Takodjer,ovo se ne moze gledati.bodi123 je napisao/la:Lošije ekipe od ovog Čelika u životu nisam gledao, ja ne znam koja njih sila može spasiti ispadanja.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
- Marsal
- Kontakt:
Allahova sila!bodi123 je napisao/la:Lošije ekipe od ovog Čelika u životu nisam gledao, ja ne znam koja njih sila može spasiti ispadanja.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mozda neka super sreca u trokutu Vitez, Gosk, Celik pojma nemam. Mislio sam da je prosle god bila najteza situacija i da se nece ponoviti a pogotovo ne tako brzo ali evo ove godine jos teza situacija. Imaju zaigrat jos Mahmutovic, Salcinovic, Hadzikadunic mozda se malo trznu bar protiv donjeg dijela tabele ali cisto sumnjam odbrana je propuh a ne mozes vise nikog doves osim ako je slobodan igrac...inace prva 3 kola niko normalan nije nista ocekivao. Vecina nas je reklo da gola necemo dati...bodi123 je napisao/la:Lošije ekipe od ovog Čelika u životu nisam gledao, ja ne znam koja njih sila može spasiti ispadanja.
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 04 avg 2017, 20:17, ukupno mijenjano 2 puta.
- prisonbreak
- Kontakt:
Imamo 3 profi igraca u ekipi, pitanje dal' se i za njih moze to reci
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- PitarBordo
- Kontakt:
Sumnjam da će se ekipe na zaćelju previše odvojiti od Čelika, te mislim da u Ligi za Opstanak i dalje imaju šansu na proljeće da obezbjede ostanak. Ali ovo što se dešava kod njih je direktno udar i pokušavanje gašenja kluba da se ne lažemo.
Samo Saraj'vo.
- firefirefirely
- Kontakt:
Budha budha budha budhaMarsal je napisao/la:Allahova sila!bodi123 je napisao/la:Lošije ekipe od ovog Čelika u životu nisam gledao, ja ne znam koja njih sila može spasiti ispadanja.
Teško, GOŠK a pogotovo Vitez su ozbiljnije ekipe u ovom trenutku od vas, Vitez je tvrd i oni će se opet naotkidati bodova čak i ovim timovima iz vrha, kući bar, vi i GOŠK ste onako po ovom do sada debelo prvi kandidati za cvajtaru.KenoRob je napisao/la:Mozda neka super sreca u trokutu Vitez, Gosk, Celik pojma nemam. Mislio sam da je prosle god bila najteza situacija i da se nece ponoviti a pogotovo tako brzo ali evo ove godine jos teza situacija. Imaju zaigrat jos Mahmutovic, Salcinovic, Hadzikadunic mozda se malo trznu bar protiv donjeg dijela tabele ali cisto sumnjam odbrana je propuh a ne mozes vise nikog doves osim ako je slobodan igrac...inace prva 3 kola niko normalan nije nista ocekivao. Vecina nas je reklo da gola necemo dati...bodi123 je napisao/la:Lošije ekipe od ovog Čelika u životu nisam gledao, ja ne znam koja njih sila može spasiti ispadanja.
Ova odbrana je nešto najbizarnije što sam u fudbalu gledao, pogotovo kad ova prednja linija Širokog malo presinga napravi... baš tužno momci izgledaju
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:Allahova sila!bodi123 je napisao/la:Lošije ekipe od ovog Čelika u životu nisam gledao, ja ne znam koja njih sila može spasiti ispadanja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jos dva, moze to Siroki.Zenzo je napisao/la:Ja mislim da veceras pada prva petarda u ovoj sezoni, Celik ce nastradat.
- Zeljeznicar -
Odbrana k'o svajcarski sir, pun rupa.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jos jedan.Zenzo je napisao/la:Jos dva, moze to Siroki.Zenzo je napisao/la:Ja mislim da veceras pada prva petarda u ovoj sezoni, Celik ce nastradat.
- Zeljeznicar -
Celik se voli i kad gubi i kad gubi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bugonja, Vukoja, banana, pidzama
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- PitarBordo
- Kontakt:
"Evo udarca u okvir u 81. minuti" 
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:2017. godina.
Pa privatni snimak atentata Franca Ferdinanda je negdje u rangu sa tehnologijom MojaTV i BHT-a.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
#pokraloćelikKenoRob je napisao/la:Hercegovina-Kaliforrnija sunce ovo onoPitarBordo je napisao/la:Hahah.. onaj u bermudama došao da vodi ekipu... E jesmo šega Tita mi.![]()
Senilan cikica stas mu sad
a da ne spominjem sto je glavni sudija iz Citluka mogao biciklom doc do Pecare
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Marsal
- Kontakt:
Slab Siroki, ovoj ekipi ne uvaljat sedam komada je sramota.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Dvije godine sam federalku gledao i svega se nagledao, Vjerujte mi....al ovaj Celik,pa ovo je Monti Pajton, stare mi moje....tuga ziva.... igraci igraju u dresovima ko da su ih sa strika ukrali na putu za siroki.... trener u bermudama ,sjedi smije se na tribinama i pusi
... Covjek lici na nekog bezkucnika kojeg je neko uvalio na tribine da ubije 2 sata.... sta je ba ovo
....komentarisao bi i ove mucenike sto igraju u prevelikim dresovima al necu.... Robijo, izdrži 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.