FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dove87

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dove87 » 26 avg 2010, 17:27

Esii TM87 je napisao/la:
Dove87 je napisao/la:ev na vijestima sad kaze da su potpisali ugovor za pocetak izgradnje sportske dvorane izmedju pomocnnog i glavnog stadiona grbavica. projekt je vrijedan 7 miliona maraka. Sad ce ga pocet gradit. Po nacrtu izgleda dobar i velik i kkazu da ce biti za sve sportske igre. Bit ce predobro. Stavit RK Zelju, Zenske KK Zelju i sta jos ima. Nema dalje. Jos kad se izgradi stadion bit ce bas super. Ovdje ce vjerovatno i napravit dobar parking.
gdje si to gledao,na kojim vijestima :?:
Sad evo na Tv-Sa bilo...
Kazu da su tek potpisali zavrsnu fazu i moze se krenut sa izgradnjom.
I bila je skica dvorane kako bi izgledala.
Bio je i lik neki pricao o tome.
P.S. Danas je i Tv1 krenuo sa emitovanjem, samo da posjetim raju hehe

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 26 avg 2010, 17:30

@ bistrikboy bar nesto dobro da cujemo sto se tice uprave :mrgreen: ,samo ce sad mnogi reci nije za to zasluzna uprava...u zadnjih godinu dana toliko smo svi dozivjeli radosti i veselja sa jedinim nam timom,i ove godine nek izborimo europu meni dosta...mada sam siguran da cemo iz kola u kolo igrati sve bolje...i do samog kraja boriti se za titulu...
1921-2011

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 avg 2010, 17:31

Esii TM87 je napisao/la:@ bistrikboy bar nesto dobro da cujemo sto se tice uprave :mrgreen: ,samo ce sad mnogi reci nije za to zasluzna uprava...u zadnjih godinu dana toliko smo svi dozivjeli radosti i veselja sa jedinim nam timom,i ove godine nek izborimo europu meni dosta...mada sam siguran da cemo iz kola u kolo igrati sve bolje...i do samog kraja boriti se za titulu...
Nema uprava nista sa ovim,ovo opcina radi,a SD Željo ce koristiti dvoranu,tako bar Koldzo kaze
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 avg 2010, 17:33

Nema FKŽ veze sa dvoranom. To je projekt Novog Sarajeva, započet pred prošle izbore. Pa zar niko od vas nije primijetio onu tablu koja već godinama stoji na kojoj piše "planirana izgradnja dvorane".

Zanima me, da li se spomenulo od kad do kad bi trajala izgradnja?! Mislim da bi od dvorane najviše profitirao RK.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 26 avg 2010, 17:37

ironija je cudo ;) samo lud covjek ce poverovati da ce Zujo & Co. uloziti 6-7 miliona u nesto,sitna su oni buranija...
1921-2011

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 avg 2010, 17:39

Esii TM87 je napisao/la:ironija je cudo ;) samo lud covjek ce poverovati da ce Zujo & Co. uloziti 6-7 miliona u nesto,sitna su oni buranija...
I ja i saik poletili :mrgreen: Ma neka samo neka grade dogurace i do stadiona nekada :P Al onako realno sta je 6-7 miliona za biznismena.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 26 avg 2010, 17:40

Znamo da nema Zeljo nista sa dvoranom, nego se nalazi izmedju stadiona i pomocnog sto zeljo ima veze sa tim. i dvorana je pored stadiona sto znaci da ce nam uljepsat i prilaz jugu i mozda napravit parking mjesta kad budu tekme. Takodjer ako RK i KK budu igrali tu sa imenom Zeljo, to ce za navijace biti super i ici ce se navijat i gledat te tekme vise nego sad sto idu. Vise navijaca za njih

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 26 avg 2010, 17:48

bistrikboy je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:ironija je cudo ;) samo lud covjek ce poverovati da ce Zujo & Co. uloziti 6-7 miliona u nesto,sitna su oni buranija...
I ja i saik poletili :mrgreen: Ma neka samo neka grade dogurace i do stadiona nekada :P Al onako realno sta je 6-7 miliona za biznismena.
pa da primate se ko saucesce :D vjerovatno je to Zujo i skontao pa nije pristao na uslove Svaba,ko veli imam ja Koldzu :lol:

P.S 6-7 milona mala barkica...
1921-2011

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 26 avg 2010, 17:54

6-7 miliona za dvoranu :roll:
da ne postoji dvorana na mojmilu koja je slicnih gabarita kao ova koja se planira praviti bilo bi to uredu, ali ovako logicnije bi mi bilo da je opstina te pare ulozila u gradnju istocne tribine, al opet stadion je nas a ne opstinin

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 26 avg 2010, 18:02

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 26 avg 2010, 18:02

1921 je napisao/la:
postavljeno vec ;)
1921-2011

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 26 avg 2010, 18:04

Esii TM87 je napisao/la:
1921 je napisao/la:
postavljeno vec ;)
U moru glupih postova, ja nisam vidio da je iko postavio.

Feljton: Željezničar kroz godine (dio II)

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fe ... ine-dio-ii
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 avg 2010, 18:04

Sta se vise serete po upravi ljudi sjetite se pretprosle sezone,a sad i ovi vam smetaju sto se trude.Doso Zujo,doveo Amara pa donio titulu.Da nije zuje i kompanije nebi bil ni amara ni titule

EDIT: Zasto mi ne koristimo ove trece dresove kao rezervne jer su premocni
svoj ti pos'o !

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 26 avg 2010, 18:07

@1921 i to postavljeno ;) :lol:
1921-2011

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 26 avg 2010, 19:26

Do kad traje prelazni rok ima li sanse da se desi cudo pa da ovi nasi dovedu napadaca

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 avg 2010, 19:30

http://www.sa-c.info/readNews/4087-poci ... avici.html

Eto koga zanima kakvu dvoranu prave kod stadiona..
Nadam se da nije suplja.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 avg 2010, 20:07

Grupa B: Lyon, Benfica, Schalke, Hapoel Tel Aviv
Vratilo im se dobili su prilicno zeznutu grupu i bice zanimljivo kako ce se nositi sa ovim uslovno receno velikim ekipama.Sad je i nekima puno jasnije kako smo s lakocom izgubili o kakvom se timu radi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 26 avg 2010, 20:11

pile87 je napisao/la:Grupa B: Lyon, Benfica, Schalke, Hapoel Tel Aviv
Vratilo im se dobili su prilicno zeznutu grupu i bice zanimljivo kako ce se nositi sa ovim uslovno receno velikim ekipama.Sad je i nekima puno jasnije kako smo s lakocom izgubili o kakvom se timu radi.
STa kukate pa i Cluj je i CL,nije provokacija
Cluj ako nije jaci nije onda ni slabiji od Hapoela :!:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 avg 2010, 20:13

Hairlija je napisao/la:
Cluj ako nije jaci nije onda ni slabiji od Hapoela :!:
Nije to onaj Cluj sto je igro protiv vas i nije mi jasno odkad rumuni idu direktno u CL znam da spamam
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 26 avg 2010, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 avg 2010, 20:14

Grbavica moj zivot je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
Cluj ako nije jaci nije onda ni slabiji od Hapoela :!:[/quotNije to onaj Cluj od prosle sezone i nije mi jasno odkad rumuni idu direktno u CL znam da spamam
to je isti taj klub pogledaj igrace :) ekipa koja je igrala protiv nas je i osvojila titulu :)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []