Bravo doktore!
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Hajmo predaj Sam, da idem malo odspavat.. 
Bravo doktore!
Bravo doktore!
Jos jednom Damir potvrdjuje da nije normalan
Kad se ovako razigra, uzivanje ga gledati...
Doktore rijesi to u drugom bgt
Kad se ovako razigra, uzivanje ga gledati...
Doktore rijesi to u drugom bgt
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ubi hljeb u ovom djikanu..svaka cast za one spasene break lopte koje su ga digle za 100000%
E sad, moze li ovako i u drugom setu..
E sad, moze li ovako i u drugom setu..
Dala mala dala, dala pa se....shminka je napisao/la:Fkt tri gema uze, Kveri u prvom setu
neprirodno miran Damir, šta si mu radila Dejana
Uragan 
Šteta, ovo su bile meč lopte, opali drvosječa 4 servisa 
Treba zavrsit dok ovaj ne moze nista ubacit.
Daj sredi s njim da i neki servis fuli, da završavamo ovo 
Kakva rutina na njegov servis 
Auh kakva dva kiksa u zadnja dva poena na deuce strani, šteta
Zasto drop shot!
Treba se dozvat podhitno.
Ja ne mogu vjerovat da ne postoji neko blizu njeg da mu kaže nemoj sine igrati dropshot kad ne znaš, nemoj bolan. Pa može svako ubost' svaki peti, ali nije u tom fazon
Fazon je sto je vjerovatnoca dobijanja poena DS-om opet veca, nego da se usudi igrati njegove slabasne forhende, koji, niti su dovoljno jaki, niti cesto precizni. S bekendom manje-vise ista situacija. Ne znam da li postoje vise od 3 igraca u top 100 sa ovako losim forhendom, pa ne pamtim kad sam posljednji put vidio neki winer...remA1 je napisao/la:Ja ne mogu vjerovat da ne postoji neko blizu njeg da mu kaže nemoj sine igrati dropshot kad ne znaš, nemoj bolan. Pa može svako ubost' svaki peti, ali nije u tom fazon
- Ponos Torina
- Kontakt:
Rodjeni da sami sebe pobjedimo u svakom sportu.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma nije ga DS koštao poraza, pa DSom je spašavao brdo BPa, zijanio je jer mu intenzitet igre na 3-2 u drugom drastično pao, počeo je promašivati stvari koje je do tada pogadjao i sa takvim nivoom se sa ovakvim Kverijem nije mogao nositi. Ostaje žal za oni BP prilikama u drugom gemu drugog seta, ali vezao čovjek 4 odlična servisa, ništa tu nije mogao. Rutinski ga je odradio u ova dva seta.
Dobar turnir, idemo dalje!
Dobar turnir, idemo dalje!
Steta jbg. Dobar turnir 
Dobro reče komentator na srpskom SK, sa ovakvim servisom u 3. setu, Kveriju bi teško bilo koji igrač napravio break
Dobar turnir, znamo da može, samo da ne bude opet da ga 3 mjeseca ne ponovi
Dobar turnir, znamo da može, samo da ne bude opet da ga 3 mjeseca ne ponovi
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Steta jeste ali da mu je neko ovo ponudio prije turnira objerucke bi prihvatio.Idemo dalje važno je da uhvati kontinuitet ovakvih igara.
Da budem iskren, ovakav otpor ja nisam ocekivao, tako da sam i vise nego zadovoljan pruzenim. Odlican turnir, samo sad da ne izgubi narednih 5 meceva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.