paulus je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/hafizovi ... ine/247118
HAHAHHAHHAHAHA I HVALIT SE POBJEDOM PROTIV OVIH , NE ZNA SE KO GDJE UDARA , BRAVO PROPUH
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
EJ BA COVJEK DOSO U BERMUDAMA NA KLUPU HAHAHAHAHAHAHAHA , I SLAVI PROPUH , KAZE NIJE LAKO BILO PROTIV cELIKA , MOZDA NIJE AL TO JE SAMO ZNAK NASE VRJEDNOSTITobeYarabi je napisao/la:paulus je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/hafizovi ... ine/247118
HAHAHHAHHAHAHA I HVALIT SE POBJEDOM PROTIV OVIH , NE ZNA SE KO GDJE UDARA , BRAVO PROPUH![]()
![]()
![]()
![]()
pa vidis da im igraci (tj ona deca koju su negdje nafatali) igraju u dresovima 5 brojeva vecima nego sto bi trebali..nekima ne trebaju sorcevi, izgledaju ko da trce u minjacima, ili su se tek osunetili
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ma realno, ova ekipa Čelika ne bi imala nikake šanse u prvoj ligi FBiH, teško bi ikome i bod otkinuli i meni nije jasno da smo se mi protiv njih mučili, pravili amaterske greške, nismo mogli stat na loptu, kombinovat, izgledat kao ekipa.. nama će biti yebeno teško protiv GOŠK-a jer su oni za ovaj Čelik Sevilla, jednostavno, takva nam je ekipa, očajna, koja će se namučit i protiv 8 slučajnih prolaznika sa ulice i još im pridodaj 3 igrača koja treniraju i koja mogu izdržati 90 minuta prosječnog ritma. Nit imamo ekipu, nit imamo širinu, nemamo ni glavu ni rep, nemamo ni stručni štab, jedino što imamo je konstantna patnja i loša igra.
Mislim da postoji taj svabski. Pratim ih na FB mislim da su jos aktivni.Rahma je napisao/la:Postoji li još u švabiji onaj klub FK Sarajevo, mislim da je tačnije iz Stuttgarta. Također ima i onaj FC Bordo iz Amerike
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- f0rest1946
- Kontakt:
Siroki - Celik 4-0 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma daleko najlosija ekipa koja je ikad igrala bh ligu. Ne znam koliko si upucen i kakvi igraci igraju u Čeliku ali ono je pretuzno..f0rest1946 je napisao/la:Siroki - Celik 4-0
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Nije baš, ima još jedan klub iz Zenice koji je bio lošiji i od ovoga.MortemHz je napisao/la:Ma daleko najlosija ekipa koja je ikad igrala bh ligu. Ne znam koliko si upucen i kakvi igraci igraju u Čeliku ali ono je pretuzno..f0rest1946 je napisao/la:Siroki - Celik 4-0
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Auu, jesu i oni bas losi bili, mislim da su imali 4 boda na kraju ligePitarBordo je napisao/la:Nije baš, ima još jedan klub iz Zenice koji je bio lošiji i od ovoga.MortemHz je napisao/la:Ma daleko najlosija ekipa koja je ikad igrala bh ligu. Ne znam koliko si upucen i kakvi igraci igraju u Čeliku ali ono je pretuzno..f0rest1946 je napisao/la:Siroki - Celik 4-0
- PitarBordo
- Kontakt:
Primili gotovo 200 golova, nekada pred kraj Krajinu koja je bila predzadnja pobjedili 2-1 sjećam se k'o jučer iznenađenje sezone haha. Ja se sjećam utakmica kad su ih kući pobjeđivali po 9:0 gosti, mislim da su sve negativne rekorde Premijer lige tada postavili i nikada ih niko neće stići.MortemHz je napisao/la:Auu, jesu i oni bas losi bili, mislim da su imali 4 boda na kraju ligePitarBordo je napisao/la:Nije baš, ima još jedan klub iz Zenice koji je bio lošiji i od ovoga.MortemHz je napisao/la: Ma daleko najlosija ekipa koja je ikad igrala bh ligu. Ne znam koliko si upucen i kakvi igraci igraju u Čeliku ali ono je pretuzno..![]()
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Legendarni Đerzelez.PitarBordo je napisao/la:Nije baš, ima još jedan klub iz Zenice koji je bio lošiji i od ovoga.MortemHz je napisao/la:Ma daleko najlosija ekipa koja je ikad igrala bh ligu. Ne znam koliko si upucen i kakvi igraci igraju u Čeliku ali ono je pretuzno..f0rest1946 je napisao/la:Siroki - Celik 4-0
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Sjećam se nama kad su dolazili, prije toga dvije utakmice igrali kući i obje izgubili 6:0, mi ih povalili vako 7 ili 8 na prema 1. Te sezone se samo sjećam zbog Đerzeleza i onog pregleda kola svakog ponedjeljka.
Samo Saraj'vo.
Ja se sjecam utakmice al neznam rezultat
rahmetli Celo sjedi im na klupi,u onom dugom crnom svom koznjaku,tad je Nouken igrao za njih.Ma sad ko da gledam.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma ekipa u rangu Famosa iz Hrasnice, nisam bas upucen ali procitao sam da im je stoper igrao napadacaMortemHz je napisao/la:Ma daleko najlosija ekipa koja je ikad igrala bh ligu. Ne znam koliko si upucen i kakvi igraci igraju u Čeliku ali ono je pretuzno..f0rest1946 je napisao/la:Siroki - Celik 4-0
Kad nismo mogli rasturit ovakvog Celika sta ocekivat protiv Sirokog , Zelje itd...
Cak i Krupa postala neugodan protivnik
Hase sta nam uradise od kluba
Jel ko gledao ovaj intervju s Dzemom kad kaze kod nas se dovode igraci koje niko nece i predstavljaju kao neki brend, meni odma naumpade nasa uprava i Sajo a Bgm bilo je tu jos i Alispahic, Ikande, Stepanov itd.
Zalosno na kakve smo grane spali kad Dzemo kaze da smo u qrcu, jbg onda.
Zalosno na kakve smo grane spali kad Dzemo kaze da smo u qrcu, jbg onda.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- f0rest1946
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Neko reče da neće biti dostupan do 4. kola... Ne znam da li je istina.esprit24 je napisao/la:Jesul registrovali Stanojevica??
Samo Saraj'vo.
Registrovan jeste, ali zakasnili su s tim za ovo kolo.. tako da ga tek od sljedeće sedmice gledamo.PitarBordo je napisao/la:Neko reče da neće biti dostupan do 4. kola... Ne znam da li je istina.esprit24 je napisao/la:Jesul registrovali Stanojevica??
Amer Dupovac!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.