelju? Hoće li nas biti više u Vistafonu ili na Koševu?
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sjedoh negdje u gužvu, raju i čuh samo brujanje mase, danas nam igra Said Husejinović..Esport je napisao/la:Jedino nas spašava da Saidskoroalen je napisao/la:1100 - 1200, u vrh glave. Kakvih 5 milja, na derbi neće toliko doći, računajući 1725 manijaka.PitarBordo je napisao/la:Realna posjeta u nedjelju? Hoće li nas biti više u Vistafonu ili na Koševu?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalkzaigra, tada će biti pun stadion.
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
1500
- PitarBordo
- Kontakt:
Spremite se za urin!!! #goldenshower
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 04 avg 2017, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Dolaziš li gledati svog ljubimca?SiouxLukavac je napisao/la:1500
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma nećemo pretjerivati, kakvih 1500. Bit će nas 2500-3000.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ne idem na panonsko, a u Metropolisu sam na dan petog kolaHigh je napisao/la:Dolaziš li gledati svog ljubimca?SiouxLukavac je napisao/la:1500
- bordoakapitar
Recept za ugodan zivot u Sarajevu.
Potpises uvovor sa FCS uz solidnu platu, dobijes mizernu minutazu na pocetku a poslije ti klub pokloni sezonsku kartu za zapadnu tribinu i uzivancija moze da pocne!
Primas platu, gledas tekme djaba(ako hoces), odradis poneki trening(koliko mozes) a svo ostalo vrijeme uzivaj koliko ti je volja, jer FKS to dozvoljava i placa.
Mi smo recept za lagodan zivot, jer mi smo DIVOVI!
Potpises uvovor sa FCS uz solidnu platu, dobijes mizernu minutazu na pocetku a poslije ti klub pokloni sezonsku kartu za zapadnu tribinu i uzivancija moze da pocne!
Primas platu, gledas tekme djaba(ako hoces), odradis poneki trening(koliko mozes) a svo ostalo vrijeme uzivaj koliko ti je volja, jer FKS to dozvoljava i placa.
Mi smo recept za lagodan zivot, jer mi smo DIVOVI!
Nije Sajo u kombinacijama.
- PitarBordo
- Kontakt:
Zezaš?Rahma je napisao/la:Stanojević od 4. kola ima tek pravo za nastup.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.