Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los*Blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 16:02

Marcelo: "Cada entrenamiento es una guerra por un puesto"
"Svaki trening je borba/rat za jedno mijesto"
slika
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 26 avg 2010, 17:57

juznjak> je napisao/la:I prosle sezone su govorili Vamos a por el Triplete :lol: 8-) :roll: i to bas mislim Ramos i Marcelo :mrgreen: cuponja se nije opametio izgleda 8-)

Ma imaju Moua ove godine,zato su duplo jači! 8-)
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 avg 2010, 17:59

vidjet cemo koliko su ajci kad taj isti mourinho osvoji manje bodova od pelegrinija u primeri.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 18:03

Wolverine je napisao/la:vidjet cemo koliko su ajci kad taj isti mourinho osvoji manje bodova od pelegrinija u primeri.
Kakve to veze sad ima, bio je Capello prvak lige sa 74,5 boda...koda ce Barca osvojititi onoliko koliko je prosle 8-)

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 18:54

1.AC Milano
2.Real Madrid C.F.
3.Ajax
4.Auxerre

Jaka grupa..mozda i najjaca :evil:

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 26 avg 2010, 18:56

Mourinho voli izazove, grupa po mjeri za njega.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 26 avg 2010, 19:03

Wolverine je napisao/la:vidjet cemo koliko su ajci kad taj isti mourinho osvoji manje bodova od pelegrinija u primeri.
ali ce makar osvojiti.. ;) bolje da bude bod ispred barce i sa 50 bodova nego bod iza barca sa 80... 8-)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 avg 2010, 19:04

Los*Blancos je napisao/la:
Kakve to veze sad ima, bio je Capello prvak lige sa 74,5 boda...koda ce Barca osvojititi onoliko koliko je prosle 8-)
cekaj malo, otkad jacina jednog tima ovisi o jacini drugog? znaci recimo mourinho bude prvak sa 64 boda (lupam), jel to znaci da je tim jaci od onoga iz prosle godine koji je osvojio 96 i bio drugi?

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 19:06

Wolverine je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:
cekaj malo, otkad jacina jednog tima ovisi o jacini drugog? znaci recimo mourinho bude prvak sa 64 boda (lupam), jel to znaci da je tim jaci od onoga iz prosle godine koji je osvojio 96 i bio drugi?
:mrgreen: mozda su ostali timovi jaci nego prosle godine..i drukcije uci u tekme protiv RM o Barce..tako
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 26 avg 2010, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 26 avg 2010, 19:07

Grupa smrti definitivno medjutim ocekujem prvo mjesto naravno. Milan ce se pojacati bice nam prva prijetnja ali Ajax i Auxerre realno ne mogu mnogo i borit ce se za 3. mjesto.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 avg 2010, 19:07

Auxerre prvi u grupi. Za drugo mjesto će se boriti plaćenici iz Madrida i simpatični Milanisti. Od Ajaxa ne očekujem ništa. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 19:08

Milan jest nosioc grupe ali traba da se oznoje dobro da budu 1 na kraju :mrgreen: jedino ako budu imali srece :mrgreen: vijerujem da mozemo biti 1 8-)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 avg 2010, 19:10

Los*Blancos je napisao/la: :mrgreen: mozda su ostali timovi jaci nego prosle godine..i drukcije uci u tekme protiv RM o Barce..tako
ja eno svi se mahom pojacavaju. pocevsi od valencije i seville, espanyola i getafea. jedini timovi koji su se posteno pojacali u spaniji osim barce i reala su real sosiedad, atletico i hercules cini mi se.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 19:14

Wolverine je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la: :mrgreen: mozda su ostali timovi jaci nego prosle godine..i drukcije uci u tekme protiv RM o Barce..tako
ja eno svi se mahom pojacavaju. pocevsi od valencije i seville, espanyola i getafea. jedini timovi koji su se posteno pojacali u spaniji osim barce i reala su real sosiedad, atletico i hercules cini mi se.
Nema veze ;) iako je Sevilla ispala u LP oni su i dalje jaki i vratice se nadam se :? vidjecemo..a Mou treba da zna da u PD nece biti prvak sa 11 remija :lol: kao u Italiji :mrgreen:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 19:18

Grupa G teska 20 titula LP :lol:

Grupa D -Barca klasicni debitanti LP :mrgreen: Pan, Kph, Rub :o

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 26 avg 2010, 19:24

Los*Blancos je napisao/la:Grupa G teska 20 titula LP :lol:

Grupa D -Barca klasicni debitanti LP :mrgreen: Pan, Kph, Rub :o
Neboj se ti za njih, dohakace njima Rubin opet :mrgreen:

Sto se tice nas, slabo je ovo... ocekivao sam tezu, pickin dim za nas :mrgreen:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 26 avg 2010, 19:28

Zadovoljan !
Ovaj Auxerre ćemo odrat samo tako, sa starcima iz Milana ćemo se poigrati i dati im koju koju lekciju, a sa Ajaxom ćemo se morati malo više potruditi da ih dobijemo. Uglavnom prvo mjesto nam ne smije izbjeći 8-)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 avg 2010, 19:40

joj opet iste price i podcjenjivanje milana kao i prosle godine. nemojte me krivo shvatit, i pomislit da govorim da ce ih milan dobit ili nesto slicno, ali ipak, malo respekta prema timu kojeg ste podcjenjivali prosle godine, pa vam tricu na bernabeu suknuse.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 26 avg 2010, 19:45

Znaci 12 bodova na utakmicama protiv Auxerrea i Ajaxa i opet samo bod protiv Milana, ali ovaj put na Bernabeu. Jaka grupa, totalno jaka, jaca i zanimljivija od svih, ali Real i Milan idu dalje.

Vjerovatno ce talijani biti prvi. Mogli bi, ali kazem samo MOGLI bi, mi kiksati i protiv Ajaxa u gostima, ali sanse su 20:80

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 19:59

Brnjoo je napisao/la:Znaci 12 bodova na utakmicama protiv Auxerrea i Ajaxa i opet samo bod protiv Milana, ali ovaj put na Bernabeu. Jaka grupa, totalno jaka, jaca i zanimljivija od svih, ali Real i Milan idu dalje.

Vjerovatno ce talijani biti prvi. Mogli bi, ali kazem samo MOGLI bi, mi kiksati i protiv Ajaxa u gostima, ali sanse su 20:80
@brnjo ti si majkemi lud :mrgreen: :mrgreen: prije ce Ajax proci kao 1 nego oni :mrgreen: iskreno, ovaj put sa CR7 idemo na San Siro 8-) ovaj put nece im iker pokloniti 3 boda u Madridu :lol:

p.s Mou voli Milan :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.